• gersa

    Zdravim, mel bych dotaz pro lidi znale Kolina a okoli.....
    Lze nejak pri jizde Praha-Pardubice objet Kolin severne? Obcas jezdim kolmo z Prahy do Pardubic a pokazde to beru primo stredem Kolina, coz neni uplne optimalni. Prijizdim od Velimi (nebo Velimy?) a podle mapy.cz se da Labe prejet v Koline nebo po dalnici kam s kolem asi nemuzu. Neni nekde most pres Labe, o kterem mapy nevi?

    Diky, Gersa

    0 0
    • Pedro RB  

      Čau, mezi dálničním mostem a Kolínem žádnej utajenej most přez Labe není. Doporučuju vzít to ještě severněji a od Peček jet do Poděbrad a pak můžeš v klidu po cyklostezce podle řeky jet až do Kolína..

      0 0
      • irate  

        Zdravim,

        přesně tak…přes Poděbrady a pak třeba přes Velký Osek – Volárna – Jelen – Týnec nad Labem a dál na Pardubice…

        0 0
        • gersa  

          To je prast jak uhod, to uz klidne pojedu pres Kolin

          Chtel jsem se hlavne vyhnout hlavnim cestam

          0 0
          • Thapsus  

            A na silničce to jezdíš ? Já jezdím  po silnici č. 611, krásná rovinka až do Poděbrad. A tam je most. O víkendu je provoz snesitelný,  silnice je souběžná s dálnicí, kdo má dáln. známku jezdí tam. Na horáku (stačili by asi silnější pneumatiky i na silničku, nebo cross) to jezdím podél Labe, je tam slušná stezka místy s asfaltem. Z Poděbrad ti pak neporadím, já pokračuju nach Čáslav :-)

            0 0
    • Elrim  

      Já bych doporučoval zkusit jet z Cerhenic ne na Velim, ale na Sokoleč a Pňov Předhradí, odkud pak po modré necelé 2 km na přívoz (http://upload.wikimedia.org/…n%C3%ADk.jpg) a odtud kolmo od Labe směrem na Velký Osek po zpevněné lesní cestě, kde se napojíte na silnici II/125, po jejíchž okrajích vedou cyklopruhy, doleva a hned za mostkem uhnete doprava na vedlejší silnici a jedete směr Volárna, Jestřábí Lhota, Němčice, Bělušice, Krakovany, Labské Chrčice a dál už jak jezdíte (jestli po Labské trase č. 24).

      Průběh trasy tu máte na mapě: http://www.cykloserver.cz/…lety/detail/?…

      Mějte se a spostu šťastných kilometrů bez nehod a bez defektů… ;-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.