Kellys Magic 09/Kellys Salamander dsc 08

18 nepřečtených
  • David_s

    Zdravím, potřeboval bych radu, nebo spíše schválení. Jestli vzít: http://www.velotrade.cz/…-dsc-mod-08/ nebo http://www.shopbike.cz/…lys-magic-09 Budoucí majitel je vysazený spíš na kotouče a já se mu snažím vnutit Magica (lepší osazení), co byste vzali vy?

    0 0
    • v POHODÌ klokan  

      Pokud chce kotouče, tak bych mu doporučoval si trochu připlatit, za 20000 sežene dost obstojný kolo s kotoučema i použitelnou vidlí. Ten salamander za to asi dneska nestojí. Ten Magic není zas tak špatnej, ale případná přestavba na kotouče by byla zase docela mastná…

      0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      Salamandera ani v křeči. Neskutečná patlanina a ještě ktomu těžká. Tohle kolo mě neoslovilo. Kamarád ho má a opravdu nic moc…

       

      Já osobně bych si Kellys asi nekoupil, jsou to pro mě kola nekola. Možná to vyzní blbě, ale mám authora traction 08 a opravdu celé kolo vypadá mnohem líp něz salamander:) Mnozí odpůrci Artura budou držkovat, ale stejně se to vše vaří ve stejný továrně, takže v rámech takový rozdíl nebude, ale ve zbytku je strašný rozdíl..

      0 0
      • David_s  

        Já osobně mám Magnuse 06, po pár vylepšeních + BB7 je to vcelku slušné kolo, ale za ty prachy, co jsem do něj vrazil bych měl průměrného XC fulla :-!

        0 0
      • Clavinger  

        Letošní Salamander už tak zle nevypadá. Kromě toho, že má sportovnější geometrii zhubnul i o půl kila. Dal bych přednost spíše modelu Magic, 12.8kg není zas tak špatná váha v této cenové kategorii. Pokud trvá na kotoučovkách, šel bych do Versuse.

        0 0
      • deyv  

        Ty jsi dobré kolo nekolo. No co se vlastně čílím, zase jeden authorák  :o))  Škoda slov :OP

        0 0
        • Clavinger  

          Nojo, ono sehnat v daný cenový relaci ty Vaše Cube nebo Canyony ve srovnatelný výbavě je totiž zcela nemožné.

          0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          Tady nejde o to, že mám Artura, jde tu jen o to, že Salamander je katastrofalni kolo. Strašná patlanina komponentů a celkově na mě tenhle model působí opravdu divně. Někdo by si nekoupil author, já Kellys.

          0 0
          • Dzordano_Bruno1  

            A ještě nemluvím o tom, že Salamander váží 14 a Artur 13kg

            0 0
            • deyv  

              Co na to říct :o)))  Jen tak dále :OD

              0 0
              • Clavinger  

                A na čem jezdí deyv, mohu-li se zeptat? :)

                0 0
                • deyv  

                  No jezdím značku Kellys, jak jinak a protože jsem velmi spokojen tak ho musím bránit!! :o))  Zaslouží si to ;O)

                  0 0
          • emmerich79  

            Ja mám Salamandera a som s ním spokojný.  A okrem toho napíš mi ešte jednu vec okrem váhy, v ktorej je author traction 08 lepší ako Kellys Salamander DSC 2008. Salamander má lepšiu výbavu ako traction (kotúčové brzdy) a rám je u Salamandra podobný, ak nie o ničo lepší. Zato, že ty máš Authora, nemusíš ho to vyspevovať a vnucovať ho niekomu. Mne napríklad príde sôr traction ako katastrofálny bike a v živote nikdy by som si ho nekúpil ani v najhoršom sne, už len kvoli vzhľadu a to nehovorím o výbave za tú cenu.

            0 0
            • Dzordano_Bruno1  

              Kvůli kotoučím je Salamander lepší? Tak si kup tractiona disc a budeš mít ještě lepší bike :) Prostě salamander je katastrofa a je mi ukradený, že si ho chceš koupit:) Chceš názor, já jsem Ti ho řek.

              0 0
              • emmerich79  

                Vyjadri sa, prečo je Salamander katastrofa. Ešte stále si mi to nevysvetlil. Buď konkrétny a nepíš tu také voloviny ako napr. že je to patlanina komponentov. To sa dá predsa napísať o každom bicykli. Každý bike je predsa zložený z komponentov. Ja si traction s discami nekúpim a nikdy by som si ho nekúpil, pretože ja už bike mám, to som ti už predsa písal. Ak by som si mal ale vybrať z nejakých bicyklov a nepočítal by som k nim Kellys, tak by som si vybral Vertec, konkrétne Sniper PRO. (ale to je tiež podľa teba patlaniana komponentov, pretože to je viac menej Salamander DSC 2008 s iným názvom a v inej farbe), alebo Meridu, Demu, Leader Fox, Heavy tools, ale Authora nikdy v živote, už len preto, lebo ho ty tak ospevuješ a hlavne kvoli tomu, že môj známy mal nejaký lacný Author, už ani neviem aký to bol typ a to bol teda poriadny gýč.:-) Ty si taký typ človeka, že: ja mám Author, preto je najlepší a mal by ho mať každý.:-)

                0 0
    • Maynard  

      rači nějakého bika, ne kellyse:)

      0 0
    • Mike  

      lepsia volba je isto magic

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.