lakování rámu kola - zapadni čechy

12 nepřečtených
  • krusnohor1244

    Zdravím,

    Může mi prosím někdo doporučit nějakou kvalitní lakovnu rámů kol v západních čechách, řekněme v oblasti Cheb – Plzeň – Praha – Ústí n. Labem ? Lakovnu kde si dají záležet na pečlivé zakrytí všech závitů a otvorů.

    Mám jen zkušenost s lakovnou Jech v Plzni, kde sice rám vypadá po lakování nádherně ale i přes mojí žádost byly všechny závity zablité barvou.. přece jen je vidět že jde o lakovnu všech kovových výrobků a ne lakovnu čistě zaměřenou na rámy kol…

    Děkuju za rady

    0 0
    • meri  

      Zdravim,ozivim toto tema…Je nekdo v Plzenskem kraji kdo by zvladnul kvalitne nalakovat ram kola,ne komaxitem? Firma, Pepa z garaze…je mi to jedno,dulezita je kvalita a vstticne jednani.Oslovil jsem emailem par autolakoven (po 3 dnech bez reakce),osobne jsem se byl zeptat v jedne,ale bohuzel.

      0 0
      • Fazzy  

        Autolakovny mají zpravidla práce, že nemají čas přijímat zakázky emailem. Větší šanci budeš mít, když je osobně obejdeš. Nicméně lakování jednoho rámu pro ně patrně nebude moc zajímavá zakázka, zvlášť když budeš mít nějaký speciální přání.

        Nicméně pokud máš nějaký prostor/dílnu/ga­ráž, není velký problém kvalitně nalakovat rám svépomocí, pokud nemáš v plánu mnohobarevný lakování, komplikovaný přechody atp.

        0 0
        • meri  

          Od lakoven jsem ocekaval jednoduchou odpoved,ano,udelame to/ne je to pro nas nezajimava zakazka.Pokid by mi nekdo odpovedel,samoz­rejme bych se stavil osobne.

          Nechci nic sloziteho…jed­nobarevny ram+loga.

          Prostory kde to udelat nemam,a moje minule pokusy s lakovanim nedopadly moc dobre.

          0 0
          • Fazzy  

            Tihle lidi obvykle mail ani nepouzivaj, protoze zakazky jezdi za nima, nemusi je shanet. Maji ho spis pro jinou komunikaci, pokud to neni fakt echt lakovna se sekretarkou :) Jinak spis telefon. Nebo zkus facebook. Nejen lakovny, ale treba nejaky autarsky skupiny atp.

            Ja bych ti to klidne polil, ale abyses kvuli jednomu ramu tahnul z Plzne do Krumlova by nemelo moc smysl.

            A zeptal bych se i zakladatele vlakna, kde to lakoval. Pokud to nalakovali kvalitne tak neni co resit. Pokud je pro nekoho problem zalitej zavit, neni problem si zavity ochranit sam nez se jim to da.

            0 0
    • Markony  

      A co dat komaxit ?

      0 0
      • meri  

        Psal jsem ze komaxit nechci,jeden z duvodu napsal zakladatel vlakna

        0 0
        • zdenal8  

          A to je takové problém se tam domluvit a rám si připravit na lakování sám? Zaslepit závity atd. Zas tolik toho na tom rámu není.

          0 0
    • DejfSejf  

      Mám typka co lakuje v garáži díly na auta je to jeho koníček. Lakoval mi oranžové RB a zelenou žabku viz profil. Zkus třeba někde najít kluky co se zabývají tuningem aut

      0 0
      • meri  

        Diky za odkaz,vypada to ze krome komaxitu delaji i mokry lak.Budu je kontaktovat.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.