• Jaroslávek

    Takový počasí a já nikoho nepotkávám !

    0 0
    • Martula  

      Jezdíme jezdíme…;)

      0 0
      • Jaroslávek  

        Tak jezděte, abych vás potkal.

        0 0
        • mitch  

          Tady je mlha…nevidim ani predni kolo pomalu…

          0 0
        • pepek  

          Jsem dnes kroužil kolem Babího lomu a kuřimských kopečků a byl jsem rád, že jsem nikoho nepotkal, bo bych ho zase brzo ztratil z dohledu.:-(

          0 0
          • jonys  

            Pepku,kudy jezdíš tu Květnici?

            0 0
            • pepek  

              Teď nijak, dříve jsem jezdil normálně po zelený turistický značce . Jednou jsem to zkusil z té vracečky rovně nahoru, ale musel jsem kousek tlačit. Ale dalo by se to vyjet. Klucaninu po modré TZ. Já su totiž jenom turista :-)

              0 0
              • jonys  

                Tak ještě jednou a pomalu pro blba:jezdíš ze sídliště na Velkou skálu?Vjezd do lesa,pak prudká levá,prudkej kopec a pak ještě prudší,hezká vyhlídka na Tišnov,pravá,levá a Velká? Klucanina-myslíš rozhlednu-je OK od nemocnice,ale z druhé strany minimálně začátek se po MTZ nedá.Jak je to od hřbitova za Železným(tuším žlutá?)?

                0 0
                • pepek  

                  Já nevím, já mám mapu :-) Nevím co je sídliště ani Velká skála, ani to ostatní. Vytáhnu mapu, vidím TZ, jedu, zabloudím, vrátím se, najdu TZ, jedu a tak dále… Ta zelená začíná ve staré zástavbě, sídliště jsem tam neviděl. Klucanina: jo nějaká nemocnice tam asi je. Ku-wa hoši, dyť ta mapa stojí jen 80 Kč a vydržela mě 10 let:-)

                  0 0
                  • Jezishek  

                    ted bych na Květnici moc nelezl, lesaci řádili, dole u sidláku je hafo pokacenejch stromu, nahoru na hrb sem nejel ale dolu k lomu je to pak v pohodě…

                    0 0
                    • jonys  

                      Hm.Lesáci-no comment.Doporuč mi něco na víkend v tvém kraji,prosím(zna­lost tras je dobrá,ale odhad sjízdnosti v těchto podmínkách by mi nemusel klapnout).

                      0 0
                      • Jezishek  

                        ted su mimo, napiš na icq po 8 budu doma s nachystanou mapou :-)

                        0 0
                        • jonys  

                          Na icq nehraju.Co myslíš o trase Tišnov-Lomnice(po staré zámecké),Sýkoř…tam by to mohlo jít,ne.A kam dál?Skorotice?…

                          0 0
                          • Jezishek  

                            tak ted si mě dostal, přesto že sem místní tak timhle směrem moc nejezdim,ale do lomnice po ty cykloturisticky je to pohoda za každyho počasí,jestli se vydáš jen po turistickejch tak by to melo bejt v pohodé už to hodně vyschlo…

                            0 0
                            • jonys  

                              Tak napiš kde jezdíš a tipuješ solidní terén.Třeba červená na Pernštejn bývá mokrá i za tropů,takže tam asi nee…Jdu na strečing do hospody.

