• RedAce

    Nevíte někdo jaká firma šije pro Michelin-Specialized Team? Díky

    Anketa: Tak jaká?

    0x
    0%
    0x
    0%
    9x
    100%
    0x
    0%
    0 0
    • přišlapávač  

      mrkni na zip www.bikebase.cz/foto.php?…

      0 0
    • JancA  

      že by Specialized:)))?

      0 0
    • foxhound  

      Vozíte někdo Lawi? Mi se od nich kraťasy po roce rozpadly a to mám ještě další dvoje, které vozím, jedny jsou od Sýkory staré už tři roky a drží. Pak mám dres, kde se pokazil zip hned při prvním zapnutí atd…

      0 0
      • Mug  

        Podobná zkušenost. Letos prý mají nějaké nové, lepší nitě. Tak uvidíme momentálně to testuju. Ale vložky mají lepší. Docela mi na těch drezech vadí, že když objedu něco v blátě tak po vyprání na něm zůstanou tečky. A ani skvěle prací prášky z drahých reklam se na něj nečapou. Mám i Sýkoru a přijde mi materiálově i střihově lepší.

        0 0
        • foxhound  

          Já mám právě letošní a ty se začaly párat tak po půl roce… navíc máme bílo-modré dresy, takže bílá na kalhotech je už spíš průhledná :( a vložku jsem si tam nechal dát nějákou jejich normální (pak je ještě nějáká profi za +130,–) a ta je prosezená do šířky papíru..

          0 0
          • Mug  

            Mám i loňský kalhoty a lidem od nás se jak párali tak se rozpadala ta „základní“ vložka. Ten vsazenej barevnej panel přes zadek časem vysvětlá, ačkoli byl původně černej (asi nekvalitní potisk). Teď mám ty na 2008 s tou „nej“ vložkou a testujeme zda něco vydrží a má cenu je vůbec objednávat. Zatím pouze 6 cyklů praní a dosud OK. Asi mají nějakej problém s kavlitou. Sýkora používá také ty překrývané ploche stehy a kalhoty od něj drží.

            0 0
        • dancing dog  

          Sýkora má skvělý dresy i kalhoty, teda minimálně po 1 kuse ušil skvěle…

          0 0
        • Jituschka  

          Osobně si myslim, že skvrny od bláta zůstavají na všem (osobní zkušenost), takže to asi nebude jenom záležitost těchto dresů. Btw. dresy by se v běžných pracích práškách vůbec neměly prát. Si myslim a neperu :)

          0 0
          • Mug  

            A jak tedy? Mýdlo s jelenem a valcha? Nebo něco spešl?

            0 0
            • Jituschka  

              Jo, mýdlo s jelenem mě taky napadlo jako první:) Doporučil mi to jeden pán v obchodě s funkčním prádlem – myslím, že dres funguje na podobném principu, ne. Každopádně prášek ti zanáší ty vlákna a zabraňuje to jejich průchodnosti, což je nežádoucí, a tohle ne. Někdo povolanější by ti to jistě vysvětlil lépe :) Používám na obojí speciální tekutinu, kterou jsem koupila v Rockpointu (Nickwax nebo jak se to píše). když se zeptáš, určitě ti poradí.

              Snad jsem tu teď nenapsala nějakou blbost:)

              0 0
              • foxhound  

                To musíš mít asi hodně drahé praní :) Teda pokud pereš dresy aspoň jednou týdně jako já. Já mám totiž taky nějáký tekutý prášek asi za dvě kila a vypadá to, že vydrží tak na 8 praní :)

                0 0
                • Jituschka  

                  No, zatim jsem ve zkušebním provozu:) Uvidim, kdy mě to přestane bavit, zejména finančně..Ale fakt by mě zajímalo, jak moc to těm věcem vadí, ty prášky. Stejně tak jako to, jestli není tekutý prášek na praní v ruce tekutá obdoba pracího prášku v prášku:), tzn. nemá-li náhodou ty samé vlastnosti. Uf :) Ví to někdo?

                  0 0
                  • Luka  

                    no, jedno vim, ze moje pracka tekutej prasek nesnese (takovy ty gely), je tam primo zakazane je pouzivat, ze prej tu pracku nejak zanasej ci co…

                    0 0
                    • Mug  

                      Zmlsaná a rozmazlená pračka ;-) a pak ještě ten kámen, kterým lze zabít drahého opraváře.

                      0 0
                    • Jituschka  

                      Hehe, to je dobrý, když vadí pračce, tak to z něj to oblečení asi taky nebude nadšený, ne? Já jsem to praní nikdy moc neřešila, ale když mi ten pán tak dobromyslně poradil, rozhodla jsem se to vyzkoušet. To jsem ovšem ještě netušila, že je ta tekutina tak drahá:) Ale fakt to pere, oblečení pak nesmrdí, příjemné na dotek, hmm:)

                      0 0
                      • Luka  

                        to jo, to voni ti radi doporucej :) ale vzhledem k tomu, ze se u nas kolohadry perou i 2× tydne, tak bych se musela zblaznit. peru v arielu, bez avivaze na 30. nemuze to tomu uskodit… pradlo voni, je ciste a pomerne levne prani :)

                        0 0
              • Beeda  

                perte to na 90' a je to:-)

                0 0
              • scret  

                Nikwax Tech wash ale na prani cyklo hadru dost draha zalezistos,ostatne jako vsechny tyhle prostredky…

                ten pouzivam taky,ale spis na outdoorovy obleceni,na dresy pouzivam praci prasky na rucni prani,tekuty… je to levnejsi!:)

                jinak je dobry prave kvuli tomu ze neni agresivni na tyhletysupermo­dernivychytany materialy jako obyc. praci prasky…a ucpani poru ti hrozi spis u membranovy bundy nez u cyklodresu…

                0 0
              • Andrzej  

                ijeeeeeee, nedelej z toho vedu, peru (ja vyjimecne, ale pracka ovladana nekym jinym…) ve vsem moznem, spousta druhu praskovych prasku atd. a nikdy s tim nebyl problem. dokonce i na funkcni pradlo (craft jde prat na 90°, ale to sem ani nezkusil) pouzivam uplne obyc prostredky a na funkci to nema vliv. to jsou vetsinou marketingove kecy, pro vyssi prodejnost specialnich prostredku (ted se do mne asi pusti nejaci ortodoxni priznivci outdoorovych technologii)

                0 0
                • Jituschka  

                  Jasne, jak pisu tady vsude kolem, je to jenom pokus, nejsem ortodoxnim zastancem :) Ale bylo to v obhode, kde ty prostredky ani nemeli, navic v takovym malym mestecku, takze to byla skutecne dobre minena rada:) Ale dik za postrehy :)

                  0 0
          • Luka  

            ja vam teda nevim… ale kvalitni prasek dresu nebo moire ublizit nemuze. narozdil od avivaze… ale nepanikarila bych. Peru takhle vsechno krome membranovych veci (na ty specialni tekutej cistic na membrany), a nemyslim si, ze by to nejak zmenilo vlastnosti…

            ovsem jednou se mi do bilyho primotala Habibova moira… 90°C, avivaz a skrobenka :DDD no, ale taky to pak rozdejchala :)

            0 0
            • Mug  

              A pak jsi mu to ještě vyžehlila ne? ;-)

              0 0
              • Luka  

                nebejt tam ten smajl, tak se urazim… :)

                0 0
                • Mug  

                  Né je to moc hezký když se tak pečlivě staráš o přítele! Určitě je to šťastnej chlap.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.