Kolo v byte? Tohle pocasi? Jezdite?

17 nepřečtených
  • weekend warrior

    Jak za tohoto pocasi resite casovy pomer: delka vyjizdky / rekultivace biku tak, aby se dal dat do bytu? Me to casove vychazi krajne nepriznive i s tim, ze kolo meju ve sprchaci. Ale mokre a zabahnene jsou hadry, boty a ve finale, do jiste miry, i chodba a koupelna. Me to vychazi na 1/2h az 3/4h uklidu bez prime souvislosti s delkou vyjizdky v terenu. A ja mam cas tak na 1 – 1 1/2h ciste jizdy denne:-)

    0 0
    • jIrI___  

      Garaz to jisti ;-). Priejdu zabahneny, kolo postavim do garaze a umyju ho az se mi chce…

      0 0
    • JakubG  

      To nesmis vubec resit, a proste to pronest bytem tak, abys vo nic nezavadil jinac to blato odpadava:))

      0 0
      • weekend warrior  

        njn, super. hlavne kdyz to neni beze ztrat na bahne, vodě, kamení a psích hovnech do koberce.

        0 0
    • MlokCZ  

      Většinou to řeším tak, že posledních pár set metrů před barákem jezdím po asfaltu a tam něco opadá. A pak kolo mám v komoře hned za dveřma za rohem a po cestě jen lino a v komoře taky, takže většinou kolo ani moc nemeju.

      Ale je fakt, že se v bahně nevyžívám, takže i když třeba teď v sobotu jsem v terénu byl a bahna bylo hodně, tak jsem až tak extra zasr… nebyl, protože úplně nejhorším místum se vyhnu úplně a tam kde je bahna více tak projíždím pomaleji a tedy ne stylem, že jedu bahno nebahno pořád stejně. Tedy třeba část rámu je zaflákaná hodně tak jako tak, ale oblečení jen trošku, sem tam nějaké ten flek od bahna. Rozhodně nic, kvůli čemu bych to musel hned prát (také mebránové hadry peru co nejméně).

      0 0
    • pavlix  

      Kdyz uz je to moc neunosne tak udelam zajizdku k benzince a opatrne ovapkuju, cestou domu uschne a doma je jako novy. (od benzinky je uz jen cisty asfalt)

      0 0
    • dannii  

      …u nás je to tak, že žijeme v bytečku 2+0 a kola máme smrknutí v míkro předsíňce, kde už i vystrkávají boty…když jsme se do tak malého bytečku nastěh., ze začátku jsem si strašně moc plánovala, jak ho vyzdobím, vyšperkuji, ale předsíň je místnost, kde to nelze :)…a co se týče čištění a vůbec úklidu po návratu domu po kole?…přítel má na starosti kola :) a Já pak po něm uklízím oblečení :), váčky na pití se snažíme hned nějak zpracovat, ale většinou po příjezdu domů se pereme o koupelnu (sprchu) a pak vyhladovělí hledáme něco v ledničce :)…ale vše v pohodičce :)…

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Přestěhovala jsem se, hodně špinavý kolo už do bytu nesmí. Popracovní vyjížďky řeším silničkou. Chytla mě a tak se ani nemusím přemáhat a beru ji jako příjemnou změnu od víkendovýho biku.

      0 0
    • petebike  

      6–7 kol v byte – porad, na kole kazdy den, za kazdyho pocasi, meju kolo ve vane – kde jinde…no chce to praxi, pak uklid nezabere tolik casu :-)

      0 0
      • Cobol  

        A nehrozí ucpání odpadu??? Já ho tam taky sem tam meju, ale říkám si jestli my ta vana teď nějak pomalejc nevodtejká…???

        0 0
        • petebike  

          uz se mi to jednou povedlo, Krtek se o to postaral…jinak tam od ty doby davam sejtko :-)

          0 0
    • burnout/syndrome1  

      Naštěstí toto u mě také řeší garáž

      0 0
    • kolda  

      nastesti s timto nemam moc problem.

      v CR – prebyvame u rodicu v baraku – uplne bez problemu.

      v DE – k bytu mam velky sklep, kde kola nechavam. delaji to tak vsichni,tak si rikam, ze se tam asi nekrade.. tuk tuk.

      ale ted jezdim jen na silnicce, v bahne me to moc nebavi.

      0 0
    • Oakey  

      Když sem na vyjížďce, tak se snažim bahno, když na něj narazim, projet pomalu, ať sem co nejmíň zaflákanej, ale holt to sem tam nevychází.

      Povětšinou tak poslední půl kilák jedu po asfatlu, ať se to odrolí aspoň částečně z pneumatik a udělám pár bunny hoopů ať taky něco opadá a pak před panelákem vezmu hadr a očistim jenom to nejhorší, nic nepigluju, teda mimo pohonu a vnitřních nohou vidle. Pak přes byt přenášim, co nejopatrnějc to de, abych někde neštrejchnul.

      0 0
    • Zerocool  

      na biku v terénu jsem letos ještě nebyl, jinak pokud je bahno volím silničku a asfalt…

      0 0
    • Dados  

      To my včera kvůli pozdnímu příjezdu museli ustájit tyhle dvě prasátka do bytu – když jsem ráno kolem procházel do práce měl jsem v koutku potutelný úsměv :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.