                              0 0
                              • Jezishek  

                                tak třeba od Benziny po zelený až do Úsuší, tam je to fajn, z něj pak po takovy polňačce/ na mapě čárkovana/ do Deblína kterej projedeš na nejjižnější cíp, tak sou polnačky a některá znich/ tady je to sranda san nikdy nevim kudy přesně/ se spojuje se žlutou ,která vede až do tišnova,cely i s blouděním to má 25km za 2,5hodiny se to da v pohodě stihnout.Kolem tišnova sou vubec dobrý trasy ale těžko se popisujou, bohužel…

                                0 0
                                • jonys  

                                  Díky,bezva tip.V pátek jsme dali ten Sýkoř-viz Loner,sobotní celodenní pochoďák na Vysočině(kuva,tam je mokro!ještě že jsme nechali kola doma!)a dneska nádherný odpočinkový poježděníčko tím směrem Nelepeč,Pasník,Ú­suší,…objevil jsem v tý Nelepeči starý hřbitůvek patřící k tomu klášteru-vůbec jsem nevěděl,že tam něco takovýho je.A bylo tam super sucho a ve finále byl za odměnu sjezd po Klínku…!

                                  0 0
                                  • RomanH  

                                    Sakrys, ze jsem Te nevidel. Ja ted na ususi bydlim a nekdo na spolecne vyjizdky by se mi hodil. Uz me to samotneho moc nebavi.

                                    0 0
                                    • jonys  

                                      Supr.Tak až příšte pojedem do Tišnova na „letní sídlo“,určitě písknu a nějaké neznámé trasy v okolí si nechám předvést!Už sis spravil trapéz?

                                      0 0
                              • Loner  

                                já nejsem Tišnovák ale třeba – Lomnička . podél Besénku Lomnice – dál po žluté TZ až na Sykoř – teď by mělo být sjízdné – je to vesměs kamenitá cesta. Od hájovny na Sykoři pokaračovat rovně kolem studánky JD Cimmermanna až na velké rozcestí, kde po lesní asfaltce bez značky je radostný sjezd obleč bundu přes Křeptov a Běleč až do údolí Svratky u Prudké. Pak už si poradíš bud silnici nebo bude sjízdná červená TZ nebo si to dáš ještě dokopečka z Běleč na Ochoz – nepřejeď v tom případku T křižovatku.

                                0 0
                  • jonys  

                    Já samozřejmě mapu vlastním.A ne jednu.Ta Květnice mě zajímá proto,že v Tišnově jsem často,ale znám i ty cesty,co značený nejsou.Vlastně to tam znám tak,že ani nevím,kde zrovna po značce jdu a kde ne…To,co popisujš(stará zástavba)je cesta z města(Tišnova),už vím.Druhý konec zelené je u lomu za Předklášteřím.Navíc po Květnici vede naučná.Tak jsem chtěl vědět,jestli někdo nemá nějakou zajímavou trasu pro kolo,neboť tam je to dost krpálovitý…No,ne­potěšil jsi mě,po rovince se tam asi vyjet nedá :-)

                    0 0
                    • pepek  

                      Sorry, já se tam dostanu jenom jednou za uherský rok, tak jedu jenom ty obyčejné „turistické“ trasy. Po rovince tam nevyjedeš nikde, ale počkej na zimu. Dyž je zima , tak jezdím radši do kopca, než z kopca.:-)

                      0 0
                      • jonys  

                        Tam po okolí se jezdí pěkně-brána Vysočiny,no…Zítra naložím ženskou do auta a sám si to asi střelím na kole.Teď jdu špekulovat,kterou z tras zvolím,abych tam nepřijel jako ranec bahna…

                        0 0
                        • pepek  

                          Dnes to bylo v pohodě, chce to jen vybrat pokud možno písčitou trasu a vyhnout se známým bahniskům.

                          0 0
                • Loner  

                  já to tam jezdím od hřbitova – jde to lepší než po té modré, ale od Brna je to dál, ale zase pohodlnějš – jedu Baba – Kuřim – kolem kuř. hřbitova dolů k rybníku – pod viaduktem doleva a držet směr podél trati(teď je tam bahno) kolem vodárny – k silnici – Malhostovice – Čebín – podél Lubě na Železné – Lomnička a už máš Klucaninu jako na dlani – a hřbitov se žlutou TZ. Nebo se dá na hřeben nastoupat ještě před modrou TZ (od střelnice v Hradčanech) – ale až v létě teď to bude humus.

                  0 0
                • Loner  

                  Abych nebyl za vševěda, ale někomu to třeba ulehčí bádání, protože těch zelenejch TZ je tam fakt hodně – starejch, novejch a odboček: Zdá se mě, že hodně pěkná cesta na Skálu pro Brňáky je nějak se dostat na úroveň posledního velkého žlutého domu v Tišnově (samozřejmě ve směru na Lomničku. Za posledním domem se vjede do lesa k vodárně na MTZ, kousíček doleva a na první odbočce mírným stoupáním – tak 8% doprava bez značky se napojíš na ZTZ, která tě vyvede na V. Skálu (tedy vyhlídka na Tišnov a zároveň my Brňáci tomu říkáme Květnice, což není pravda, protože vrchol Květnice je o asi 600 m vzduchem SZ a je vyšší než Skála a když ho dáváš od Lomničky (u rozcestí je teď skoro spadlá lávka břes Besének a s kuframa no nevím.. – já radši ne), tak je to srovnatelný s Čebínkou a teď horší – vrstva listí. Cesta z KrPole tam a zpět přes Babu Kuřim Zlobice Malhostovice a Železné a zpátky třeba z Kuři´mi na Podlesí Lelky Jehnice je asi 65 km moc pěknejch podzimních km. Bláto akorát na polňačce před Malhostovicemi.

                  0 0
    • Martula  

      Tady je pěkně;) a včera bylo i teploučko..:)

      0 0
    • Splinter  

      Z některých jsou momentálně workoholici aby bylo na bajk:) Ale jezdíme stejně… Je to kolotoč škola/práce/kolo :) Včera sem byl kolem 8mé na Pryglu…

      0 0
    • Blade  

      A víš že mi vůbec nechybí že nikoho nepotkávám? O to lepší mám pocit, připadám si fakt jak skalní:o) Sem zvedavej kolik z vás potkám zítra na celodenní vyjížďce ;-)

      0 0
      • jonys  

        Tak nejezdi o víkendu na Tišnovsko,abychom se navzájem nepřipravili o pocit „skalnictví“ :-) Nevíš,jestli se někde v okolí dá vjet do terénu aby člověk nepřivezl domů 20kg vzorků bláta?

        0 0
        • Blade  

          To víš, ti to řeknu a nebudeme skalní ani jeden :-D No s tim blatem to není tak zlý, poukud vyloženě nejedeš přes pole ála cesta mezi Kuřimí a Čebínem, tak budes mit tak maximalně zasříkaný záda a trochu špinavou dolní rámovou a přesmyk;-) Chce to vyjet do lesa, tam bude mokro ale blato vyloženě ne.

          0 0
          • jonys  

            O mě ani tak nejde,ale mám strach abych neuzatáhl do nějakýho totálně neasjízdnýho humusu ženskou-ještě bych pak za trest musel večer 2×!!! :-)

            0 0
    • speedy gonzales  

      pche..ted sem slezl z kola…na slunicku bylo dnes naprosto luxusne. kdyby vsude nebylo mokre listi tak to tipuju na jaro v plnem rozpuku.

      0 0
    • TheIF  

      Need for Speed™ Carbon :-)

      0 0
    • goofy  

      Sedim na kolejich a delam veci do skoly. Ani na weekend domu nejedu… Holt Tool je tady :-) Akorat me to trosku hodne stve, pac v pondeli, kdyz sem byl na kole, tak bylo pekne hnusne a ted to vypada luxusne :-(

      0 0
    • dedek55  

      Taky jsem dneska nikoho neviděl natož potkal :-))

      0 0
    • mab  

      nechapu jak stihate jezdit pres tyden, ja bych mohl jedine potme, doma jsem nejdriv o pul pate. Kdyz je pres tyden hezky tak se jen v praci vztekam :-/ uz se tesim na sobotu.

