Které kolo vybrat? Scott/Pells?

11 nepřečtených
  • gorllu

    Zdravím,

    poohlížím se po novém kole a nejsem si úplně jistý, které zvolit.

    Moji současní favorité jsou tito:

    http://katalog.intersport.cz/…zer-pro-d-26 – přijde mi cenově velice výhodné a řekl bych, že i některé komponenty jsou na docela dobré úrovni. Akorát nevím jak kvalitní má Pells rámy. Vidlice není nejlepší, ale snad by mohla dostačovat.

    http://www.bicykly.cz/…t-scale-670/ – je dražší, ale líbí se mi o něco více. Nevím jestli jsou kola Scott nějaká špica, ale očividně je o něco méně výhodné co se týče poměru cena/osazení, ale možná že by rám mohl být na lepší úrovni než u Pellse?

    Pokud máte nějaký jiný konkrétní příklad kola v cenové relaci 16–21 tisíc (max) tak bych vám byl za tipy vděčný. Jako psychologickou hranici a základní kritérium vidím asi to, aby to mělo osazení S. Deore, hydraulické brzdy. Vidlice asi jiná než pružinová (suntour XCM, XCR atd) za tuto cenu nebude, takže tu moc neřeším, kdyžtak dokoupím časem lepší. Chci hlavně ať má kolo co nejpevnější a nejdéle držící rám a samozřejmě přijatelnou váhu.

    Jezdit budu jak po asfaltu, lese, tak po horských pešinách, žádné skákání, ale samozřejmě nějaké kořeny a kameny se po cestě vyskytnou.

    0 0
  • gorllu

    ? :D

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.