• JanN

    Neměl by někdo tip na mapy, které umí samy naplánovat trasu podle předchozích tras, ale s jejich vynecháním? Například teď o víkendu jsem si udělal trasu na Sedlčansku, cca 70 km. Už několikátou. A příští týden bych chtěl něco opět něco podobného, ale s průjezdem po místech, kde jsem ještě nebyl. Takže by se mi líbila funce, kdy by plánovač uměl navrnout třeba prakticky stejnou trasu, jako byly ty předchozí, ale po alternativních/sou­běžných silnicích a stezkách tak, aby podstata zůsala zachována, ale jelo se třeba po přes vedlejší vesnici. A aby třeba i při manuálním plánování vynechával už projeté úseky. A něco podobného bych uvítal i s výškovými funkcemi. Existuje něco, kam bych zadal třeba lokalitu, počet km a požadované převýšení, a ono mi to vyhodilo trasu? Třeba teď jedu na víkend k Boleboři, a chtěl bych okružní trasu 70–80 km s řekněme 2000 metrů převýšení plus mínus. Umí toto nějaký sw?

    0 0
    • novas752  

      Automaticke routovani mimo projete trasy pokud vim neexistuje. To musis naklikat sam, ale jsou k tomu pomocnici, napriklad vsechny dosavadni gps zaznamy vyjizdek slozene do jedne mapy pomoci www.jonathanokeeffe.com/strava/map.php , viz obrazek. Pomoci toho se daji snadno najit neprojete useky i v hodne projezdene oblasti. Pro mtb vyjizdky kombinovat se Strava heatmapou, tam jsou i ty stezky ktere v jinych mapach chybi.

      Tu druhou funkci uměla donedávna Strava – nastavil sis místo, délku převýšení a vyplivlo to záznamy odpovídajících tras. Možná jde něco vylovit na cykloserver.cz nebo na bikemap.net nevim.

      0 0
    • jirkous3  

      Teoreticky by alternativní plánování měl umět web Brouteru. Zvolíš start a cíl a routovavací profil. Pak je možné vybrat variantu originál, alternative 1 či 2 nebo jiný profil.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.