Který full - Giant Trance vs Ghost AMR / AMR plus vs Canyon AL

2 nepřečtené
  • Lubin97

    Ahoj bikeři,

    vím že tady toho je spousta, ale dovolil bych si založit nový vlákno, abych neoživoval ty starý..

    Již chvili přemýšlím o přechodu na full ale nebyly finance, ted bych si chtěl dopřát radost k vánocům a tak se rozhoduji a zajímal by mě názor majitelů, nejlépe samozřejmě i jejich zkušenost s vzájemným srovnáním.

    Všechny uvedené typy jsou přibližně za stejné peníze.

    Na fullech už jsem jezdil, ale jen na Test Festech a taky mám blíž odzkoušenej Trance X2 2012, sehnal jsem ho tatovi..musím přiznat je to můj etalon, Trance opravdu funguje skvěle, ale o tom tady toho je taky dost.

    Na test-festu jsem letos jezdil Ghost AMR Lector 7700 a ten byl naprosto skvělej, pak jsme zkusili i AMR plus, ale připadal mi už moc houpavej, možná to bylo i šptaným tlakem v tlumiči, ale tohle jsem u toho Lectora nezaznamenal a tlaky jsem nekontroloval.

    Dále jsme jezdili i Canyon, ten je taky OK.

    Momentálně jsem přemýšlel, jeslti koupit ten AMR plus 5900 kterej je za zajímavý peníz nebo zůstat u vyzkoušeného Trandáka.

    Ještě mě lákal myšlenka si koupit rám AMR za 11T a postavit si to dle sebe, ale to vyjde finančně víc než koupit jednoho z těch zmáněných, pokud bych to nakupoval komplet…ale mám tu kola a brzdy, kterým bych se vyhnul a následně jsem chtěl použít i Epicona TT…s použitím redukce na taper…

    Dále jestli máá ještě smysl kupovat 26..mám 175cm a cca 86kg..

    díky za vaše názory

    Luboš

    Anketa: Giant Trance X2 2013

    0 0
    • Lubin97  

      nějak se mi nepovedl aktivovat hlasování pro Giant..tak stačí napsat do příspěvku nebo mi poradte kde to upravit..dík

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce