KELLYS SLASH 2012 Názory na toto kolo

29 nepřečtených
  • cert33

    Mám možnost koupit toto kolo

    Nejsem znalcem, ale osazení vypadá dobře ale?

    http://www.insportline.cz/…s-slash-2012?…

    Jeté, údajně 3000km

    Měněné: brzdy, sedlovka, středové složení, bovdeny, lanka řazení na teflonová, prostřední převodník, kazeta, kladky v přehazovčce, řetěz a pláště.

    Cena 18 500,–

    0 0
    • Azmir  

      Za ty prachy, jako první full asi poslouží, ale pokud měnil už převodník, nechce se mi věřit, že na tom najel jenom 3 tis., ale nebudu to radši posuzovat, na tom tlumiči je vidět nějaká skvrna, bylo by dobré si ověřit, jestli to je jenom bordel, protože třeba ten tlumič může téct.

      Klidně do toho běž, pokud ti sedne, ale všechno si to projdi, jestli nejsou bouchlé ráfky, někde nějaké praskliny, jestli vidla a tlumič funguje a fungujou všechny polohy jak mají. Taky otázka jak na tom budou ložiska. Ale imho i kdybys tyhle věci měl vyměnit tak to za tu cenu celkem ujde, takže klidně do toho běž.

      0 0
      • cert33  

        Na prd je, že je to 200 km a taky to, že si myslím, že prd poznám. Známý mi říká, ať ještě počkám no. Mě se tohle celkem líbí, ale nevím co. Přemýšlím, že si to sjedu prohlédnout a zajdu s tím do nějakého krámu s koly, ať mi to prohlédnou. To je asi jediná možnost, jak to prověřit někým zkušeným..

        Trošku se bojím i té velikosti na mích 176 no.

        Každopádně děkuji za pomoc..

        P.S. Nejste náhodu z Klatovi, nebo poblíž? že bych vás využil?..;-)

        0 0
        • Azmir  

          A jaká velikost to je? Když klikneš na můj profil, tak víš hned odkud jsem a není třeba se ptát ;-) Jinak ono zase není až tak na co čekat, jestli vybíráš třeba full do 25 tis nebo ještě hůř okolo 20, tak nic lepšího nečekej. Jinak v servisu ti řeknou prd, pokud to nerozeberou, a pochybuju, že ti někde na „venkově“ budou rozebírat fox vidle a tlumič a kontrolovat čepy atd. Prostě tam dojeď, odzkoušej, jestli vše podle tebe jako laika funguje jak má, jestli nění prasklé a kdyžtak ho kup, pokud bude nějaká věc posraná, vyjde to kdyžtak na pár tisíc, ale s tím se u bazarovky musí počítat, taky se ti nemusí ****** nic a může sloužit dlouhé roky.

          0 0
    • 159753  

      jestli sháníš bazarovku, tak sem hoď email..mám stejnou výšku a přemýšlím, že kolo prodám..má najeto do 800km, stáří jeden rok..

      0 0
        • Milda.dj  

          Chci ti jen poradit abys ušetřil 400 km cesty. Dnes jsem se jel na kolo podívat a málem koupil. Nejdříve to začalo tím, že jsem požádal o foto přední vidle která nikde nebyla, tak mi pán poslal foto a zjistil jsem, že je demontované zamykání vidle a na dotaz proč tam není, tak mi pán řekl, že ho nepotřeboval. Po té co jsem kolo projel, tak už jsem vyndaval peníze a ještě jsem vzal za zadní kolo a zjistil jsem, že je ve středu dost velká vůle ale pán furt říkal, že je to ok a pak to trochu dotáhl tak jsem si řekl, že ok. Ale pak se to zas začalo viklat a tak jsme sundali zadní kolo a po chvíli jsem zjistil, že je na spodní části zadní stavby prasklina ve sváru po celé vnitřní straně a zčásti to jde až ven ale trochu špíny to překrylo ;). Jinak pán velice ochotný. Nebýt praskliny tak už mám kolo doma vše ostatní bylo naprosto v pořádku. Proto cena 18500,– Kč dost lákavá :D.

          0 0
          • Azmir  

            Tak to je potom pěkný sviňák takovou věc zatajit.

            0 0
            • cert33  

              tak to je mazec no, jednalo se s ním právě dobře no…Poslal fotky a všechno. No tak alespoň že tak no…Hledám dál, tak díky za správu..;-)

              0 0
            • Milda.dj  

              Choval se dost divně. Během prohlídky měl hovor jako kdyby předem domluvenej a říkal bez představení „no je tu pán a ještě prohlíží ale ještě jsme se nedohodli na prodeji“, já mu řekl že beru a pak to dotyčnému zavěsil. Jinak pán je asi docela movitej a koupil tam docela dobrý doplňky proti originálu vypadalo fakt dobře. Doma má asi 6 kol a prý skoro nejezdí :D v garáži samá fotka ze závodů a prý kolo moc v terénu nejezdil. Ale myslim, že Král Šumavy a podobný závody z nichž tam měl startovný čísla, se jedou asi po oválu na asfaltu :D. Měl tam s tímto kolem mraky fotek z těch závodů.

