• Howgh

    jedete to někdo?

    http://www.galaxy-serie.cz/index.php?…

     Já to mám v plánu. Připadá mně, že to bude komorní akce.  Dokonce jsem na webu nenašel návod jak se přihlásit. ( jde to po mailu na pořadatele.

    0 0
    • Pajaxx  

      Jedu to a uz jsem prihlasenej. Na prave strane je tam registrace a penize jim posles na ucet a to by melo byt vse. Mozna si vem s sebou potvrzeni o zaplaceni. 

      0 0
      • Howgh  

        registrace je asi něco jinýho než přihlásit se, To by nás jelo zatraceně málo. To bych měl šanci stanout na bedně.

        Když se podíváš na další závod serie – Písek – je tam stejný seznam.

        0 0
    • McBlacky  

      uvažuju o tom.

      0 0
    • McBlacky  

      no. Jel jsem do Zruče protože jsem nechtěl jet kudlu po rovině v Houštce…

      kvůli polomům byla trat zkrácena a částečně přeznačena, nakonec mi dlouhá hodila 54,2km. Průměr 28,9, převýšení 912, takže palba jako hovado.

      0 0
      • zdenek  

        Nj, v okolí Zruče to nadělalo pěknou paseku.

        0 0
      • Howgh  

        Bylo to skoro celý po normálních silnicích – ale fajn protažení kostry před Drásalem. Mě to ukázalo 56,5 km, převýšení 980. Vydařený podnik v mezích možností.

        0 0
      • Blacks  

        Že to bylo téměř celý po silnici mi docela dost vadilo – zda se mi, že mohli den dva dopředu dát na netu vědět o změně trati a asi bych nejel, kdybych to věděl.

        Jinak zase se potvrdilo, že jsou lidi ku*vy, pac zmena znaceni zasadne poznamenala prubeh zavodu na dlouhy trati.  (na kratky ne – vratil sem znaceni, jak melo byt…)

        0 0
        • Howgh  

          no jo, ten fábor ukazující na polňačku – byly na ní stopy od průjezdu mraku bikerů. Taky jsme tam zajeli. Naštěstí se proti nám vracel borec, tak jsme moc daleko nedojeli. Prej se odtud vracelo 50 lidí.

          A o kus dál na silnici nápis SORRY…to si musel dělat srandu člověk, kterej oficiálně značil trať…nechápu

          0 0
          • Blacks  

            člověk, kterej značil trať si dělat srandu nemohl, když jsem vracel faborek na puvodni místo, tak sem koukal a bylo jasně vidět že byl odněkud stržený. ale stejně. značení celý trati jen podle pár fáborků mi nepřijde nic moc…

            0 0
          • Chlupatej Bobr  

            Taky mě to napadlo, ta přeznačená trať a následně nápis „Sorry,“ že si z nás někdo pěkně vystřelil. Nejlepší na tom bylo, že jsme jeli ve skupině nejprve dál po silnici (správně) a úplně náhodou na poslední chvíli si té odbočky někdo všiml, vrátili jsme se, sjeli jsme špatně a nechali tam tak 15 minut. Jinak to byla palba po asfaltu, ale když jsem viděl tu spoušť v lesích, tak pořadatele chápu,

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.