Pokud někdo máte doma časopis Peloton 7/2011, sháním výsledek dlouhodobého testu zapletených kol DT Swiss X1900 a časopis nikdo v mém okolí nemá. Za nafocení a zaslání testu bych byl moc vděčnej, stejně jako za osobní zkušenosti s těmito koly. Díky.
Pokud někdo máte doma časopis Peloton 7/2011, sháním výsledek dlouhodobého testu zapletených kol DT Swiss X1900 a časopis nikdo v mém okolí nemá. Za nafocení a zaslání testu bych byl moc vděčnej, stejně jako za osobní zkušenosti s těmito koly. Díky.
Hodím to sem:
Tak to vypadá, že tištěný Peloton bude končit – kvalita byla nahoru dolů a 53×11 ho postupně překonala snad ve všech směrech.
Mám bohužel ten pech, že jsem dostal na Vánoce předplatné na celý rok a poslední číslo nedošlo. Redakce na e-mail nereaguje a telefon nezvedají…:/
Kdo má stejný problém a jak to bude řešit?:)
Nevypadá. Skončil.
Třeba neustáli tu záplavu chcíplých koťátek.
(Jazyková úroveň byla prachbídná, alespoň v posledních 3 číslech se to hrubkami jen hemžilo.)
Svyho casu jsem ho odebiral a byl to dobrej caaopis. Jak posledni roky netusim.
Kazdopadne mi to pomalu prijde jako konec jedny epochy :-) a peipadam si starej :-)
škoda, za měl byl několikrát lepší než 53×11 nebo čím dál víc nudnější Velo.
Které číslo je teda posledí? Chci si ho koupit, mám doma v šuplíku první číslo, tak ať mám i poslední…
8/2013