Kolo pro pubertaka 12 let, 155cm

13 nepřečtených
  • nevericitomas

    (Snazil jsem se najit v historii podobne tema, ale nasel jsem jen sama temata o vyberu co nejvetsiho kola pro mensi deti nez 150cm)

    Nejstarsi syn na radu mistniho fora jezdil od 5ti do 11ti let na Core Nipper 20 resp. 24 s pevnou vidlici a uz je dost na case poridit neco vetsiho.

    Aktualne ma 155cm, nohy 71cm, 12 let, 36kg a samozrejme dal poroste. Zavodeni nas nikoho nelaka, takze to nemusi byt zadny extrem, ale najezd za rok minuly rok byl 1000km po polnackach u nas na Vysocine (jezdi s nami i mladsi syn 6 let, takze najezd pujde nahoru) a kolo pak zdedi mladsi syn, takze kolo by nemelo byt presne na miru, ale univerzal primereny vysce.

    Uz by syn chtel odpruzenou vidlici, co jsem pochopil tak pri techto musich vahach ma smysl jen vzduchova, kotoucovky jsou bonus, ale byt nemusi. Velikost kol bez omezeni tedy 26–29.

    Zajimavost je, ze v praci mam moznost objednat kola Canyon a zamestnavatel mi ho koupi a cenu strhne z platu, takze tam vychazi sleva tusim 30%, ale kolo musi byt za alespon 20tis KC cenikovka, coz uz mi prijde zbytecne moc.

    Mam to take kousek ke Scalarovi, ale nerad nekoho otravuji a verim, ze se da sehnat nejaka vyprodejovka 26 za slusnou cenou v mensi velikosti.

    Mam uz shanet normalni dospelacke kolo ve velikosti S nebo M?

    Ma cenu resit neco jineho nez jake kolo od Canyonu, kdyz tam mam tu slevu..?

    Neni ted nejaky model ve vyprodeji, ktery by sedel mym pozadavkum?

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.