Merida Crossway TFS 100-D nebo Rock Machine Crossride 400

6 nepřečtených
  • fifinho

    Zdravím,

    chci si koupit nové krosové kolo do cca 15 000,– Kč, ale nejsem přes kola žádný odborník a nemůžu se rozhodnout mezi těmito dvěma koly ( http://kolo.cz/porovnat.php… ).

    Požadavky jsou hlavně kotoučové brzdy a dodržení cenového limitu.

    Kolo bude užíváno víceméně hlavně na silnici a mírný terén. Nájezd mám cca 1500 km ročně.

    Díky moc za rady při výběru!

    0 0
    • batmanBS  

      Již druhým rokem jezdím – MERIDA CROSSWAY TFS 400 Disk. Trochu jiný osazení ale rám stejnej jako TFS 100. Spokojenost, používam ho jako kolo na cestu do práce, po Praze a jako zimáka. Akorát jsem dal negativně představec a koupil jiný pláště. Originál pláště jsou marný… měl jsem X defektů, doporučuji ihned vyměnit. Kolo jede dobře, občas uvisím i ňákýho žiletkáře:), pokud tomu nenaloží.

      0 0
    • Azmir  

      Upřímně obě kola jsou za tu cenu špatně vybavená, nic extra od nich neočekávej, za tu cenu se dají složit mnohem lepší kola, za lepší cenu a podle vlastních představ.

      0 0
      • fifinho  

        Vzhledem k tomu, že v tom nejsem fakt moc zběhlej, tak nevím, co bych měl chtít složit…:(

        A v porovnání jednotlivých komponentů se vám jeví přeci jen lépe které?

        Díky moc!

        0 0
        • Azmir  

          Ani jedno, nevím jak ti to mám říct. Ty kola pokud obě stojí kolem 15tis, tak jsou opravdu předražená a hlavně mají nefunkční vidlici. Za cenu kolem 15tis. si můžeš nechat kolo složit, aniž bys tomu rozuměl, o to se postará ten co to skládá, za tuhle cenu můžeš mít výbavu deore, pěkná kola na průmyslech, vidlici vzduchovou NCX, možná i popřípadě by ses vešel s nejdražší NRX, které jsou nahony vzdálené oproti těmhle. Zde na foru je pár uživatelů, kterí kola skládají např scalar.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.