• past25

    Zítra jdu pro něj, akorát řeším kterou barvu rámu a taky velikost vybrat. Měřím 183cm je to tak nějak na rozmezí.Zkoušel jsem 19,5 i 2­1,5. Spíš vyhovoval ten 21,5. Nechám si poradit díky. Ještě k těm barvám, bílá je lesklá a ta šedá je matná.

    http://www.teamsport.cz/…-model-2009/ http://www.teamsport.cz/…-model-2009/

     

    Anketa: Kterou barvu bys bral?

    6x
    60%
    4x
    40%
    0 0
    • Zdenda CUBE  

      Sice tam nemají geomtrii rámu, ale na 183cm bych to viděl tak max. na 19" a né 21,5", to z toho budeš trhat třešně za jízdy, nebo na co to chceš tak strašně veliký ??

      0 0
    • mates555  

      mám cca 178 bez nějakých extrémů jako dlouhý ruce apod…sám bych vybíral mezi 17,5 a 19,5…tu 17 mám na doraz 350mm sedlovku,ale sedí mě na dýlku…u 19,5 bych musel mít kratší představec…takže na 183 bych vzal asi 19,5 za předpokladu,že nemáš třeba dlouhý nohy,nebo něco jinýho při čem by ti mohla vyhovovat jiná velikost rámu…Na magnusech bejvá z továrny představec většinou do negativu(pokud už ho někdo neotočil…) pokud jsi měl pocit,že máš nízko ruce mohlo to být tím…ta 21 má delší hlavovou trubku takže pak řidítka o něco víš…neměl by bejt problém nechat toto na prodejně odzkošet…

      barva šedá…nemám rád bílou…:-) navíc je to taková jakási zažloutlá perleť…grr:-(

      0 0
    • KarY.1  

      urcite sedou… je o dost hezci a hlavne praktictejsi ze se hnedka nezaspini :-)

      0 0
    • drtyc  

      hlasoval sem pro sedou, ale to bude tim, ze mi ma dorazit antracit v matnym laku.

      0 0
    • past25  

      No zamluvené mám to šedé a to asi právě z důvodu toho že mám strach aby se to bílé hned nezaprasilo. Ale z pohledu estetičnosti bych asi bral to bílé

      0 0
      • Tukos  

        Právě jsem poslal prasklý rám Magnus (starší model s jinýma trubkama) na reklamaci (již potřetí), tak doufám že mi dají na výběr. Rozhodně je hezčí bílý. Právě to dobře patrné zaprasení pak dělá onen drsně bajkerský vzhled – známka panku :-).

        Na fotce je část bajku mé drahé polovičky, která si bílou vynutila a mě se to nejvíc líbí zaprasené. Otatně na kole se čistí jen převody a pružení. Zbytek třeba … tlumí hluk motoru :-))

        0 0
    • past25  

      raději bych ale řešil velikost toho rámu, to je určitě důležitější než barva

      0 0
    • BigKarel2  

      Mám tohle kolo, v zelený měřim asi 182 a mam 19,5 rám a naprosto v poho.

      0 0
      • majtan.l  

        Hele taky sem se nedávno rozhodoval mezi 19 a 21 respektive 48 a 53 musíš si nejdřív ujasnit kde budeš jezdit. U mě to bylo hlavně na silnici ¨+ cyklostezky a proto sem po dlouhém rozhodování vzal 53(21) a jsem plně spokojen… a to mám asi 183CM takže bych se tý 21 vůbec nebál pokud ti vyhovuje..Podle tabulek si spíš na tu 19,5 ale zeptaj se i prodejce co by ti raděj doporučil( Jinak kupoval jsem 21 i z důvodu že ještě porostu)

        0 0
    • vratik  

      Mám šedé (bíle s emi vůnec nelíbí) a jsem spokojený. Na svou výšku 198cm mám 21.5 rám, takže pro mě pohodové kolo :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.