              0 0
              • cert33  

                Co my poslal fotky, tak bylo vidět, že to kolo muselo dostat větší kouř. než říkal, mě řekl 3000,– najeto no, a teda ty komponenty říkal že měnil. No už je to fuk, tak víme na čem jsme no. Ale lákalo mě to hodně, bylo by to jinak dobrý kolo a za ty peníze?…njn mělo to takhle být..;-)

                0 0
                • cert33  

                  Teď mi napsal, že kolo je již prodané..;-)

                  0 0
                  • Azmir  

                    Chudák kupec, pokud mu to neřekl, tak doufám že to koupil aspoň nějaký pořízek a pěkně mu to vrátí :D

                    0 0
                    • Milda.dj  

                      Podle mě to ještě chvíli vydrží ale to pak bude překvapení při sjíždění nějakýho sešupu až to rupne. To půjde celej zadek do hajzlu.

                      Jinak pro cert33: nechtěl jsem ti ho vyfouknout :D našel jsem inzerát na sbazaru a tohle vlákno jsem našel jen náhodu při hledání nějaký recenze. Máte někdo nějaký info o kvalitě kola 4ever virus sam 2 odkaz: http://www.teamsport.cz/…-model-2013/?…

                      0 0
                      • Azmir  

                        Za ty prachy celkem ujde, jinak obecně jsou hevery celkem dost těžké mi přijde a ten jejich rám a systém bude z nějakého čínského katalogu, zřejmě pěkných pár let starý, o funkci nic nevím, ale bude to spíš takový horší průměr.

                        0 0
                        • Milda.dj  

                          A co bys do 30 000,– doporučil. Jaký značce se vyhnout a jakou zvolit přednostně dočetl jsem se že by šel Giant, Specialized, Trek, Canyon… Canyon by vyhrál ale ten stojí 37 000 nejlevnější. Na váze mi nijak nezáleží, spíš spolehlivost a funkčnost i přesto že vím, že kdybych dal tak 50 000 tak teprve bude slušná kára což já ale nemám. Bral bych i bazarovku.

                          0 0
                          • Azmir  

                            Tak pokud se nebráníš bazaru, tak bych čekoval cyklobazar.cz a mtbiker.sk popřípadě další, co se objeví, s tím Giantem co mám v profilu jsem se taky do 30 vešel a je jako nový.

                            Ono nový full do 30 nikdy žádná výhra nebude. Ale jak sem řekl, ten 4ever je celkem rozumný.

                            0 0
                  • Vilém  

                    Tj:) Bud to tu cte, nebo se v nem hnulo svedomi, at uz o tom vedel, nebo ne.

                    0 0
                • Milda.dj  

                  šipka ukazuje na svár který je z vnitřní strany prasklej.

                  0 0
                  • cert33  

                    tak a teď mi ještě poraďte a ne že mi to bude chtít zase někdo vyfouknout..;-) že Milda.dj :-)

                    1.Superior F50 2012 velikost 18" v perfektním stavu, najeto do 1500km. Kolo je osazeno sadou XT/XTR, odpružením DT SWISS, kola DT SWISS. Kolo je kupované 03/2013…

                    2.Ghost AMR 5900

                    celopéro,( TOP ) velikost 48cm 18" osazeno Shimano XT,přehazovačka Sram X-9,brzdy Oro formula race hydraulik disc,vidlice Rock Shox Reba air 100 pop lock,zadní odpružení FOX float RP23 air lock out najeto necelích 500

                    0 0
                    • Azmir  

                      Ani jedno, to AMRko tam visí už snad půl roku, starý model, pochybně složený z dílů co zbylo.

                      Co se týče supa, jejich fully zorvna jako top hodnocené nejsou, odpružení DT Swiss má celkem špatný servis, když se ti něco posere a navíc ******** drahý, z těhdle ani jedno, to bych si radši koupil HT než jednoho z těhdle 2.

                      0 0
                    • combe  

                      No, myslím že scháníš kolo do 25000Kč AMR se mi nezdá zase až tak špatný, vzhledem k Tvému omezenému rozpočtu asi bych volil AMR.Sice tam njsou věci které by tam měly být ale pro tebe když chceš celopéro je to možná volba.

                      0 0
                      • cert33  

                        To jsem si právě taky myslel.

                        Jsou to kola s původní cenou kolem 45 000,– Tak jsem si říkal, že to není tak zlé..Jako biker co ujede max 2000km ročně.

                        Ale nerozumím tomu moc.

                        0 0
                        • Azmir  

                          Já ti radil dobře s tím AMRkem, ale radši to rozepíšu, protože vypadáš, že si nedáš říct.

                          To kolo je poskládáno z toho, co jm někde zbylo, všechno pochází kdo ví odkud, to osazení je z roku ! 2008 ! možná i starší. Visí to tam už fakt hodně dlouho, kdyby to byla dobrá nabídka, je dávno pryč, doporučuju se ti od toho kolo držet dál, ale dělej jak myslíš, ty na tom budeš jezdit.

                          0 0
                          • cert33  

                            Vždyť v pohodě, dávám to sem právě pro to, abych četl nějaké názory. Přišlo mi to zajímavé. údajně to je přivezené z Němec a byl to vystavený zkušební model. Já vím že to jsou jen řeči no. Ale má od toho i papíry a záruku. Tak mě nenapadlo, že to bude takhle na prd..

                            Ale za ty názory každopádně děkuji, to je jasný.;-)

                            0 0
                          • combe  

                            Spíš by jsi mu asi teda měl rozepsat co je špatně.Tohle je pro něj dost všeobecný.

                            0 0
                            • Azmir  

                              SEm mu rozepsal vše co je špatně, co víc bys jako chtě, rám je tak možná 2010, kliky, vidle atd určitě ne.

                              0 0
                          • combe  

                            Jinak to kolo je z roku 2010, jsou tam jiné brzdy, vidle a přehazka.

                            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.