Zdravím, nevíte někdo jak spárovat páky ULTEGRA ST-R8170, tak aby bylo možné využívat jejich 3. tlačítko k ovládání C606? Řazení vidím, převody i kapacity baterií pák i přehazovačky. Jen nevím jak uvést v chod 3. tlačítko.
Zdravím, nevíte někdo jak spárovat páky ULTEGRA ST-R8170, tak aby bylo možné využívat jejich 3. tlačítko k ovládání C606? Řazení vidím, převody i kapacity baterií pák i přehazovačky. Jen nevím jak uvést v chod 3. tlačítko.
To nastavuješ v aplikaci E-tube, co chceš, aby to třetí tlačítko dělalo. Jestli u toho tlačítka najdeš listování obrazovek, nebo jak se to tam jmenuje. Samozřejmě jestli to umí C606?
Otázka zní, jestli to Magene umí?
Měl by to umět podle specifikací podporuje D-Fly. Z přiložené fotky je i vidět možnost zvolit co budou jednotlivá tlačítka dělat. Jen nevím kde to v té aplikaci hledat. Zmáčkl jsem v ní snad všechny nabídky ale tehle se mi nezobrazuje.
V E-tube to nastavíš. Tam kde si nastavuješ, co který tlačítko na pákách bude dělat.
Už jsi mu to jednou psal, on asi vůbec netuší, jak…
Proto jsem to napsal ještě jednou a pomalu :-)
V E-Tube to mám samozřejmě nastavené. Zas tak natvrdlý nejsem. Zkusil jsem všechny D-Fly kanály ale Magene nijak nereaguje. Zrovna aplikace k Magene mi přijde trochu nepřehledná. Podle přiloženého obrázku ta nabídka v aplikaci Magene někde je, chtěl jsem poradit kde a ne jak ovládat E-Tube. Chápu to tak, že v Magene je nutné nastavit který kanal se bude používat a který je nastaven v E-Tube a něco potvrdit.
Vyřešeno
Ještě bys mohl stejným jako ty napsat, jakým způsobem…