Kolo kolem 25k - rady s výběrem

5 nepřečtených
  • Helemese

    Dobrý den,

    snažil jsem si projít si tu forum, pročíst články…ale člověk prostě nedožene za pár dní to, o co se vy zajímáte celé roky. A když vezmu v potaz množství typů označení vidlic, řazení, páček…:) No je v tom guláš :)

    Mám 184cm a 97kg a počítám, že budu jezdit převážně po silnicích, cyklostezkách a nějaké té nezpevněné cestě. Na nějaký terén mě neužije moc. Proto jsem uvažoval nad krosovým/trekovým kolem, ale kamarád mi doporučoval spíše horské. Pravda je, že výběr je větší…jaký je váš názor? Co je pro mě vhodné?

    Je tu někdo, kdo by mohl doporučit i nějakou dobrou prodejnu v Brně? Nějakou, kde mi poradí opravdu dobře a ne jen podle marží či toho, co se prostě zrovna prodává?

    Prošel jsem si pár kol na netu a zkusil vybrat pár kusů..

    https://www.hupnakolo.cz/…k-white-2017

    https://www.canyon.com/…-al-6-9.html

    https://www.bike-life.cz/…n-red/d10067

    U Ghost kato 7 jsem ale docela nervozní z řazení 2×11. Nemám s tím žádné zkušenosti. Je to lepší, než 3×10, horší…pro člověka. jehož fyzická kondice, nebo aspoň ta na jízdu, není příliš dobrá…nevím.

    https://www.cyklopoint.cz/…grey-11570d/#…|color=black

    To jsou takové nástřely, ale aspoň zjistím, jestli jsem vybral něco slušnýho aspoň. Které je nej? Nebojte se návrhů jiných :) Cenu jsem ochoten přihodit do 30k, jak je vidno.

    Díky za každý názor i radu.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.