• Rodeo65

    Zdravim, pritelkyne by chtela koupit kolo. Moc se nam libi pro ni prave tato merida v nadpisu. Jde o lonsky model. Vybava i vzhled se ji moc zamlouva. Bylo by to kolo na delsi dobu. At je spolehlive, kvalitni a neco se na nem da nalitat. Zadna zavodnice neni, ale nechce zadny smejd. Cena je do 15000,– MAX.

    Myslite si ze vybavou je tato merida dobra? Jaky na ni mate nazor?

    Prosim poradite jestli do ni jit, popr kde bychom ji nasli levne a skladem. Velikost 16''. Bilou barvu  ( http://www.merida-bike.cz/…yobrazek.php?… )

     

    Diky za rady, Rodeo65

    0 0
    • meikyq  

      Já si myslim, že je to kvalitní stroj :-) Sám mám TFS 300V a zatim spokojenost- teda budu měnit vidlici- ta je shit, ale na běžný ježdění stačí.  A kdyby náhodou chtěla být více závodnicí tak rám TFS je v celku dobrá základna pro další vylepšení.

      0 0
    • jaryxx  

      vím, že TFS 500V je 500V , ale nyní do konce května mají na cykloexpert speciální akci na 300V, bohužel 16L už jen v béžové barvě.. Jen tak pro info :)

      0 0
      • Rodeo65  

        Vime o tom, ale pritelkyne chce prave pansky kolo. Damsky jsou takovy divny, co si budeme povidat :-) A prave na cykloexpert maji 500V a uz jsme si ho nechali poslat do brna. Za 14skoro je to paradni cena. Tesime se jak mali :-)

        0 0
    • h  

      já bych ještě počkal, kola se pořád slevnují-třeba na zimu:DD

      0 0
      • jaryxx  

        to já bych zase nečekal, a to ze 2 důvodů:

        1. sezóna v plném proudu, léto, krásný počasí. V zimě by ses mohl chodit tak akorát koukat a popovídat si s kolem, jinak asi nic moc..
        2. budou už modely 2008 vyprodaný a třeba konkrétně Merida pěkně zdražila. Tak o 10 – 15% jsou modely 2009 dražší. Obecně ceny kol mají růst.
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.