• losiik

    v Ostrave je udajne firma, ktera dela analyzu behu a na zaklade te jsou pote schopni vyrobit na miru vlozky do bot a korigovat tim spatny doslap pri behu..

    existuje takoveho neco i pro kolo? optimalne Olomoucky/Morav­skoslezsky kraj, teoreticky by mohlo byt Brno.. Praha je uz daleko

    0 0
    • Chlebovnik  

      Specialized, BG Fit, Retül custom vložky do bot.

      Případně jsou k dispozici i levnější vložky s podporou klenby ve třech stupních podpory (red, blue, green) + varus/valgus vložky do přední části boty.

      0 0
    • Mikikuba  

      Vždy podolog a ne komerční nelékařské firmy.

      0 0
      • blue.sun  

        Přesně tak.

        Navíc u specialisty ti může část hradit pojišťovna.

        0 0
      • losiik  

        ok :) vyridim, poptavka neni pro me

        diky za tip

        0 0
        • Mikikuba  

          Já mám kontakt na super podologa bohužel Praha a střední Čechy…

          0 0
          • ms82  

            Ahoj. Byl jsem u docela dobre podolozky/fyzi­oterapeutky, ale bylo to v dobe, kdy jsem behal. Vlozky na miru mi pomohly s problemem, ktery jsem mel a chuze i beh v nich byly podstatne prijemnejsi (jednu dobu jsem nemohl behat bez nich). Ted ovsem jezdim vice na kole a problem tam mam trochu jiny. Zda se mi, ze mam jednu nohu o chlup kratsi a bud kvuli tomu sedim nakrivo (hodne mirne), nebo to citim v kotniku/chodidle, ze uplne nedosahnu (pretezuje se vice vnejsi strana). Je to jen u vetsich vykonu a vnimam pouze na trenazeru pri konstantnim zatizeni, venku si nevsimnu. Na Retul bikefitu jsem byl a dle tamniho mereni me miry (stehno, holen) jsou temer symetricke, jediny rozdil je v extenzi kolene, ktera je na te „kratsi“ noze o slusnych 5 stupnu vetsi.

            Vyladil jsem uz bedra (naprosto zasadne pomohlo o par stupnu sklopit sedlo) a kdybych jeste vyresil i tu divnou nohu, budu uplne spokojeny (i s temi mizernymi watty co jezdim). Pokud myslis, ze by mi tam mohli pomoct, poprosim o kontakt a zvazim.

            0 0
          • michomin  

            Šoupni sem ten kontakt.

            0 0
    • Petar330d  

      Hradec Králové

      https://www.medsport.cz

      0 0
    • strtom  

      Je to triexpert na nadrazni ulici.

      0 0
    • Jakobo  

      Hele, vim, ze dotaz je uplne jiny a to, co pisu je z hlediska ortopedie neprijatelne, tak nechci slyset, ze ti chci znicit nohu. Potreboval jsem nove stelky do kanad a do kozenych lyzarskych bot standard 75 mm na horske bezky, vybiral jsem na ebay. Ac jsem nechtel, nakonec jsem musel koupit nejake ortopedicke, pac moc jineho na vyber jsem nevidel (a tenke stelky bez vyztuhy sjizdeji za patu). Zatim dlouhodobe nevyzkousene, vypadaji ale dost vymakane. Tyto se mi zatim zdaji nejlepsi. Akorat imho to chce aspon o pul cisla vetsi botu proti normalu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.