Merida Matts TSF 500 nebo Kellys Magnus nebo Gary fisher Merlin

13 nepřečtených
  • papirka

    Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na tyto kola a které myslíte že je lepší. Jem holka s výškou 173 cm a dá se říct že jezdím skoro všude (silnice, pole, les,…) chci si pořídit nové kolo (cena 16.000–18.000), klidně napište i jiné značky. Děkuju za radu Markéta

    Anketa: Jeké kolo_

    5x
    29%
    3x
    18%
    0x
    0%
    0 0
    • Brzdič  

      Já bejt holka tak testnu holčičí Meridu.

      www.merida-bike.cz/…juliet-500-v

      Jinak bych vybíral mezi Meridou a Kelyssem. GF je drahá Značka, což se většinou projeví na horším osazení. Vybírej podle toho, co se ti líbí a na čem se ti dobře sedí. Vyjednej si tesovací jízdu na den. Klidně vyzkoušej víc kol.

      0 0
    • hojik  

      Tak koukal jsem na tu Meridu a na GF. (Kellyse nebrat…) Merida je OK, ale ta vidle to fakt kazi. Kamarad ji ma. Je krasne meka, ale je to proste ST. Ram je technoforming. Osazeni jinak super. Brzdy perfekt, XT tam je… f pohode Sam mam Meridu, lonskou a super.

      GF je GF. Je tam lepsi vidla, ale razeni je o tridu nizsi. Tedy, pokud nejezdis zavody a nebudes vyzadovat XT (zavodnik nic horsiho mit preci nemuze!!!) tak bych bral radeji GF. Tu lepsi vidli ocenis vic jak XT namisto Deore (funkce totozna pro normalni jezdeni po poli a tak:) )

      Tat muj nazor, bral bych GF.

      0 0
    • hojik  

      A zapomel sem dulezitou vec. GF ma ten ram T6!!!!!

      bude kvalitneji zpracovan!

      0 0
      • Brzdič  

        Já myslím, že kvalita zpracování rámů Meridy a GF bude srovnatelná. To, že Merida uvádí pouze TFS (technoforming), nebo HFS (hydroforming), což jsou metody tváření, vůbec neznamená, že by opomíjela základní metalurgické postupy. Merida je špičkou v technologiích, trošku se mi zdá, že zaostává v konstrukci fullů. Ale to je tady nepodstatné.

        0 0
    • kacacka  

      se omlouvám za špatný hlas for merida :) sem myslela, že je to odkaz…tak tak :)))

      0 0
    • Lucke  

      kellysa nebrat jsou to byvale supermarketove kola:)..ja sam holduju meride..ale ten Gary Fisher zni taky cool..a co tak ten TREK 4900 nebo GF Tassajara www.yogi.cz/cenik.php?…

      0 0
    • papirka  

      Já jsem byla pro Kellyse hodně rozhodnutá protože jsem ho měla asi 10 let a v pohodě nebyla jsem zase tak velký jezdec ale teď mě to začalo nějak brát a chtěla bych si nějaké kopit, tak tedy GF vypustím a budu se rozhodovat mězi Meridou a Kellysem fak nevim asi si koupim obě protože obě se mi líbí o trochu víc Kellys asi trocha nostalgie:-)

      0 0
    • Tucek-Slajs  

      Já mám TFS 500-D Letošní model a jsem s ním spokojen ( až na vidli ). Sem jí dal v lese při sjezdu zlehka pokouřit a chudera byla pořád nadoraz. Kola jsem vyměnil za LX náboje a lepší ráfky. ( Ne že by ty co tam byly nebyly OK, ale potřeboval sem 2 sadu na jinejch pláštích protože ty 2,2 Maxxis jsou na astfaltu mazec. Doporučuju Meridu v D verzi. Avidy brzdí super.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.