Lago di Garda - rodinná dovolená + bike?

20 nepřečtených
  • te-pe

    Ahoj, prosím o radu všechny co mají zkušenosti s dovolenou na lago di garda zaměřenou nejen na bikování.

     Chtěli bychom tam vyrazit s rodinou na dovolenou na konci května / začátek června. Problém mám v tom, že manželka je těhotná(proto ten brzký termín), takže to nějaké velké sportování nebude, spíše si užít pohodičku, já bych si alespoň trochu zabikovat chtěl. Dále musím nějak zabavit dceru (10let). Potřeboval bych hlavně nějaké tipy do které oblasti vlastně jet, asi více na jih kvůli koupání a na ubytování (asi hotel, podmínkou je min. polopenze). Prostě potřebuji skombinovat rodinnou dovolenou s trochou bikování.  

    Díky

    0 0
    • Bully  

      My jedeme primo do Rivy, s vetsi skupinou lidi ruzne vykonnosti, takze spis na pohodu, ale my treba i s nekolikame­sicnim miminem a se psem :o) Takze prijemne komfortni ubytovani- rezidence Filanda s vyh­rivanym bazenem, whirpool, klimatizace, pekny areal dokola. Mrkni se sem http://www.residencefilanda.com/…esidence.asp Ale aby jeste byly volne apartmany, v cele oblasti je treba rezervovat co nejdriv, pokud ti nejde o ubytovani v kempu a ma to byt pro vic lidi.

      0 0
      • Včelda  

        Ti rezidenci znám. Je to cca 1,5 km od pláže. Trošku stranou, ale s dětma OK. Na surf to není – moc daleko od pláže. Ta rezidence je přímo pod nejvyšší  částí „zubu“, který odděluje  Rivu od Torbole.

        Bazén byl OK, je u toho i kurt na tenis.

        Co se týká malých dětí, tak to mohu doporučit. My vždy bydleli kousek od pláže. Střídáme koupání v jezeře, bazénu a výlety na kolech s i bez dětí. S dětmi se dá jezdit podél řeky Sarca směrem na Arco. Ty malinko větší vyjedou na Lago di Tenno nebo Pregasiny. Když bylo dětem kolem 8 tak byly i na Tremalzu. Pravda, trošku jsem jim pomohl s přiblížením kousek pod vrchol, ale pak byly nadšené.

        Velmi populární je aquapark v Lazise (cca 50km na jih). Je to na jednodenní výlet.

        0 0
        • bikerp1  

          Mohl bys napsat, kde konkrétně jste byli ubytovaní? Já chci jet příští rok s rodinou (já, manželka, 8letý syn), tak bych uvítal tipy. Preferujeme koupání a výlety na kole.

          Díky

          0 0
    • die.catana  

      Jih není na bikování. Tam je placka. Pokud si chceš zabikovat, tak jedině sever. Pokud se chceš koupat, jeď rači k moři, at all :)

      0 0
      • přišlapávač  

        tak na severu se koupe dobře, voda teplá a navíc není slaná :-)

        0 0
      • te-pe  

        K moři nechci, vyplesknout se týden na pláž nebaví ani mě, ani manželku. Radši do přírody. To koupání je hlavně kvůli dceři. Dá se bez problému dojet ze severu na jih nebo obráceně a udělat celodenní výlet na biku resp. za koupáním ? Mám obavy že na konci května bude voda na severu ještě studená?

        0 0
        • MaPa  

          Když si vzpomenu na teploty vody na začátku července, tak na konci května tam snad musí být ještě led… Ale každej to má jinak ;-).

          Jestli bika tak rozhodně sever.

          0 0
    • mr.antik  

      Já myslim že kromě koupání tam nic pro malé děti neni, možná tak vejlet na lodičce. Ani žádné klouzačky a vodní blbosti si napamatuju. Garda je prostě na kolo, windsurf, plavání, paraglajd, lezení + feráty

      0 0
      • die.catana  

        No tak v Rivě jsou přece u pláže takový ty prolízačky, trampolíny, houpačky. Je tam mini dráha pro kola se skokánkama, občas tam jsou i kolotoče. O sobotách tam bývají různé akce od módních přehlídek na náměstí až po fesťáky.

         

        Pak nesmíte zapomenout na ty jejich zábavný parky:)) Ty jsou fakt dost dobrý. Třeba ten podvodní svět:))

         

        Jo a taky tam v jezírkách plavou kachny:)

         
        0 0
        • armageddon  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
          0 0
        • rb  

          Taktak,třeba Gardaland je vybordelny  :o)

          0 0
    • Lance  

      dotaz zna nekdo oblast tonezza del cimone? dik

      0 0
    • Dzapko  

      Ahoj, my jme byli dvakrát na garda a vždy na severu na bajkování je to tam určitě lepší, ale takle na začátku léta bych moc teplou vodu nečekal! Známý byli na jihu a tam to neni tak divoký a voda je prej teplejší! My jsme byli v Malcesine pod stanem, ale za námi byli i něco jako pensiony. Ale nevim kolik za ně chtěli. 10ti letou dceru asi zabavíš jedině tak jestli má ráda turistiku :) nějak si nevspomínám co tam bylo kromě koupání.

      0 0
      • Lance  

        jak ste tam jeli?

        0 0
        • Dzapko  

          Autem – letos jedem zase :) … z vrchlabí 9hodin do malčesine

          0 0
          • Lance  

            da se to v pohode?

            ty fotky sou nadherne

            0 0
            • Dzapko  

              Jo je to v pohodě pokud máš navigaci tak úplně – jezdíme Plzeň – Mnichov – Innsbruck – Trento pak už jen sjedeš z dálnice a za chvilku jsi na začátku gardy

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.