• jures

    Zdravím všechny,

    prosím o pomoc s výběrem kola.

    Kolo chci využívat na víkendové cyklovýlety, v týdnu na cestu do práce (20 km)/ z práce (nějaká „zajížďka“ pro prodloužení trasy).

    Na kolo vyrazím po několikaleté pauze (před tím kolo využíváno jako součást letní přípravy).

    Časem bych rád zkusil i nějaký závod.

    Moje výška 185 cm/ váha 86 kg.

    Rozhoduji se mezi (v této ceně i finanční strop):

    KELLYS GATE 50

    GRAND CANYON AL SL 7.9

    RB na CRR290 rámu v BASE setu

    Kellys bych mohl koupit v prodejně kousek od baráku.

    Děkuji předem za odpovědi…

    Anketa: Anketa - výběr kola:

    15x
    56%
    0 0
    • zit  

      Canyon už nema velikosti, RB je urcite kvalitni, ale ram jak z trubek na lešení :) tak ten Kellys Gate 50 sehnat s nejakou slevou i Gate 30 je slušně osazeny za ty penize nic lepšího neseženeš (řeším podobnej problém :)

      0 0
    • zit  

      Jestli ti můžu poradit tak teď hledej na netu dají se sehnat kola za super ceny aspon kellys gate je zlevněnej od gate30,50,90 gate 50 se dá sehnat za 26 000 kč, gate 90 se dá sehnat 30 000 kč, já teď koupil Gate 30 za 19 000 kč a za ty prachy to je skoro zadarmo (RS Recon Silver, pevna osa vpředu vzadu, SLX – Deore, slušný brzdy) kámoš koupil gate 90 také se slevou cca 30 000 kč. Jen sehnat velikost už je to dost přebraný, ale dá se.

      0 0
    • SudPiva  

      Nejsem úplně objektivní jako vlastník stejného rámu, ale prostě kulaté trubky a zlatá česká práce, to je jedno velké +. Komunikace úplně skvělá, nelze nic vytknout…asi jsem měl štěstí, že jsem nemusel čekat a měl jsem rám za týden doma.

      S rámem jsem zatím neměl žádné problémy, zadní stavba je trošku měkčí…hlavně do stran (mám 85kg) oproti jiným co jsem zkoušel, ale jízdě to nevadí, naopak je to celkem pohodlné.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce