• snas89

Tak máme za sebou UFC 257.

Mach teda luxusně a právě si řekl o těžší soupeře. Podle mě jde na to dobře a roste v UFC s příležitostí.

Poirier teda docela překvapení a pecka. Byl to myslím docela zásadní a důležitý výsledek. Jedna modla pro některé možná padla.

Ale Gregor mě překvapil, jak neskutečně psychicky vyzrál. Viděl jsem, jak mu bylo do brečení, ale nevybouchl jak rozmazlenej fracek.

Takhle dozrávají hrdinové. Ten to ještě rozseká všechno…:)

0 0
    • mikš  

Štybar jel taky hezky:-)

0 0
    • Mig_all  

Na tu zábavu diskotékových vyhazovačů se opravdu někdo z cyklistů dívá? :-D

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      •  
        0 0
      •  
        0 0
    • mrazik01  

Poirier teda nebyl moc překvapení…jinak asi špatné forum ne? :D

0 0
    • vasek80  

Asi 5 let jsem dělal judo a potom také tak dlouho kick box, v dobách K1. Nenechal jsem si ujít žádný turnaj K1. Na MMA jsem se vždy koukal přes prsty a myslel si, že to je souboj nafetovaných bezmozků. Před pár lety jsem pracoval v německu a Siřani měli jako boha Khabiba a pořád se těšili na jeho fight s mcGregorem. Já to úspěšně ignoroval. Loni jsem si ale ze zvědavosti něco pročetl a těšil se na posledni Khabibovo figt a docela mě to pobavilo a i chytlo. Ač dříve soutěžící Judista neuznávám moc Khabiba. Na MMA se mi nelíbí ukončení na zemi, neuznávám to. Zápas se má rozhodnout na nohou, proto miluji kick box. Ale UFC budu asi dále sledovat. Sice víc jak dekádu netrénuju, po zranění kolene jsem se přesunul na kolo, ale k bojovým sportům mě to stále táhne.

0 0
      • snas89  

Jasný, chápu:)

Já se k tomu dostal náhodou: V psychoterape­utickým výcviku mám ve skupině kluka, který to (dost na vysoký úrovni) trénuje. Skrze něj jsem se na to taky přestal dívat skrze prsty a beru to jako další sport.

Baví mě na tom právě ta ultimátnost.

0 0
        • MartyM  

kde to teď sledujete, když o práva přišla nova sport? Je jiná varianta než si platit ten premiere sport?

0 0
          • snas89  

Právě ten premierr sport.

Teď jsem na to koukal tady:

https://telly.cz/

Je tam na dva týdny trial.

A pak na den (24 hodin) je sportovní balíček za 80 korun, který to v sobě má.

To mi přijde v pohodě.

0 0
          •  
            0 0
        • vasek80  

Jinak já tedy vpodstatě první turnaj UFC viděl poslední Khabibovo fight s Gaethjem. Fakt jsem se na to těšil, zejména když jsem si našel na youtube Justin Gaethje vs Tony Ferguson, kde Justin dominoval. To co předvedl proti Khabibovi bylo zoufalé, nechce se mi věřit, že by to byl respekt. Skoro bych čekal, že mu to nechal. Budu o sledovat dál, ale asi jen tu lehkou váhu, líbí se mi uvažování o Khabibově návratu…

0 0
          • snas89  

Mě se hodně líbí okolo 77–84 kg.

Mají fakt sílu a pořád jsou hodně pohybliví.

Khabib se podle mě taky vrátí. Minimálně mu chybí jeden zápas do vítězný 30.

0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    • snas89  

Jinak nevím jeslti znáte U kulatého stolu a Real talk?

Zajímavý rozhovory zde:

https://www.youtube.com/watch?…

https://www.youtube.com/watch?… (Pešta se mi rýsuje jako moc příjemnej, obyčejnej kluk)

0 0
      •  
        0 0
    • Edwin  

MMA mě vůbec nebere, ale super je ten dokument Attila. Fakt dřou jak koně.

0 0
    • Atilla  

Fandil jsem Dustinovi a Machovi. Ale zápas Holloway vs Kattar byl neskutečný. Nechápu kde vzal Kattar sílu pokrčovat po čtvrtém kole kdy byl hrozně bit. Za mě je MMA nejnáročnější sport na světě.

0 0
      • ememem1  

osobne si myslim, ze keby sa zobral top boxer a top mma rovnakej vahovej kategorie tak by s rovnocennymi boxermi prehrali aj ked tie nohy su znacna vyhoda.jednak je tam mensia konkurencia tkze je lahsie sa stat tym ‚top‘ ale hlavne su o dost pomalsi.

0 0
        • Atilla  

Pokud neumí grappling, nebo jiu-jitsu, tak by to boxer fakt moc dlouho nevydržel. V tom je kouzlo MMA musíš být hrozně komplexní a umět prosadit svůj styl boje.

Nejlepší zápasy jsou pro mě ty kde se jede jak v postoji, tak na zemi. A když se potkají dva dobří strikeři co ovládají jiu jitsu, tak to je nádhera.

0 0
          • ememem1  

no neviem, nemyslim.

0 0
            • Atilla  

Ono je to celkem logické, že pokud umíš pouze postoj a soupeř umí oboje, tak nemáš moc šanci.

0 0
              • Esi  

Jojo dobrej boxer by měl šanci jen kdyby trefil na první dobrou. Na zemi by byl úplně v hajzlu a i na nějaké kopy je ztracenej, pár kopů na přední nohu a je konec

0 0
          • DaSnail  

+1

0 0
        •  
          0 0
        • kejda  

A jaká pravidla? Pokud by ho dostal na zem, tak to do pár sekund ukončí. Pokud by se mělo jen boxovat, tak logicky by bude měl navrch. Srovnáváš úplnou blbost…

0 0
    • mastihuba  

Nebezpečí zranění extrémní, za todle bych se bit do hlavy nenechal…nicméně mám k nim respekt, ale na vrcholové úrovni se musí makat v každém sportu, jen ne každej to cpe na instagram a na trubku…

0 0
      • Atilla  

Vem si bouračky na tour de France, to je daleko víc nebezpečné A taky to jsou profici.

0 0
        • mastihuba  

souhlas, u nás v rodině se hrál vrcholově fotbal i hokej a zdravotně se do seniorskýho týmu nikdo nedostal, zlatý šudlání na okresní úrovni jen tak pro zábavu, vše ostatní je rasovina. Kamarádka hraje vrcholově basket a ve 33 je zdemolovaná jak jinej v 70 letech…

0 0
      •  
        0 0
    • Jamin  

V postoji ještě koukatelný, jak se začnou mazlit na zemi, přepínám jinam. A to i když jsou to holky.

0 0
    • KRAJIC  

S bojovými sporty nemám problém, ALE, když borec lehne je to znamení porážky. Ten model, že na něho v tu chvíli kleknu a začnu mu v ksichtě lámat pěstí kosti – ta legitimita toho, že takto je to v pořádku je dle mého morálně velice špatný vzor.

0 0
      • kejda  

Ono lehne a lehne, no. Pokud se jen občas na to podíváš, tak ti to možná přijde takto. Ale je KO, uspávačka a tam rozhodčí startuje okamžitě. Pak je KO, kdy jdeš k zemi, ale jsi schopen okamžitě vstát. Proto se pokračuje dál.

0 0
        • milan.v  

No, už jsem viděl pár zápasů, které frajer vyhrál na KO a pak toho druhého ještě totálně dobil, když byl mimo a rozhodčí už nestihl zakročit… Nic hezkého a sportovního tedy také ne, doufám, že se jim to pak vrátilo odjinud…

0 0
          • kejda  

Jsou výjimky, jako v každém sportu.

0 0
          •  
            0 0
    •  
      0 0
    • snas89  

V sobotu Oktagon 21

Osobně jsem asi nejvíc zvědavý na Borároše proti Juráčkovi, Pudilové proti Waliczek, Paradaisera proti Buchingerovi.

Gábora vs Matúšovi netuším.

Tipuju, že polka Lucku rozseká. I když jsme v čr, tak jeslti to Lucka ustojí do konce, tak to možná zase urve.

A podle mě titul půjde za Ronym.

0 0
      •  
        0 0
    • milan.v  

A teď otázka na tělo… Kdo je rád, že české MMA žije jen díky penězům od toho gangstera Rittiga?!? ;o)

0 0
      • snas89  

Tak víš jak, „potěší“ to stějně asi tak jako Bakalovy prachy v cyklistice…

A na druhou stranu nezaměňuj pár lidí z jedný firmy s českým MMA.

Znám dost lidí, kteří dělaj MMA a nikdo z nich teda nesportuje díky Rittigovi:)

0 0
      •  
        0 0
    • dr nick riviera  

Bjp! Reyes K.O loktem z otočky jak ve filmu s JCVD. Příště o titul:-D

0 0
      •  
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse