Kde maju NN 2.1a RR 2.25 verzie 2006/7?

8 nepřečtených
  • jonti

    Ahoj, neviete o nejakom rozumnom ceskom obchode, NN 2.1 sa zda byt vypredany asi vsade :(

    0 0
    • MlokCZ  

      RR mají tady: www.kupkolo.cz/…ution-26-x-2 a tady www.netbike.cz/select_det.php?…

      Tady NN ve 2,25: www.netbike.cz/select_det.php?… ve 2,1 nevim, že by někde měly starší verzi NN.

      RR jsou úplně jiné, tam to chápu, že chceš tu starší verzi, ale proč u NN?

      0 0
      • jonti  

        Ja som sa to pokusal najst na jednom obchode, aby to bolo jednoduchsie. NN chcem verziu 07 kvoli tomu, ze tie nove udajne maju problemy s Notubes, su trochu volnejsie. Snad na crossmaxoch to nehrozi, ale chcem radsej vyskusane plaste. A pozeram ze mas asi rovnaky zoznam obchodov, kam sa pozriet :) kupkolo, kolokram, netbike a bikesport

        0 0
        • MlokCZ  

          Já tu mam seznam obchodů hodně dlouhý, ale na těhle vim, že mají levné tyhle dva pláště a že je mívají. S NoTubes to záleží i kus od kusu a na ráfku. Já jsem třeba na DT 4.2d doma NN tu starší verzi s velkou pumpičkou nenasadil. Na Crossmaxech by to mělo být výrazně lepší. Jinak já teď objednával novou verzi SS a Albertů vše ve verzi aplpencross (tyhle jsou nově dvousměsové) a beru to vše z Německa a vyjde to levněji. A pravděpodobně je taky zkusím s NoTubes (když už teď budu mít na obou kolech Crossmaxi a sadu mám doma, tak bych to zase zkusit mohl; ale rozhodnutý ještě nejsem, když zase na těhle pláštích setjně nebude téměř defektit ani se 120g duší, takže si s NoTubes ničemu moc nepomůžu). NN a RR jsou jediná vyjímka, která se u nás dají sehnat hodně levně a z Německa se nevyplatí.

          0 0
          • vladaza  

            který obchod v Německu využíváš? platí se převodem, Paypalem nebo jak? Taky mě to láká, ale mám z toho trochu obavu. / Co tak ze Států, s tím by nebyla zkušenost ?- mám zálusk na rám Niner / Dík

            0 0
            • MlokCZ  

              Tentokrát beru tady: www.bike-x-perts.com Platím vždy paypalem nebo platební kartou a to speciální virtuální internetovou, která má zamykání a je výrazně bezpečnější. V tomhle krámu už jsem před nějakou dobou něco bral a nebyl problém, jen už si nepamatuju, jak to bylo přesně s platbou. Nemají totiž rovnou online platbu, ale napíšeš jim tam číslo karty a pak si to strhnout. Tedy si nejsem jistý, že to půjde tou internetovou platit (a už si nepamatuju, jakou jsem to minule platil).

              Dost krámů má ale přímou platbu hned kartou a to je pak v pohodě. A vždy jsem kupoval jen v obchodech, kde jsem si předem ověřil, že je to bez problémů (v Německu je to ale v pohodě snad téměř vždy).

              Třeba ty pláště jsem našel ještě nepatrně levněji i jinde, ale zrovna do ČR neposílali a nechtělo se mi tam volat nebo psát, jestli to tak skutečně je (v přehledu států měli snad celou Evropu, ale ČR ne). A někde je zase levnější/dražší poštovný, takže je třeba u levnějších věcí správně kombinovat cenu a poštovné (tedy ne vždy je o chlup lepší cena výhodnější, když je dražší poštovné).

              0 0
      • DAWE25  

        Jaká je skutečná váha těch Racing Ralphů???Netušíte?

        0 0
    • lutte\'  

      Koloshop.cz

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.