Monarch RT3 DebonAir, vytažení LSC jehly

10 nepřečtených
  • Fredos

    Zdravím,

    řeším klepání při otevřeném tlumiči Monarch RT3 2015. Po spoustě hledání jsem zde našel možnou příčinu a radu na její odstranění. Nachází se přímo na jehle ovládající kompresi. Problém ale je, že jsem nepřišel na to jak rozdělit část 1 od části 2 (viz obrázek). Žádný návod jsem nenašel, a všechny témata na zahraničních fórech týkajících se stejného problému bohužel zůstali bez konečné odpovědi. Nedokázal by mi tu někdo poradit?

    fotografie je vypůjčená z internetu a měla by být z MY2014

    0 0
    • PENE  

      Minule, jak jsi rikal, ze to jde rozdelat, tak jsem myslel, ze to bude sesroubovany, ale tady to vypada, ze je to jen nalisovany. Mozna se to ma vyklepnout pres tu jehlu.

      0 0
    • Fredos  

      Nikdo neví?:/

      0 0
      • lubosalbi  

        Z těch obrázků soudím, že to je na sebe jen naražený na tom drážkování

        0 0
        • Fredos  

          No to asi je, ale silou to od sebe nešlo. Nevím jestli to můžu třeba chytit do svěráku a bouchnout do jehly. Špatné je, že se tahle část nedá koupit samostatně tzn. když to zničím, zničím celý tlumič.

          0 0
          • TJK  

            nejak premyslim proc tomrozebirat? Pokud tam neco klepe a tenhle dil je napevno do sebe slisovany a jedine co je uvnitr je humovy O krouzek tak tam tezko bude neco klepat uvnitr a bude to spis vnejsi vlov cele sestavy.. tudiz nevidim duvod se to snazit otevrit… jinak ke to stopro slisovane takze jinak nez vyklepnout/ rozlisovat to nepude

            0 0
            • Fredos  

              Koukni na ten odkaz v prvním postu, tvrdí že klepání vyřešil vymezením prostoru kolem toho o-kroužku na jehle. Že klepe ta jehla nahoře o ovládání komprese, protože při otevřené má vůli, jsem si celkem jist.(EDIT: samo neklepe nic uvnitř, ale ta jehla nahoře o její ovládací excentr) No asi sem jenom použil malou sílu. Víš jak to je, zabral bych víc kdyby mi někdo řekl, že musím pořádně škubnout. Takhle o to mám strach.

              0 0
              • TJK  

                uz to vidim jehla je uvnitr a ma na sobe drszku s Okrouzkem, ten nevyplnuje celou drazku a tim padem se to posouva a cvaka, reseni sirsi okrouzek nebo 2 … jasne pise ze musel udelat 6mm celisti tim je mysleno klasicke budto plastove nebo hlinikove celisti s ukosem aby se dal ten valexek chytit a je potreba poradne zatahnout

                0 0
                • Fredos  

                  Asi to jinak než hrubou silou nepůjde. Dokonce ty čelisti má i na fotce, sem tu část úplně přehlédl. Pak ještě vymyslet jak za tu druhou stranu zatáhnout. Rukou to asi nepůjde, to už jsem v podstatě zkoušel, nedá se to pevně chytit. Ale to už snad na něco přijdu. Jen co mi není jasné proč to první dva roky neklepalo, ta vůle tam přece byla vždycky.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.