Merida Big Nine TFS XT-edition 2013

4 nepřečtené
  • coltcha

    Dobrý den,

    mám možnost tuhle Meridu http://www.merida-bike.cz/…edition-2013 za 27 000Kč. Cca 10 tis méně než je ceníková cena. Moc se v kolech neorientuju, původně jsme chtěl odporuženou 29, ale nakonec jsem to přehodnotil, že na rovinku kde toho asi ve finále najezdím nejvíc to budes asi zbytečný luxus. Ta cena mi přijde na inzerát dobrá. Výbava XT taky. Co si o tom kole myslíte? Měl jsem v plánu do toho dát max. 25 tisíc, ale pokud byto bylo výhodný, tak ty 2 litry bych to do toho už narval. Případný alternativy uvítám.

    Váha 90 kg výška 180. zatím hlavně s krosem po stezkách, ale rád bych i nějaký lesy, polní cesty. Sem tam i projet Singltrek, ale žádný běsnení.

    Díky

    0 0
    • coltcha  

      Třeba tady ten Canyon http://www.canyon.com/…es/bike.html?… mi přijde, že má trochu horší oszaení, ale zas asi bude mit lepší vidlici a je i lehčí. Ale i dražší :) Meridu ale můžu vyzkoušet kdekoliv v krámu, tak teď babo raď :)

      0 0
      • Azmir  

        Tak ta merida není špatná, na druhou stranu, jak říkáš, canyon má vidlici úplně někde jinde, navíc merida má dost ošizené brzdy, takže XT sada není kompletní, ale i tak za 27 tis. slušná 29ka, recon bude taky fungovat i když ne tak dobře a 505 tě taky ubrzdí.

        0 0
        • coltcha  

          Tak mám dalšího konkurenta http://www.sterba-kola.cz/…r-elite-2012 Rám se mi líbí, myslím že to bude lepší než Merida. Je to loňský model ,ale to je asi jedno… O neco lepší vidlice, o malinko horší výbava než Merida. U Canynona opačně. Co říkáte?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.