Lávka u Tróje, směr Kralupy 26.4.

18 nepřečtených
  • Grifon

    Ahoj, dneska sem jel asi v šest večer kolem ZOO, směr Kralupy. Od lávky za mnou jela bikerka, tak jsme nák jeli, já pak trochu poodjel (asi telefonovala, protože jinak jí to fakt vodsejpalo), ale v Klecanech (to už sem nemoh :) ) tak mě dojela ještě s bikerem… Kdo jste to byl? protože jestli to byl někdo, kdo organizuje ty „POHODOVÝ“ výlety po práci, tak mé rozhodování, jestli se někdy nepřipojim, je rozhodnutu… :) Ale dík za docela slušné zlepšení průměru na konci výletu :)

    0 0
    • Zaskar  

      Dneska jsem se povozil směrem na Rež ale byl jsem tam asi dřív co měly za kola?

      0 0
      • Grifon  

        No to já nevim, protože jsem je měl vlastně furt za sebou :( ale myslim že oba HT. Bikerka měla dres do červena a biker modrej. :) to je popis… :)

        0 0
    • SavaH  

      Nazdar.

      U lávky v Tróji jsem váhala, jestli rovnou domů, nebo jestli se teda jako pojedu projet. Pak si projel a já se rohdodla, že tě dojedu a zaháknu se – unreal idea ;o) Když jsem si najivně myslela, že do toho třošku šlápnu, tak ty jsi přidal a ujel :( V Klecanech jsem si řekla, že to nemám za potřebí a chtěla jsem jet po žlutý na průzkum nových tras. A to mě dojel Aleš a tak jsem mu o tobě řekla a předjeli jsme tě… jenže tys nás pak zase předjel.

      Říkala jsem si, kde se ta síla v tobě bere.

      Btw. jsem to já kdo pořádá ty pohodové vyjížky po práci ;o) se můžeš někdy přidat.

      0 0
      • Grifon  

        No ani nevim proč, ale myslel jsem si, žes to byla ty (podele těch míst, kde si dáváš srazy s bikerama a podle času)… byl to fakt fofr.

        Síly mam ted docela dost, protože kolo beru jako absolutní odreagování před maturou, takže se dycky celej den těšim až večer vyjedu a to pak jedu co to dá. Je fakt, že včera jsem byl docela rád, že jsem doma…:)

        Pokud to včera nebylo uplně normální „pohodový“ tempo, tak až budu mít ve škole po všem, rád se přidam.

        0 0
        • Zlatka  

          Jo nějaký lidi tam furt jezdí tam i v protisměru. Každý den. No já to moc nesleduji…, mám v uších sluchátka ve kterých syčí Evanescence.

          0 0
    • d_j  

      Teď o víkendu je tahle trasa pěkný maso. Jak Jižní spojka. Jel jsem od útulku směr Kralupy jenom do Řeže a stačilo mi to. Zvlášť zajímavý  jsou asfaltovaný úseky: rodiny s volně pobíhajícími psy i dětmi, inlajnisti, do toho pěší turisti i cyklisti všech věkových kategorií. A velká většina (tím myslím účastníky ze všech kategorií!) se chová stylem: teď jdu/jedu já, mám absolutní přednost a všichni se po+++te. Že by někdo snažil alespoň trochu jít/jet při pravé straně?. A dávat trošku pozor, že by někdo jiný dotyčného míjel/předjížděl? Na tom je krásně vidět povahu spousty nás „Čecháčků“ vypilovanou do dokonalosti 40 lety komunismu. Fakt jsme národ tupců a buranů. Za chvíli tam budou hrobečky, až se lidi vzájemně umlátí. Je vůbec nějak možné rozumně dosáhnout toho, aby se lidi chovali vzájemně slušně?

      Fakt by mě zajímalo, jestli se touhle dobou někdy projeli magistrátní tvůrci té asfaltové varianty. Nevěřím, že ano.

      0 0
      • MaPa  

        Hele to máš tak. Mohl tam být nějaký jiný povrch který by pár lidí odradil, ale ta stezka byla plná i před tím. Že je plnější za to spíš může dobrý marketing ZOO a lidi si prostě ten den užijou. Ne každý má zájem jezdit rychle, někdo má malé děti a kde by sakra měli jezdit (nebo i chodit, ta stezka je i pro pěší ne?) jinde? Když mluvíš o toleranci, tak je třeba ji mít na obou stranách.

        Já jsem tam loni letěl 3m plavmo, protože mi vlítlo děcko pod kola když se nerozhlídlo a přebíhalo tu ulici těsně u lávky. Rodiče mi sice děkovali že jsem jim zachráníl dítě, já jsem moc porozumnění neměl. Teď s odstupem si myslím že jsem se choval jak blbec a dneska už tam jezdím rozumnějc, holt mě těch pár minut nezabije…

        Rozumnej člověk kterej chce jet rychlejc tak moc dobře ví že tudy prostě za slunečnech dní ne. Koneckonců je to páteřní cyklostezka a většině lidí slouží jen pro to dostat se z města někam kde bude jezdit („a podávat výkony“).

