• snas89

Tak Procházka má super premiéru a výkon večera.

Jak ho vidíte dál?

A co čr/sr rybníček?

Kdo vás poslední dobou oslovil?

A co vy? Byli jste někdy na tréninku? Sledujete?

0 0
    • palo7  

Elektrokola tady nemají co dělat, protože to nemá s kolama pry nic společného. Tak jsem zvědavej jestli to projde tohle téma a kolik zde bude regálů psát ať jdeš na jiné fóra ;-)

0 0
      • wilda81  

Nikde jsem neviděl, ze by se MMA zápasník vydával za kolo, takže to srovnání je mimo.

0 0
    • palo7  

Jinak Denisa skvěle a rozšířil si obrovsky diky tomu co předvedl fanouškovskou základnu.

Pokud bude makat a nebude mít zdravotní problémy, tak může jít daleko.

V ČR a SR to dělá moc dobře Oktagon a je na co se dívat. Jen to jejich tlačení některých hvězd mne trochu sere.

Mimo MMA muze dojit daleko Peňaz, v MMA už se asi nechybí.Tesim se co dál předvede Dvořák a Kincl.

0 0
      • Johny.Merida  

Denisa… Jeho respekt ke všemu, i k poraženému soupeři… To je prostě vzor chování sportovce, který by si měli všichni osvojit.

0 0
      • snas89  

Jo. Oktagon na cesky pomery super, jen O novotnymu upmne vsechno neverim.

Dvorak za me taky hodne vysoko a v udc by mohl dokazat dost. Viz jeho prvni narocny ale uspesny zapas.

Pak jsem teda zvedavy, jestli si vemola koupi v zari krokodyla nebo uz ne:)

0 0
        • palo7  

Karlos si to sám posral s Atilou. Atila na to drbal, ale jak ho furt nasíral a pak navíc prohrál, tak neskutečně zamakal a dostal se do formy v jaké nemá u nás (možná ani v Evropě, mimo Denisu :-)) v 93kg konkurenci. V 84kg nevidím v ČR nikoho kdo by aktuálně Karlose mohl ohrozit. Muradov je pryč a další na podobné úrovni zatím nejsou. Ale když by získali ti mladí zkušenosti, tak to může být za rok dva reálné

0 0
    • kejda  

Jeden z „Denisových“ trenérů je můj velmi dobrý kamarád, jak dorazí domů, tak sotva projdou dveřmi…:).

Pěkný konec, ten hák mu vyšel, ale ještě to chce zapracovat, sám ti říkal, pár slušných granátů taky nafasoval.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse