• kaprus

    Pánové prosím o radu.po odstranění problému s unikajícím vzdchem po výmněně kroužků ve vzduchové objímce jsem si povšiml, že při zhounutí se na kole se při vratném pohybu nahoru ozve z tlumiče klepnutí. už si nepamatuju jestli to delalo před. nevíte nekdo čím by to mohlo být? nedelají to treba ty nový kruhy? při opačné úvrati to nedělá.V čepech to zdá se není.

    moc dík za odpovědi

    0 0
    • marapara  

      O jaký tlumič se jedná konktrétně? Měnils těsnění ve vzduchové části? Asi bych to ještě rozdělal, jestli se třeba při nasouvání pláště tlumiče nepoškodilo to těsnění nebo něco někde nepřeskočilo. Pokud je vše ok, je to dobře promazané, tak by to nemělo dělat nic, kromě funkce tlumiče. Pokud stále dělá a máš 100% jistotu, že ve vzduchové části to není, asi nezbude, než tlumič poslat do servisu. Problém může být v olejové části respektive zřejmě bude.

      0 0
    • Carlos.f  

      Oživím toto téma.

      Měl jsem tlumič na celkové repasi, měl asi 4500km a jediný problém byl, že už hůže držel tlak ve vzduchové komoře.

      Po servisu a namontování na kolo bylo vše OK. Ale při první vyjížďce při průjezdu rozbitější sekcí začal mít jakoby vůli na odskoku. Navíc při přitaženém odskoku to bylo výraznější při povoleném daleko méně.

      Pak už to dělal i jen při jednotlivých a pomalých zhoupnutích.

      Poslal jsem ho zpět, ale na zkoušečce nic nezjistili a vrátili mi ho.

      Tak jsem ho dal opět na kolo a OK. Ale opět po průjezdu rozbitější sekcí se problém znovu objevil.

      Nesetkal jste se s tím někdo?

      0 0
    • Shotik  

      Zdravím, mam fox triad 2 a pri propedalu nebo open je slyset z lumice mirné tukani. Tlumic jinak funguje normalne. Netece, drzi tlak. Pri lock zvuk slyset neni. Je to velky problem nebo to vydrzi do dalsiho servisu ? Kolo mam z druhe ruky a servis pry probehl zacatkem roku 2013

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.