• kesu

    ahoj,tusim ze podle vas na bika kosik nepatri ale ja sem na nej zvyklej a chybi mi.Jenze bych potreboval nejakej co se do nej vklada lahev z boku-podobnej tomudle: eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=1258&k­at=654&trideni=ID_KAT&po­cet=10 jenze tenhle ma dolni sroub moc daleko od dolniho konce kosiku takze se mi nevejde do ramu..Nevite nahodou o necem podobnym na cene nezalezi.

    0 0
    • cabbage  

      a nebude přeci jen lepší se přeučit na kejml? s tímhle přístupem sis fakt moh koupit celotesco:-/

      0 0
      • kesu  

        ja camel mam…ale vzhledem k tomu ze takovej kosik asi neexistuje tak stejnak neni co resit

        0 0
      • gobike  

        Tady jde o to, ze na kratkej svih se vetsine nechce spinit kejml a nasledne cistit, takze kosik s flaskou je dobry reseni, samozrejme na celodenni svih jedine batuzek :)

        0 0
      • scret  

        mi chces rict ze kdyz se jedes projet kolem baraku treba 15–20km tak beres kejml?? ja urcite ne,a pit se musi:)

        0 0
      • Brzdič  

        Nebylo by v tvým případě narodit se jako velbloud? Nemusel by sis hrb dodatečně montovat :-)) Já jezdím s flaškou. Nějak sem si na zvyk už jako kojenec a od tý doby nedám na flašku dopustit ;-)

        0 0
        • Volf  

          Než jezdit s batohem na zádech, tak bych snad raději přestal jezdit na kole. Taky jsem to zkoušel a jednak jsem ho na zádech pořád cejtil, argument, že nse napiješ kdy chceš je sice hezkej, ale představa, že valím kopec a cucám z kejmlu je úsměvná :-)) a nakonec jsem zjistil, že do batohu cpu čím dál tím víc zbytečnejch věcí. Takže na jeden den prostě vozím flašky a to co se vejde do kapes. No a ejhle ono to prostě stačí. Zjistíš, že ti stačí montpáky a malý lepení / no a pro šťouraly a nadměrně vymakaný jedince co trhaj řetězy jako žížaly doporučím cyklonářadí s integrovaným nýtovačem :-) /. No ale abych nebyl takovej minimalista, tak na zimu dávám podsedlovou brašničku, protože nechci tahat v kapse duši a neumím si představit v mrazu lepit kolo.

          0 0
      • yetti  

        Treba pro me je camel dobrej akorat na hooodne dlouhej svih. Ja kdyz jedu neco tak na dve tri hodky, tak mi bohate staci flaska + mistni obcerstvovny. Jinak me osobne camel, nebo cokoli jineho na zadech dost prekazi a proto ho beru jenom v opravdu nejnutnejsich pripadech.

        0 0
    • Mamut  

      Pokial ide o umiestnenie v rame, tak by som tam vypizlikal vybratie, aby sa to nebilo s ramom. Pripadne by som uplne ufikol ten „droteny“ spodny hak. Flaska beznej velkosti sa v tom udrzi. Na litrovu Isostarku to nebude.

      0 0
      • Jogador  

        Nevim proč, ale Tvé přispěvky přeskakuji, já je prostě nepřečtu:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.