• mota  

    Dobrý den. Chcel by som si kupit bicykel na bicyklovanie po hrádzi kde je asfaltová cesta a este aj na obcasne bicyklovanie napr. na nejakých polných cestach. Vyberam medzi týmito dvoma:

    http://www.mall.sk/…let-route-55?…

    http://www.procycling.sk/…ss-gent-2013

    Ktorý sa mi viac podľa vás oplatí? Vopred pekne dakujem za rady

    0 0
    • Vilém  

      Myslis, ze dnes budes uspesnejsi?

      0 0
      • mota  

        Len som nasiel ten Amulet Rout 55 a ten vyzera ze ma lepsie komponenty. Tak teraz nie som si isty. Preto by som potreboval poradit od nejakeho odbornika

        0 0
        • Kalic  

          a proč nepokračuješ v tvém původním vlákně a zakládáš nové stejné?

          0 0
          • mota  

            Lebo som to napisal aj do toho povodneho, lenze tam si to asi nikto nevsimne.

            0 0
            • ememem1  

              ci to nebude formaulaciou otazky, tak ako sa pytas sa rozumne t.j. aby to malo aj nejaku vypovednu hodnotu odpovedat neda. a keby si sa aspon pozrel do desatora a dal si namiesto zalozenia dvoch rovnako blbych threadov vyhladat napr. bike do 500E alebo 15 tis., kroska atd. tak by ti len za posledne 2 mesiace vypadlo niekolko threadov kde by si nasiel odpoved alebo aspon diskusiu na vacsinu svojich otazok a este sa aj dostal do obrazu.

              0 0
              • mota  

                Prepáčte, je mi to velmi luto ze som zalozil druhu temu. Ale naozaj potrebujem surne kupit nejaký lepši bike do 400€.

                0 0
                • ememem1  

                  no fajn, takze otazka c. 1 je zodpovedana, chces investovat 400E, da sa vytusit ze chces asi crossku/trek. odhliadnuc od toho ze za to nijaky „lepsi bike“ nekupis nasleduju dalsie. olko si predstavujes ze natom najazdis rocne? tusis aku velkost potrebujes? chces to len na nejake poobedne motanie alebo aj na tom presediet vikend a cosi odniest? atd. atd.

                  btw mne je uplne jedno kolko vlaken zalozis ale jak sam vidis do prakticky identickeho vlakna jak je ich tu za posledne tyzdne 10 ti nikto neprispeje. vazne skus to vyhladavanie. nic v zlom ale zjavne nevies ani co chces a ani co je-neni mozne. najprv sa dostan do obrazu a potom kupuj.

                  0 0
                  • Kalic  

                    teď tě asi odkáže na to původní vlákno ať si ho přečteš :-)

                    0 0
                    • pepek  

                      V povodnom chtěl jezdit po hradzy, což nikdo nepochopil, takže založil č: 2

                      0 0
    • Erknold  

      Nedávno tu jeden člověk řešil něco podobného. Kros cca 11 000 Kč, což je těch 400 EUR. Ať se hledalo, jak se hledalo, tak to vždy bylo bajvoko stejné. Nefunkční těžká vidlice, řezení také to nejnižší co se dělalo, někdy i mechanické kotoučovky pro vzhled, ty nejlevnější kliky u kterých nebude životnost nic moc.

      Kola v tuté ceně ti udělají radost při cestě na zahrádku na pivo, ale na projížďku 50 km to prostě není to pravé kolo. V ceně 400 EUR je lepší hledat v oddělení bazarů. Kola co ti udělají radost na delší projížďce jsou za nějakých 500 EUR od stavitelů a nebo nějakých 700 EUR v sériových značkách.

      Takže pokud chceš nové kolo za 400 EUR, vem to podle barvy. Pokud chceš nové kolo, co ti bude dělat radost, musíš ještě přišetřit. A nevím, jak fungují stavitele na Slovensku a nebo jak čeští posílají kola na Slovensko.

      0 0
      • ˘Ö˘ Krab  

        Máš i nemáš pravdu.

        Zase bych to až tak nedramatizoval, na rovině mu, ať má jakoukoliv hmotnost a bude šlapat jakkoliv, vydrží i komplet Acera odhadem min. 4 tis. bezproblémových km, tj. dva velké servisy a dva řetězy, pak se může rozhodnout, jestli upgrade nebo jiné kolo.

        Za sebe bych jednoznačně stavěl, pevnou hliníkovou vidlici, V-brzdy, klidně jen Aceru, možná kliky Alivio, s nějakým výprodejovým rámem by se do ceny mohl vejít. Na prvotní rozježdění, učení se a nácvik servisu jak dělané, pak se uvidí. Nebo bazar, občas se mihnou pěkné trekingy.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.