• matty1234

    Zdravím, chcem sa opýtať skúsenejších alebo majiteľov tejto vidly, či sa mi to oplatí kúpiť. Má to 130mm tak či to nebude na dirt rám nejako veľa. Prípadne aké má tá vidla problémy, lebo doteraz som mal rst omega 100mm a bolo to celkom v poriadku. Dík za odpoveď.

    0 0
    • scret  

      je to shit… Splice byla lowend od Manitou, v dnesni dobe se ti vyplati koupit Epicona..

      0 0
    • ZuzicK  

      Kdysi jsem jí měla. Rychle se „ojezdily“ vnitřní nohy a chytla vakl, ani se to nevyplatilo opravovat. Nevím kolik měla najeto, ale 5000km to snad ani nebylo.

      A jestli to máš na dirt, tak to už vůbec ne, byla měkká a kroutila se.

      0 0
    • matty1234  

      Takže radčej niečo iné? Ale premýšľam aj nad RS SID, tak či to nebude lepšia voľba, alebo nejakú Bomberu od Marzocchi.

      0 0
      • Bysto  

        sid?? sak to je „ostra“ XC vidla, to zlomis na prvom skoku, a hlavne tam je trosku ina cenovka jak tie mrdky, co si tu daval, radsej z bazara skus pohladat DJ od MZ alebo Pikeu od RS

        0 0
      • ZuzicK  

        Já bych tam nechala těch 100mm. Aby sis zbytečně nerupnul rám, když tam dáš něco vyššího. Jestli nejezdíš v těžším terénu, tak víc není třeba.

        Odolností bych tam dala minimálně http://www.dookie.cz/…2180-c-1358/ . Ono rychle zničit vidle typu co tu uvádíš bude dost lehké, abys po několika skocích nemusel kupovat novou ;-)

        0 0
        • matty1234  

          no tak tá čo je v tom linku je dosť dobrá. Na ráme mám udávaných 170mm takže by mal niečo vydržať, lebo je to CTM Raptor. No momentálne jazdím len v skate parkoch, lebo mám ešte sadru na ruke, takže by mi stačila aj tá manitou?(aspoň zatiaľ)

          0 0
          • ZuzicK  

            áha. Problém je, že s vyšším zdvihem už ty vidle přidávají i na ceně. Těch 140mm za slušný peníze ti může nabídnout Epikon, jak píše scret. Ta stovka z odkazu by ale zas měla snést větší záhul.

            0 0
            • scret  

              tak to v zadnem pripade, pokud nezmenili tvar vnejsich kluzaku a vypada tak jako na obrazku, tak tuhost tyhle vidle je vylozene mizerna, trofam si rict ze to je srovnatelny s moji R7, ktera navic vazi asi o pul kg min:)

              0 0
    • matty1234  

      Alebo nejakú SR suntour? lebo chcem zdvih okolo 130mm a viac( kolko tam vôjde a nebude to vyzerat blbo).

      0 0
      • assassin  

        no mozna by to chtelo se taky ridit tim jakej zdvih doporucuje pro ten ram vyrobce.. ono totiz prilis vysokou vidli ten ram muzes snadneji zlomit…

        jo a splice se da jako nouzovka kdybys nemel na cem jezdit – rozdava se totiz skoro zadara… ale je strasne mekka, ja ji mel na AC od novoty a byl jsem s ni jednou ve vsenorech a ohoblovanej lak z nohou od pneu.. jak se kroutila…

        0 0
        • matty1234  

          tak ram mam do 170mm takže 130mm to bude v pohode. No a neda sa ničo robiť s tým točením?

          0 0
    • scret  

      tak tomu uz nerozumim, zacinas uplnou jebkou a ted se zeptas na Sid, dalsi totalni nesmysl je ten, na co je ta vidle urcena a ty ji chces na neco uplne jinyho…

      Co priste zacit tim, ze chces takovou a makovou vidli, v takovy a takovy cene?? nemyslis ze by to bylo jednodussi?

      Jak uz jsem jednou psal – Epicon, idealne z www.tuning-test.cz

      Zdvih si tam nechas nastavit jakej chces 100–140mm, dobra cena… Co bys chtel resit dal…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.