Felt Q 800-GT Avalanche 1D-Kellys Magic

9 nepřečtených
  • myscho

    Ktori z tychto bikov by ste brali…jazdim tak 4.000km za rok, mam 168cm/57kg,uvazujem o ramoch 17.5,resp. u GT M-ko. Nejazdim nejake divociny,tak tri krat za rok nejaky pretek.

    Felt Q 800 +ROCK SHOX J3!!! 22 000Sk sportbart.cz/in­dex.php?main_pa­ge=product_in­fo&products_id=112

    GT Avalanche 1.0 Disc 20 000Sk www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?…

    Kellys Magic 19 000Sk www.automotovelo.cz/…/MAGIC-black

    u toho GT sa neviem rozhodnut co sa tyka brzd,lebo na Sole som toho vela dobreho nepocul

    dik

    0 0
    • marapara  

      Do Sole bych nešel. U GT totiž mají špatný adaptér, takže se kotouče pak špatně sjíždějí. Alespoň mi to ukazoval kamarád z cykla a viděl jsem to tu nedávno někde na fotce. Spíš bych pouvažoval o GT s lepší vidlí a véčkama za ty prachy, než o kotoučích Sole a potom to vyměnil za nějaký rok, dle potřeby.

      Osobně jsem jezdil GT Avalanche 1.0 3 sezony (viz kolo v profilu) a musím konstatovat, že jsem s ním byl spokojený. Taková univerzální geometrie. Sice na tom kole byl původní jen rám, ostatní komponenty jsem přeskádal ze starého GT, výbava byla o třídu až 2 výš, než u originálu. Na novou sezonu jsem si koupil nového bika GT Zaskar Expert. Včera jsem si na něj přeskládal část věcí z GT Avalanche, vlastně si je prokombinoval mezi sebou. Jen jsem se zkusil večer projet po ulici a geometrie Zaskaru mi sedí výborně. Je kapku delší, asi o 2 cm, než Avalanche.

      0 0
    • gobike  

      Mne se docela libi tady tohle: www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…

      0 0
    • sway  

      Ja mam Avalanche 1.0 disc, a nemuzu rict, ze by ty Sole byly nejak EXTRA spatny..jasne, jsou to jednopistky, takze treba v porovnani s M525kama od Shimana jsou trosku horsi, ale na nejaky normalnejsi jezdeni staci…ja kazdopadne dost realne uvazuju za zamenu za M535 nebo za Juicy 5, a taky o zamene vidle, protoze ta J3 se pri razantnejsim brzdeni celkem krouti…doufam, ze v zime pujdou ceny dolu, abych mohl nakoupit a pred jarem osadit…:)

      0 0
      • marapara  

        No když se rozbrzdí, tak Sole brzdí jakž takž, ale mým Avid CPS se určitě nevyrovnají. Já bych raději nějaké kačky ušetřil na véčkách domluvil se s prodejcem na odkoupení té vidlice J3. Ta se fakt moc kroutí. Raději bych za ušetřené peníze koupil dobrý základ, GT Ava 1.0 je celkem slušně vybavený a koupil Toru nebo Recona. To jsou kvalitní a tuhé vidlice a kotouče pořídil později.

        0 0
        • sway  

          Jo, s tim souhlasim…s ramem jsem spokojeny, osazeni je taky celkem v pohode…jenom me stve, ze mi pri zarazenym nejmensim pastorku vzadu a najevetsim veprdeu pri najezdu na nejakej hrbol prehazka mlati do ramu: bohuzel to neni v miste, kde je tam ten gumovej bazmek, ale mlati spis vrsek raminka..takze kov-kov. O Tore jsem taky premejslel…na tenhle bike mi prijde celkem idealni…no a ty kotouce – mam v merku bud Juicy (5/7) nebo jiz zminene Shimana M535…uvidim, jak na tom budou ceny…

          0 0
    • Žigo  

      Ja by som este k tej velkosti cosi. Mam tiez 168cm a vacsinou mi sedia skor S-ka ramy. Ak nepretekas kup radsej mensi/kratsi(cca 55cm vodorovne horna trubka), budes to mat pohodlnejsie. A kotuce ti budu asi nanic ja som este o kilo-dve tazsi a vecka stacia.

      0 0
    • myscho  

      jo,dik nakoniec to vyhral Felt [viz profil]

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce