• imageplayer

    V současnosti se rozhoduji u nákupu MTB mezi značkami Leader Fox a Merida. Jsem 185cm, 125kg a kolo je primárně na ježdění po nezpevněných cestách Krušných hor. Cena okolo 13.000Kč a jde mi předevšim o celkovou spolehlivost ve vztahu k mé váze. O značce Leader Fox slyším mnoho superlativů, ale i negativ, tak upřimně nevím zda je to kvalitně dobrá volba. LF classic disc 2012 vypadá i co do vybavení docela rozumně.

    0 0
    • elgar  

      mám podobnou jateční hmotnost jako ty a do sériovky za 13 tis. bych nešel. tzn. buď sehnat něco alespoň na deore v bazaru nebo něco málo přidat a obrátit se na zdejší abonenty, kteří se zabývají stavbou kol. jezdím už nějaký pátek a ze zkušenosti ti můžu říct, že potřebuješ nějaký velmi odolný ráfek (já používám Remerx Panther a Mach 1 MX), 36 kvalitních drátů a vzduchovou vidli (alespoň Suntour Raidon, od RS by ti mohla vyhovovat Tora (dnes Recon silver) – je sice těžká, ale odolná a blbovzdorná a jde sehnat za velice slušný peníz).

      0 0
      • winter78  

        Čo má spoločné sada Deore a vyššia hmotnosť jazdca ;-) ???

        Pred dávnymi rokmi som jazdil na Leader Foxe a jediné čo mi odchádzalo, boli náboje. To som mal 120kg. Vtedy som nemal príliš veľa možností, dnes je to o inom, výber kvalitných nábojov a ráfikov je veľký. A sadu som mal Alivio. Drží dodnes na zimáku.

        Dnes mám 83kg a jazdí sa super ;-).

        0 0
    • Sherwood  

      Za 13000 asi nic super nezozenies. Ja som kupil meridu matts 40-V 2009 a moc spokojny nie som, hlavne s vidlicou a prehadzkou. Radsej viac daj a viac od toho cakaj.

      0 0
    • hanness  

      V kazdem pripade par kacek pridej a nekoukej na biky 2012,ale mrkni na slevy.Sezenes uz spolehlive stroje,co te podrzi a hlavne budes jezdit a ne menit dily…bajk za 40000,–sezenes ve vyprodeji i za 25000,–.

      0 0
    • imageplayer  

      Koukal jsem i na Cannondale Trail SL4, který se dá sehnat ve verzi 2011 za 13tis., což mi už přijde jako lepší varianta. Doufám, že se nemýlím

      0 0
      • borda  

        DEJ NA PRVNI ODPOVED. znacka je s tvymrozpoctem uplne mimo. nechsi neci postavit. zaklad -solidni ram, vzduchova vidle, kola co neco snesou. s rozpoctemtrochu utopie, ale takovaGF cobia starsiho data s torou,nebo necov tom duchu…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.