koupím i jetý XC bike pro holku, max 13tis.

12 nepřečtených
  • Detař

    Zdravím,

    sháním jeté XC kolo do 13tis., nejlíp někdo z Brna. Velikost 14,5" až cca 15,5" (měří 157cm). Požadavky jinak žádné nejsou, vzhledem k ceně se spíše ptám na HT kolo, pokud by měl někdo na prodej kolo s dámskou geometrií – výhoda, ale když ne, nic se neděje. Kolo musí být v dobrém stavu – udržované. Představuji si něco typu Epicon vidle, Deore/SLX řazení, hydra kotouče (Deore,Elixir3…), mohou být i Véčka, pokud má kolo třeba nějakou lepší vidlici apod.

    Děkuji všem za nabídky.

    mail: a.kou(zavin)sez­nam.cz

    0 0
    • maajkee  

      bazar

      0 0
    • Evilcleaner  

      pokud máš trochu elementární slušnosti tak poté co jsme tě slušně upozornili zamkneš vlákno a přesuneš to do bazaru, který je jediným místem kam toto patří;)

      0 0
    • Vilém  

      Vsak proc ne, klidne ji jej kup. Ale necpi to sem!

      0 0
      • Kubas.1  

        a proč by ne? stejně je tu dementních vláken plno, tak jedno účelný už zas tak nevadí…plno lidí bazar neprohlíží, a nejspíš by si toho ani nevšimli

        0 0
        • maajkee  

          Jak víš že plno lidí bazar neprohlíží? :)

          0 0
        • Vilém  

          Aha, dobre. Takze to maji vsichni srat na desatero a cpat to sem na forum? Jen to ne. Pokud jsou zdechli kouknout do bazaru, tak to je jejich problem, ale osobne o zasirani fora inzeratama, nestojim, protoze mi staci ty dementni vlakna, co tu jsou a uz jejich blokovani mi zabere jisty cas.

          0 0
          • Detař  

            Neboj, je to i v bazaru. (tam to bylo dřív než tady)Zkrátka tady si toho někdo mnohem líp všimne, a navíc pokud něchce, tak mi tu může nechat odkaz na nějaké nové, ve slevě na netu, nebo tip na kamenný obchod. Příspěvek jsem zařadil správně, popsal jsem o co mi jde a poděkoval. Vždyť nikdo toto vlákno otvírat nemusí – název jsem napsal tak aby co nejlíp vystihoval to co chci. Pokud nejsou fóra na podobné věci, tak potom na co? :)

            0 0
    • Detař  

      Myslel jsem to tak, že pokud někdo třeba viděl na netu nějaké ve slevě, tak může hodit link do příspěvku. Hledal jsem všude možně, i stále hledám, ale třeba jsem něco přehlídl.

      Díky.

      0 0
    • Karaya  

      Měl bych jednu 17,5", po mojí ženě, ale je to asi moc velké.. Kdybys chtěl, tak se na něho můžeš přijít podívat/projet.

      Brzdy jsou véčka Avid Arch Rival, Vidle MX Comp 105 eta, kola zapletená z DT Swiss věcí. Zbytek je mix deore a deore LX, kliky jsou délky 170mm.

      0 0
      • Fran-tic  

        máš to ještě dobré, moje slečna mi zase řekla, že by ráda, ať ji složím lehký xc bike tak kolem 3–5 tis max :D po tom, co jsem ji řekl, že může mít tak těžkou koloběžku se naštvala :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.