• Dub

    Potřebuju uskladnit kolo v bytě, nejlépe ho nějak zavěsit. Hledal jsem ve starších příspěvcích a našel jsem odkaz na pedalsport. V souvislosti s tím se chci zeptat:

    1. můžete někdo dát odkaz na fotky, jak to vypadá v praxi? Nějak si to nedokážu představit. Nebo mi je můžete poslat mailem.
    2. Pokud kolo zavěsím na hák, nemůže to nějak poškodit ráfek? Kolo by tam viselo celoročně a říkám si, že dlouhodobá zátěž cca 15 kg by se na ráfku mohla projevit…????

    Ještě jsem uvažoval o možnosti nějak ho zavěsit pod strop naležato, ale to se mi zdá už technicky celkem náročný… Zavěsit kolo vodorovně za rám (nebo za pedál) na stěnu nemůžu, protože na to už není místo (garsonka). :o((

    0 0
    • MF  

      No ja neviem jak tie haky, ale ja to mam riesene tak ze mam poschodovu postel. Dolna je odmontovane a vyhodena. Namiesto nej su uskladnene 3 bajky.

      0 0
    • blue  

      to je mozna zbytecna investice do kola, kdyz ma celorocne viset na haku ;-)

      0 0
    • chupas  

      taky bych uvital moznost „priplacnuti“ kola doslova na strop. takzvane polozit na strop, pripadne nejakou kladkou vytahnout za riditka a sedlovku ke stropu, kde by se mohlo bimbat.

      nejaka ziva fotka by bodla.

      0 0
      • Hnoj  

        Mno ráfek to poškodí jen pokud do nej budeš mlátit kladivem až bude viset :-) Když na něm jedeš, je na něj přeci mnohem větší zátěž…

        0 0
    • mosquito  

      doma pouzivame toto reseni (vyrobeno v garazi)

      http://morkovsky.com/…oladoma1.jpg http://morkovsky.com/…oladoma2.jpg http://morkovsky.com/…oladoma3.jpg

      proste jen tycku navarenou na plosku a tu asi 2×5 cm na sroubovanou do panelu, tycky jsou obaleny pruhlednou hadici takze se to neposkrabe … jediny hacek je ze kolo dom muze jen v relativne cistem stavu :))

      0 0
      • Meesha  

        jj, taky takhle doma mame „kolo“ na kterym nikdo asi 5 let nejel. Jednou vecer hrozna rana, tak se du podivat a ono z tech 3m spadlo. Mame tu kvalitni slameny zdi – vytrhly se hmozdinky nebo jaxe to menuje. :-)

        0 0
        • mosquito  

          my to mame v panelu vrtany pod malym uhlem sikmo dolu, technicky vzato by to spadlo az po ohnuti tech sroubu prumer cca 3–4mm na pace necelyho pul cm .. mno sem realista – klep klep 6 let castyho pouzivani nic :)

          0 0
    • honzarb  

      pokud mas hydraulicky kotoucovky a chces kolo povesit za predni, tak to bych nedoporucoval, budes muset za chvili odvzdusnovat… myslim, ze nejlepsi je oprit ho o zed v loznici:o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.