• GaGy

    Ahoj Bikeři… Už zuřím ,druhý plášt co se mi zničil běhém chvíle… První to byl Swalbe Rocket Ron ve předu a ted Continental Explorer v zadu.

    Swalbák se mi po pár kilometrech roztrhl ,ted na druhém se udělala bublina… Oba kupované v Kup kolo…

    Je pravda že ted vozím bezdušový systém a na jedné straně u toho exploreru u patky udělal takový vaček že to nedrží ideálně a je tam prostě bublina…

    Právě přemýšlím zda se vykašlat na kevlarové a koupit klasické drátové… V čem je zásadní rozdíl ?? Jestli je to váha ,tak sem viděl i dost lehké drátové…

    0 0
    • Hrabex1  

      vetsinou byvaji i z horsi (pomalejsi) smesi

      0 0
    • vsn  

      Varování před použitím plášťů bez kódu!:

      Kód je nedílnou součástí součástí produktu. Při jeho odstraňování může dojít k poškození pláště.To představuje velké bezpečnostní riziko. Takto poškozené pláště mohou způsobit vážné úrazy. Odpovědnost přechází na toho, kdo poškozené pláště zákazníkovi prodal. Je myslitelné,že se tím může naplnit i skutková podstata pokusu o ublížení na zdraví, neboť viník o poškození věděl již při prodeji. Odstranění kódu je rovněž poškozením značky,což je trestné. Schwalbe nepřebírá odpovědnost ani záruku za takto poškozené pláště. Nakupujte výhradně zboží v originálním balení určenému pro trh a označené kódem.

      0 0
    • saddik  

      Co máš za ráfky?

      Měl jsem s kevlarovými patkami Schwalbe problém při bezdušovém použití na konvertovaných obyčejných ráfcích. Při systému ghetto tubeless, čímž myslím ráfek včetně patek vyložený rozřízlou 24'' duší a do toho obutý plášť, patka ráfku neposkytovala patce pláště dostatečnou oporu a ta se nejdřív hodně vytáhla a následně rupla.

      0 0
      • kyl  

        Z tohodlenc pokusu mám ještě flek na stropě od tmelu…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.