• Kubajzik

    Zdravím, pravděpodobně budu muset prodat svoji Meridu z r.2005, proto vás prosím o radu kolik za něj, protože vůbec nemám představu, jakou částku chtít..:) Tady je popis:

    <span style=„font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„>Rám: MATTS SPORT DISC<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Vidlice: Suntour XCM LO (nová, nejetá)<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Hlavové složení: M OS<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Brzdové páky: IKE<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Brzdové čelisti: <span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“; font-weight: normal;„>Shimano LX BR-M580 ( nové, nejeté)<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Středové složení: LP28<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Kliky s převodníky: SHIMANO, M440 44/32/22<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Řazení přední/zadní: DEORE RAPIDFIRE<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Přesmykač: DEORE<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Přehazovačka: <span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“; font-weight: normal;„>Shimano XT CONVENTIONAL<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Kazeta: CS-HG50–9<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Náboj přední: DEORE<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Náboj zadní: DEORE<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Ráfky: BLACK/CNC<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Dráty: SILVER<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Pláště: <span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“; font-weight: normal;„>Rubena 1.95, Kenda 1.95<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Řídítka: Pells XV6 OV Rohy: Pells Anatomi<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„>c Gripy: Ritchey TGV Pro<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Představec: Pells X57 OV<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Sedlo: IKE<span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> Sedlovka: Pells XR1<span style="font-size: 11pt; line-height: 115%; font-family: "Calibri“,„sans-serif“;„> <span style="font-family: "Calibri“,„sans-serif“;">Pedály: Shimano M520 

    Za jakoukoli odpověď předem díky..

    0 0
    •  

      +/- 5 tis. Kč

      0 0
    • Blade  

      Dám ti za to bůra.

      0 0
    • xp3  

      Dovolím si oživit vlákno…

      Myslím že nastal čas pro změnu, takže bych chtěl poslat své GT do světa. Jakou cenu dle vás má? Nebudu tvrdit že mělo vždy prvotřídní servis, ale za ty všechny roky má natočeno do 8.000, takže žádný hausnumero.

      Rám 6061, vel. XL, vidle RS Judy TT, řazení Deore, brzdy BB5, pedály PD520.

      Díky za odhady…

      0 0
    • JakeF  

      Tak schválně se přiživím. Před pár dny jsme měli na tohle téma s přítelkyní debatu o mym novym kole a dostali jsme se k tomu, kolik bych tak musel přidat, abych si moh koupit moje vyhlídnutý a dozvěděl jsem se, že tohle přece můžu tak za 20 prodat a pak už to nějak půjde dát dohromady. Můj odhad byl o dost střízlivější, spíš tak kolem 10 tisíc. (Vim, že těch 20 je nebetyčná kravina). Na což jsem se dozvěděl, že to neni možný, když jsem do toho kola nacpal tolik peněz.

      Aktuální sestava kola v profilu. Jinak kolo celkově má tak kolem 7 – 8 tisíc, loni na podzim nový Crossridy, na jaře kazeta, přehazka a brzdy XT a teď nově kliky XT a XTRková kabeláž. Jinak servisovaný celkem pravidelně, 2 roky oficiální Author, teď tady jeden blíž, ale podle mě nejmíň stejně dobře.

      Tak schválně, kolik byste tipli cenu vy?

      0 0
      • smallbrother  

        …víc než deset to asi nebude. Ale nikdy nevíš, kdo se na cyklobazar zrovna kouká. Na podzim tam taky kolo asi šoupnu, tak můžeš zatím trochu nastřelit ceny. :)

        0 0
        • jIrI___  

          Na nastřelení ceny je podle mě vhodnější jaro, přece jen s prvním sluníčkem začne o kole uvažovat víc lidí než před blížící se zimou.

          0 0
      • kali222  

        za me 6–7. krom klik tam neni „nic“, nepouzitelna vidlice,crossridy only V,vecka samotna. to dneska nejede.bohuzel:(

        0 0
        • JakeF  

          Já ho taky nehodlám prodávat. Pokud přežije rám, tak bude na zimu, že to je neprodejný vim, jen mě zajímal názor na cenu.

          0 0
          • lindas  

            Deset ani náhodou. Tak jako kali222, možná ještě o litr míň…

            0 0
    • Lovec_007  

      Dovolím se taktéž přiživiti, na sezónu 2010 plánuju přechod na AM fulla protože chrtoviny bylo již dosti. Potřeboval bych tedy vědět reálnou prodejnou cenu mýho bajka, poskládáno 7–8/2008, výplety 05/2009, celkem najeto cca 3500km, doklady o koupi. Nechal bych si z toho jen computer, jinak kompletka tak jak to leží a běží. Žádnej závod, ježděno jen pro radost, odkaz na bajka v profilu, nebo zde:

      http://www.bike-forum.cz/…il-5890.html

      0 0
      • jIrI___  

        Kolem 15k, možná víc? Hodně velká nevýhoda ale bude ta velikost rámu.

        0 0
        • Lovec_007  

          představa byla začít v zimě na 20 a dopracovat se plus mínus na 17, Zaservisuju po sezóně, nechám ještě vyměnit motion control ve vidli, přihodím nějaký pláště co se doma válí, řetěz apod, takže uvidíme.., rám je bohužel takovej jakej je :), menší mít nemůžu…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.