Kvality přezky Specialized comp

23 nepřečtených
  • gringo

    Zdar, chtěl bych se zeptat, jaká je výdrž přezky u těchto bot, uvažuju o koupi. Jinak bych koupil sporty. Měl jsem totiž jiné tretry s podobnou přezkou, která se podělala a boty musím vyhodit.

    0 0
    • MARIN  

      Mam je od loskyho podzimu a zadny problem s prezkou neni. Navic pokud se poskodi da se kooupit samotna

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Mám je od jara 2005, najeto mají 15 tisíc a žádný problém se neobjevil, ani s přezkou. Jen jednou šla hůř rozepnout, stačilo botu vapkou zbavit nánosu bahna, jen tak, aby byl znát tvar tretry :-), a přezka zase fungovala jak má.

      0 0
      • TC  

        :))))

        0 0
      • marapara  

        Njn … tys byla dycky drsnačka ;) :)))

        0 0
      • chodec  

        Teda ty musíš bejt pěkný číslo – pokaždý, když tu o tobě či od tebe něco čtu, tak to obvykle zahrnuje nějaké relativně sadistické zacházení s komponentama či alespoň jejich vyčerpání na doraz – asi kolu jen tak něco nedaruješ co? ;-)))

        Řetězy ježděné dokud se netrhají na požádání, kazety omleté 15 nebo kolika tisícema, …, tretry co fungují až když je vysekáš z bahna ;-)))

        No těším se, až tě někdy potkám in natura na nějakém výletu.

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Kdepak, já se chovám ke kolu slušně.

          Kazeta a trhající se řetězy – vyjde to levněji a dokud se řetězy netrhají, vše funguje stoprocentně. :-) Kdybych měnila řetězy včas tak stejně by třetí, čtvrtý řetěz minimálně na začátku nefungoval perfektně. Tak přece nebudu vrážet peníze do něčeho, co by dost možná nefungovalo na povel, když mám na kole to samé ale plně fuknční. A kazetu, řetěz a prostřední převdoník mám už novej, heč. V sobotu to testnu na závodě, buď to bude fungovat nebo budu mít důvod trávit hodně času na občerstvovačkách. Stejně jako čerstvě seřízené brzdy, vyměněná lanka, bowdeny, zas bylo bláto. A smyku, co chytl o víkendu strašný vakl a nadává i při jízdě po asfaltu do kopce, zmenším vakl izolačkou. A zadní plášť s chybějícím kousekm gumy mezi špuntíky taky ještě použiju, šak není natrhlý ani na plátno, a kdyby to dělalo problém, chvilka pauzy na oddych při závodě vždycky bodne. O:-)

          A tretry, přezka… i k botám se chovám laskavě, slušně, mile a asertivně. Jen jsem si omylem šlápla do něčeho hlubokýho a hutnýho šahajícího až po lýtka, kdysi dávno to možná byla kaluž.

          0 0
          • chodec  

            Amen

            … izolačkou spravený přesmyk na závody … originální … a já si blbec dělám vrásky, když se na kole něco ozve, a vakl čehokoliv je pro mě předzvěstí dlouhého večera s bedničkou nářadí ;-)

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Ona je ta část spojená s rámem v pořádku, vakl je mezi ramínkem a „nerámovou“ částí, jaksi jsem nenašla šroub, kteýrm by to šlo dotáhnout. Tak to na pár dnů (tejdnů, měsíců?) utáhnu izolačkou, šak to vydrží. Jinak smyk ještě funguje. Řachání mně vadí jen na asfaltu, v terénu zaniká ve směsi dalších zvuků. :-)

              0 0
              • chodec  

                Aúúúúúúú

                hele jestli chceš, mám doma sundané jedno Deorko topswing přesmyk, které jsem sundal jen, že podezřele vaklalo a IMHO neřadilo tak rasantně, jak jsem si představoval – mělo najeto tak 800 km. Jak tě poslouchám – to je vlastně jako nové ;-)))

                0 0
                • kámen úrazu1  

                  :-)) Díky za nabídku, ale pokud se v sobotu izolačka neosvědčí, koupím nový smyk. V opačným případě ho koupím až když se rozpadne nebo přestane řadit. :-) Zatím nebudu řešit co mě nepálí. Pokud bude i přes izolačku řachat, budou mít souputníci na konci pelotonu důvod zrychlit a ujet mi. :-))

                  0 0
                  • Andrea  

                    Ahojky Kato, nejedes v sobotu na Pres tri vrchy Vysociny?

                    0 0
                • kámen úrazu1  

                  :-)) Díky za nabídku, ale pokud se v sobotu izolačka neosvědčí, koupím nový smyk. V opačným případě ho koupím až když se rozpadne nebo přestane řadit. :-) Zatím nebudu řešit co mě nepálí. Pokud bude i přes izolačku řachat, budou mít souputníci na konci pelotonu důvod zrychlit a ujet mi. :-))

                  0 0
    • homat  

      Drží v pohodě, tady je seznam náhradních dílů: www.specialized.com/…qSection.jsp?…

      0 0
      • TC  

        11 dollsů za 2 kousky plastu, to de

        0 0
        • homat  

          No jo kapitalismus, ale máš taky možnost jezdit s utrženou páskou, volba je na tobě :-)

          0 0
    • McBlacky  

      no ustřelit se dá o šutr celkem snadno – hlavně ta červená páčka, ale to každá přeska, drží na jednom šroubu a dá se v pohodě sehnat,

      0 0
    • Daf  

      Mam je od lonskeho jara. Krome toho ze mi sitovina praskla uz asi na tech mistech, tak prezka je uplne v pohode ;)

      0 0
    • makak  

      Mám je rok.Přezka zatím drží, přestože mám dost vysoký nárt a sotva jí zapnu. Co mě ale trápí, je lámající se „špunty“ na patě podrážky. Už jsem dva nalomené lepil chemoprenem. Koukal jsem, že letošní model má namísto několika jemnějších špuntů takové kopyto. Nicméně ty loňské se mi líbí víc, s tím letošním červeným motivem mi silně připomínají kopačky Adidas Predator :-))

      0 0
      • McBlacky  

        asi víš že ta přeska se dá umístit do dvou otvorů, právě pro případ vysokého nártu je tam ten horní…

        0 0
        • makak  

          Bohužel mám to v tý horní, ale díky. Snad že by ten náhradní pásek prodávali delší. Mám problém i v tenkých ponožkách. V silnějších, a že je u těhle bot musím vozit tak od 15 stupňů níže, to je porod.

          0 0
    • Pi†el  

      me asi po ± 6 000km prestaly lepit suchace..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.