• cmelak

    Ahojte, Chci před sezonou vyměnit kliky a osu na XC biku, ale nějak postrádám invenci a nedokážu se rozhodnout. Jezdím 5 let Truvativ Stylo na ISIS ose RF a obojí už je dost k.o. Přemýšlím jestli jít do integrované osy anebo zůstat u ISIS, ale spíš se přikláním k novějšímu řešení. Nechci karbon a nechci Shimano. Zatím se rozhoduji mezi Truvativ Stylo 3.3 Team, FSA Afterburner MegaExo, RaceFace Deus X-Type. Nějaké další návrhy? Cenu zatím moc neřeším. Dík za pomoc/vlastní zkušenosti/při­pomínky… H.

    0 0
    • delfyn  

      Jezdím k plný spokojenosti LX II(mluvím jen o klikách převodníky jsou shit), z těch co máš napsaný bych bral RaceFace Deus X-Type, druhý v pořadí Truvativ Stylo 3.3 Team a pak dlouho nic a pak teprve FSA ale to ber s rezervou nemám tu značku rád. S těma klikama zkušenosti nemám rozhoduju se podle vzhledu.

      0 0
    • delfyn  

      jestli je to na toho kleina tak rozhodně ty černý RF

      0 0
      • cmelak  

        Jasně že na Kleina… Nedám ho z ruky, dokud ho nezlomím (a doufám že k tomu nedojde:o)

        0 0
    • Polka  

      Jestli to je na toho Kleina, tak s RaceFacama urcite neprohloupis, ty se tam budou pekne hodit – jak designove, tak funkcne ;-) S Truvativama meli nekteri jiste problemy, ja si zatim RaceFacy nemuzu vynachvalit.

      0 0
    • Lister  

      já bych se přiklonil ke klasice – pokud pro tebe tuhost není prioritou, no ale jde o to, jestli v dané cenové kategorii ještě něco na klasiku seženeš.

      Jinak systém Truvativ GXP nemůžu po zkušenostech zrovna doporučit, s FSA si tady taky dost lidí užívá, nejmíň nespokojených zákazníků s osou má asi RF a Shimano – ale tam zase ty převodníky, no :o)

      0 0
    • dada  

      myluju RF deus takze je to jasny ale zajimaloby\ mne za kolik je budes kupovat…8k mi prijde hodne…

      0 0
      • cmelak  

        To mi taky přijde hodně:o( Snad je někde splaším levněji, uvidíme…

        0 0
      • rastoo  

        Doporučoval by som ti kľuky RF Turbine LP + píly Middleburn Slick-Shift Hardcoat.Tie kluky su teraz sa vynikajúcu cenu pre mňa najlepšie čo boly kedy vyrobené.Ja som ich teraz odtil kupil aj s pílami Middleburn tu máš link: www.chainreactioncycles.com/Kits.aspx?… www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?…

        0 0
        • rastoo  

          bolo to zatial narýchlop zmontované chýba tam jeden šrób a pili nie su osadené tak ako maju byť.Tu ti prikladám ešte jendu fotku kľuky RF Turbine LP ročnik 98 a píli Ta Special. Tie novšie kľuky su troška ináč frézované ako tie staršie.

          0 0
        • cmelak  

          Vypadají skvěle, zajímavý nápad… Na kolik tě to celkem vyšlo včetně poštovného atd?

          0 0
          • rastoo  

            objednávku nad 100 libier posielaju no Čiech zadarmo.Na Slovensko sa cvaká ja som bral kopec vcí takže cena bola dosť vysoká.teby by to stálo 50 libier za kluky a 74 pile.To máš 124 libier.Ak budeš platiť kreditkou tak bez bankových poplatkov.myslím si že na tu kvalitu je to bezkonkurenčná cena. a k tým druhým som bral píli v brne cez bicy.cz a su tak isto špičkové.

            0 0
    • cmelak  

      Ahoj, Rozhodl jsem se pro RF Deus X-Type. Dají se někde sehnat levněji než za těch hnusných 8.300,–??? H.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.