• radek.g7

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda to někdo neřešil. Strhnul jsem zavít na levé klice XTR M9100 tam se šroubuje vymezovací matka, takže se protáčí a už se nepohybuje po závitu. Dalo by se to opravit, nebo je jediné řešení kliku zahodit a koupit novou levou? Díky moc :-(

0 0
    • Kysky  

To spíš bude K.O. ten vymezovací kroužek. Dá se sehnat i samostatně Y1X026000

1 0
    • radek.g7  

JJ, to vím, ale bohužel je to klikou :-( Stejně tak jako sehnat novou taky není žádna sranda. Občas je levnější koupit celé nové kliky.

0 0
    • jkcz  

cekat na bazar, obcas se objevuji, kdyz si nekdo dokupuje kliku s wattmetrem. Nebo rovnou dat inzerat poptavku. Ale jasne, bazar je beh na dlouhou trat…

0 0
      • radek.g7  

Jj zkouším štěstí. Jen jak zavit uz vlastně moc neni tak je tam v ose osy vule. Neni to ale nejak citim. Premyslel jsem si to změřit a vypodlozkovat to natvrdo. Ten závitový system není moc šťastný

0 0
        • Vilém  

A neslo vy tam dat takove ty vlnite podlozky co se pouzivaji u nekterych klik?

0 0
          • radek.g7  

Ta tam jedna je, ale počítá se závitem. Kdyby byla nějaký vyšší, tak by to mohlo byt řešení. Otazka jak silné to musí být, resp. kdyby někdo zahýbal klikama do boku, tak pružinu asi přetlačí.

0 0
            • kubad  

Nepřetlačí je to na to dělané. Jen se to musí přesně dopodlozkovat

0 0
              • radek.g7  

A nejaky tip jak to udelat? Ono si to zmerit a potom navlikat podlozky na osu nebude ono. Byly by to potom volne na te ose a spolu s bincem co se tam dostane by ji to nemuselo udelat dobre :-(

0 0
      • Azmir  

Tak za 150 € se dají koupit komplet i s převodníkem. Převodník prodáš za 60 € a ty „rozbité“ kliky bych dal na bazar za slušnou cenu a on si je nějaký fachman třeba spraví. Výsledné náklady nula nic.

0 0
        • radek.g7  

Klidně pošli odkaz, mě se to za tyto peníze nepodařilo najít :-( díky moc

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.