• Pítrson

    Ahoj všechny zdravím a obracím se na vás s prosbou a pomocí při výběru kola pro dceru, která měří 146 cm a váží 38 kg. Vloni jezdila orbeu mx 24 a letos jí dostane mladší dcera 9 let . Najezdíme kolem 400 km ročně a chtěl jsem se dohodnout s paní Krupičkovou, ale bohužel jsou nyní dost zaneprázdněni. Cenový limit je 14000. Chtěl jsem se rozhodnot mezi koly 26" a 27,5". V obchodě jsme zkoušeli max bike 27,5 a přišlo mi to tip ťop, ale tato kategorie se dost rozšiřuje a spíše se kloním k této kategorii. Nicméně mě zaujalo toto kolo z bazaru:

    https://www.cyklobazar.cz/…anai-ae-2019

    Vím, že se dělají 2 varianty xs 26" a S 27,5" a chci se zeptat jestli i na toto kolo se dají dát kola o velikosti 27,5" s tím. že letos tohle a příští rok větší kola nebo je to uplná blbost?

    Dále jsem řešil tyto kola.

    https://www.bikeshopcz.cz/…g-model-2020#…

    https://www.koloshop.cz/…ke-kolo.html

    https://www.bikeshopcz.cz/…g-model-2020

    Ale hlavním favoritem je:

    https://www.albie.cz/…nai-ae-2018/ což je vlastně stejné jako ta bazarovka s tím , že by se asi bralo 27,5 nové.

    Cenový limit není idealní, ale nejsme žádný závodníci, spíš jestli má smysl 26ka vůbec a jestli se vyplatí ty 2 tisíce za Konu a nebo počkat až třeba Krupičkovi budou mít více času, ale jsme z Ústecka a není to za kopcem. Každopádně děti už chtějí jezdit. Moc díky za případné rady.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.