• antimony

    Čau potřebuji trochu poradit a popostrčit:)mám možnost koupit tyto dva rámky zhruba ve stejné ceně které bude lepší na am en styl jízdy. RB je určitě kvalita ale force se my líbí více vzhledově a taky má lepší tlumič. Zase u force problém s čepy a u rb možnost většího využití. Poraďte pls.

    Anketa: tak které???

    14x
    52%
    13x
    48%
    0 0
    • pete_ax  

      neni jednoducha volba… byl bych jednoznacne pro monstra, ale potom, co jsem videl tenhle gt force na vlastni oci, tak me ten stroj taky docela zaujal. libi moc. ale monstra mam a jsem s nim spokojenej, takze u me je to 50 na 50 :o))

      0 0
    • Tecumseh  

      Jazdím Force dve sezony,s čapmi som žiadny problém nezaznamenal za celý čas som do nich ani neštuchol,jazdím na ňom od XC po DH trate takže malého využitia by som sa nebál.

      0 0
    • Kubas.1  

      Láme mi to srdce, ale pokud to bude víc do endura, tak musim dát hlas za to RB…v tomhle sou na tom líp podle mě

      0 0
    • KRAJIC  

      Pokud tvoje pojetí enduro jízdy zahrnuje i časté bunny hopování přes překážky a nějaké skoky, tak počítej s tím, že tomu AM se až tak moc nechce na zadní a při skocích to táhne trochu na předek – pokud chceš vyvážený stroj do vzduchu tak spíše EN.

      0 0
    • Oakey  

      RB je holt srdcovka, nehledě na to, že pokud bys měl jako já kolem 90 kg, tak by tě začala nahlodávat reálná tuhost zavěšenýho středu GT.

      Z hlediska designu, o individuálních úpravách na ani přání nemluvě, tuhosti, kvality zpracování, odolnosti, průchodnosti terénem u mě RB.

      Zase otázka nakolik je i-Drive lepší odpružení než dobře udělanej jednočep – i-Drive sem nejel, nevim…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.