Máte někdo zkušenosti s 29" Ghost AMR?

10 nepřečtených
  • bóďa

    Zdravím národ bikerský :-). Uvažuju o výměně svého stávajícího biku za nový. Teď jezdím 26" Ghost AMR 5900 z roku 2010 a přemýšlím o 29". Do oka mi padl tento: Ghost AMR 4. Proto mě zajímá, jestli někdo z Vás tento bike prohání a jaké má s ním zkušenosti. Protože jsem nikdy 29" nesedlal, tak mě zajímá úplně všechno, hlavně jízdní dojmy.

    Bike bude stejně jako můj stávající na courání po lese po pěšinách, asfaltu naprosté minimum, pokud to jde.

    Díky předem za jakékoli info.

    PS: Zkušební jízda samozřejmě bude, než se rozhodnu.

    0 0
    • nomecz  

      Mam neco najeto na LC 6, uvazoval sem o nem, teda rozhodoval se mezi LC6/7 ale vadila mi 32mm vidle, prodejce nebyl moc ochotny tak sem nakonec koupil neco jineho.

      Jinak prijemne kolo, celkem to jelo i do kopce, z kopce takove na dnesni pomery trosku mene obratne ale zehlilo celkem pekne. Pri slapani do kopce nebylo potreba davat lock . Kdyztak napis co te presne zajima

      0 0
    • nomecz  

      No uprime je to min obratne nez muj Nervak (9.9 letosni model), na test festu v Jedovnicich sem se do tech klopenek nejak nemohl poskladat ale nic hrozneho. Kdyz sem to pustil po korenech dolu tak proste tank, no problemo :) kdyby tam davali 34mm vidli tak bych ho koupil. Proste to neni kolo na uzke klikate traily.

      0 0
      • bóďa  

        A co Nervák? Na toho jsem taky koukal, moc pěkný bike. Ale nemožnost si ho vyzkoušet mě docela odrazuje a jelikož jsem konzerva, tak zaplatit balík a pak čekat, jestli něco přijde.....Nevím. Jaké máš zkušenosti? A co servis?

        0 0
        • nomecz  

          No sem nadsenej bez kecu, mam ho necele 2 mesice a na to ze to ma jen 120/110 zdvih tak v terenu to snese dost.

          vcera 60 km na jedovnickejch trailech a jsem nadsenej jeste vic i na te cerne trojce sem si to super uzival.

          Pritom i po silnici to na tech 2,4 balonech jede jak z praku.

          Kupoval sem tak ze sem ve ctvrtek zaplatil kartou a termin dodani byl za 3 tydny. Dalsi utery mail od UPS a ve stredu uz byl doma. (5 dni).

          Co se tyka servisu kolo sem vytahl z krabice , nasadil predni kolo, prisrouboval rodla sesteloval posez + nafoukal tlumeni a hura ven.

          Po par km trochu doladit doraz hazky a upustit tlak v gumach … vic nic :) po cca 100 km si to vse krasne sedlo a kvalty padaj jak po masle.

          Kupoval sem ho v tech letnich slevach takze cena luxus a za AMR bych nemenil

          0 0
          • bóďa  

            To ti přeju, tak hodně šťastnejch kiláků :-). Já myslel spíš jak se řeší problémy a závady. To se musí bike zabalit a poslat do Německa?

            Koukal jsem dneska na jejich webovky, fakt luxusní kola a super ceny. Co třeba komunikace s Canyonem, německy umím akorát jíst, spát a koukat… No a anglina…něco málo zvládám. Takže čeština je jasná volba :-D. Komunikujou v češtině?

            0 0
            • nomecz  

              Je tady normalne ceske zastoupeni, reklamace se resi tak ze nafotis co je spatne, oni posoudi a budto rovnou poslou dil, nebo posles ty a oni poslou novej, pripadne posilas do ceskeho servisu (vydle, tlumice) kolo vyjimecne jen kdys se hleda nejaka ultra bejkarna nebo rupne ram.

              Vyzvedava to kuryr ktereho plati oni.

              Pocita se stim ze zakladni servis a udrzbu zvadas sam pripadne to das do servisu nekde u baraku

              Prostuduj tohle

              http://www.bike-forum.cz/…-club-vol-ii

              0 0
    • MrtweyUbrus  

      To rupnutí rámu není u Canyonu zas tak neobvyklé…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.