        Oni ti lidi postupně rozum dostanou, to je o čase a o tom že jich spousta teď jezdí tam kde to třeba funguje lépe a přijde jim že je to tak lepší. Burani zůstanou buranama.

        0 0
        • max78  

          Myslim, ze d_j nemluvil o tom, ze by z tech mist meli vsichni mimo bikeru zmizet. Naznacoval spis, ze by uvital vic ohleduplnosti ze stran vsech zucastnenych. Napadlo me totez, kdyz jsem tam vcera vecer dojel skupinu peti chodcu, kteri sli vedle sebe a prilis se nezajimali o to, co se deje za nimi, a zda nekomu neprekazeji.

          Neni to o tom „zmizte, tohle je moje stezka“, spis je to o tom „proc nedostavam zpet tu davku ohleduplnosti, kterou poskytuju ostatnim“. Tak chapu d_juv prispevek ja. A ztotoznuju se s jeho pocity pri ceste temito misty.

          M.

          0 0
          • MaPa  

            Buran zůstane buranem. Tak vnímám lidi, kteří se chovají stejně jako ta tvoje pětice. Těm to prostě nevysvětlíš. A taky mi to vadí.

            Ale nemůžeš čekat, že ti tam děcka pojedou vpravo po krajnici, že všichni psi poslouchají na slovo (ono mnohdy nestačí ani že jsou na vodítku) nebo že se před tebou budou zrovna potkávat dva in-linisti. To jsem chtěl říct. To by pak totiž nebyla stezka pro lidi, snadně dosažitelná a v pěkný krajině, ale dráha. Prostě musím zkousnout, že když tam tudy pojedu v hezkým dni navíc o víkendu, že to bude kličkovačka, a těch pár buranů co kvůli nim musím úplně zastavit, tak s tím stejně nic neudělám, bohužel, v tom se shodnem.

            Ale ty burany můžeš potkat i kdekoli jinde, nejen tady. Můžou klidně chodit i po singletracku kterej vybudovali bikeři a zase s tím nic nenaděláš. Je ale trochu pravda, že koncentrace těhle lidí j největší někde v blízkosti parkoviště.

            0 0
            • xentar  

              nechci moc prudit, taky nesnáším vyoskoé koncentrace lidí, kteří nedávají pozor, co se kolem nich děje, ale i singletrack je z definice určenej pro smíšené použití, tedy nejen pro cyklisty, ale zároveň pro pěší i koně…

              0 0
              • MaPa  

                neprudíš, já si na něj taky nedělám nárok, byl to jen příklad že blbce potkáš všude :-)

                0 0
            • max78  

              Nic nez prekousnout to nam asi nezbyva. Ten muj predchozi prispevek nemel mit militantni nadech. Bylo to spis jen takove povzdechnuti.

              0 0
          • prvniodkonce  

            Ono od lidí, co jsou celou zimu možná tak na korzu v nákupních galeriích nemůžeme chtít, aby se chovali spořádaně, když ani nevědí jak to venku chodí… Dobrý jsou taky ti psi, co jsou po zimě poprvé venku a lítaj jako zděšení.

            0 0
            • hribik A1  

              mohol by si mi vysvetlit, akym sposobom moze byt pes po zime poprve vonku? pokial viem, pes sa musi vencit kazdy den, nestaci len vtedy ked je pekne. aj ked cesta neni zrovna optimalnym priestorom pre tento ucel, to je zase druha vec. tiez mam niekedy chut sa spytat takych co nevencia psa v pustatine ale na cyklistickej ceste, ci by ho nechceli ist vencit radsej o cestu dalej (je tam stvorprudovy hlavny tah)

              0 0
      • rf  

        Absolutní souhlas. V sezóně a o víkendu se už tomu místu radši vyhýbám. Moc nechápu, pro koho to vlastně je stezka, protože když tedy pominu cyklisty, tak pejskaři s inlajnistama se tam taky spolehlivě pomlátěj. V každým případě, bez asfaltu bylo líp, minimálně inlajnisti tam nebyli.

        0 0
    • max78  

      Mluvil jsem pred chvili s kolegou, ktery by na tomhle miste vcera kolem 11 dopo a ktereho tam odchytil nejaky biker, ktery mel dve hodiny volno nez si jeho manzelka s detmi projdou zoo. Podle kolegy byl pekelne rychlej na kole i v piti piva, ktere pry v Kralupech stahl na tri loky.

      Vzhledem k tomu, ze kolega vypada docela znicene, tak by me docela zajimalo, kdo z B-F to byl, kdo mu dal takhle za ouska :) Kolega jezdi na GT Avalanche Expert 07. Tak se priznejte… :)

      0 0
      • Zaskar  

        Kdo to byl samozřejmě nevím ale minulý čtvrtek 24.04. večer cca kolem 19h? jsem potkal kousek od psího útulku směrem na Klecany prima slečnu na prima Pellsu (černý rám) nechodí sem na BF? :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.