• wallin

    dobrý den / ahoj,

    vybírám si nové kolo, primární určení bude les, trail, a pochopitelně přesun na místo určení, ale zase žádný žrout kilometrů, přeci jen žena a synek toho moc nenajezdí.

    Kellys Thorx 10 a PELLS f7. Je prosím nějaký zásadní rozdíl v umístění tlumiče zadní kyvky?

    Chápu, že dotaz je tipu „mám si koupit Dacii, nebo Škodovku“, ale budu rád za jakýkoli postřeh.

    Pokud by jste někdo měl na prodej v okolí Pardubic nějaké pěkné celopéro GT / Kellys / Speci / Cann, klidně odkaz

    Děkuji, fajn den

    p.

    0 0
    • wallin  

      trošku opravím,

      Nájezd na mém HT není nic moc, okolo 3000 km/rok, povětšinou les, lesní cesty, ale i asfalt. Nejsem žádný drobek, 182cm/lehce pod 90 kg, ale to při výběru asi nebude důležité. Ale nejsem ještě úplně dědek a moje kolo mne začíná nudit, pokukuju proto po celopéru, zaměření bude stále les, ale s nějakým skokem přes šutr, kořen, bez toho, že bych si překousl jazyk, nezpevněné cesty mám rád a kdo zná Železné hory, ví jak se tam pecka jezdí. Budu sebou tahat, ehm, vozit i ženu a prcka, ale ti toho moc nenajedou a spíše po asfaltu.

      Mnou preferované značky jsou GT (můj Avalanche 1.0 z Kristových let stále jezdí). Vim, že cena je hodně kompromisní, ale víc mi doma neprojde.

      Rozpočet tedy do 50k, ideálně jednoplacka, přední vidlice vzduch (ne pružina), pokud budou pevné osy jedině dobře, velikost 27,5, teleskopická sedlovka potěší.

      Do tohoto rozpočtu by se večel Canyon AL 6 , nějaký lehce kompromisní RB Bandit 475, výprodejový PELLS f7 popřípadě KELLYS Thorx 10

      děkuji vám za radu

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.