      0 0
      • gobike  

        tak, tak… Dneska jsem prisel ze skoly ve ctyri a mel jsem co delat, abych vyjel jeste za svetla a chvilku to vydrzelo. Pekne mne to stve, ale co se da delat. Musime tu zimu nak pretrpet.

        0 0
      • rasto  

        blikacky rano do prace, blikacky vecer z prace :-/

        0 0
      • libi  

        mam stejnej problem. doma sem tak v sedum a to uz je pekelna tma. takze pres tejden trpim kdyz je hezky a o vikendu litam na kole casto i kdyz je hnusne÷)

        0 0
    • Polka  

      Fcera sem jel kolem 15:30 vod Kurima kolem Pryglu a bomba, nikde ani zivacka, slunko akorat zapadlo, listi klouzalo, parada ;-)

      0 0
    • Loner  

      Jaktože ne:včera z domu Velká Baba – Kuř. hora – M. Knínice – vjezd do obory(jsou otevřená vrata – tahají dřevo) – výjezd z obory – „sjezdík“ kolem lesácké chatky k príglu – lávka – Ríšovka – Žebětín – Údolí oddechu – domů. Dneska: Medlánky – Zamilec – Soběšice – Ořešín – Utěchocv – Vranov – Lelkovadlo – Kateřina – Adamov – Útěchov – Lelky Jehnice – podél Ponávky (je tam už furt blato) – domů. ---a taky jsem nikoho nepotkal.

      0 0
      • Běžec  

        „sjezdík“ kolem lesácké chatky k príglu To je ta 40% vražda, o které psal Blade? Kam jsem nakonec ani zbaběle nejel? :-)

        0 0
        • Blade  

          No v tomhle počasí by to byla velice funny záležitost :-D

          0 0
    • gobike  

      Dneska jsem byl na kole a ani jednoho bikera jsem nepotkal :( Spatny pocasi neni duvod proc prestat jezdit ;-)

      0 0
    • Andrzej  

      u protinozcu… [ted asi cyklisticky raj]

      0 0
      • Hurka  

        no nevím. před chvilkou jsem v tv viděl, že v Austrálii sněží… jsou z toho dost nakřivo…

        0 0
        • Andrzej  

          hmm, tu [novy zeland] ted celkem dost poprselo, ale jezdit se da pekne a aspon ze vsechno hezky zelena…

          0 0
    • Blade  

      Tak sme to nějak zakřikli, dneska sem potkal bajkerů jak na prvního máje :o) A nevím čím to je, ale jakmile zaprší, tak se enormně zvýší koncentrace koní v lesích :) Dneska to bylo cca 5 koní a 4 poníci. A o tom, že mokrej podzim je ideální období pro těžbu dřeva a následného vjíždění těžké techniky do lesa asi ideální. A o sedmi manících na čtyřkolkách se ani zmiňovat nebudu :o) No tak sem si postěžoval…du nabrat síly na zítřek ;-)

      0 0
      • Jaroslávek  

        Yes, včera jsem v Bílovickým údolí, Adamov atd., ale ti lesáci natáhali bahno snad všude. Každopádně dneska jsem musel rodinně brigádničit, ale zítra už se těším na Prygl atd.

        0 0
        • Hurka  

          Jo jo. Lesáci za poslední týden rozjezdili všechny přístupové cesty do lesa. Takovýho bahna jako dneska jsem si dávno neužil… Dneska to byl den píchlích kol. Potkal jsem cestou 3× někoho spravujícího píchlou duši. Koukám, že na Moravě se po tyto dny máte lépe – i se sluníčkem. Tady kolem Prahy bylo chmurno a jenom 6–8 stupníků. Alespoň že neprší… Ale už se zase těším na zítra.

          0 0
          • nadrazak 2  

            U nás bylo čt a pá super,v lese je bahno a taky se tu místy tahá dřevo.Tak jsem dal lehce silnici.Za dva dny asi 180km.

            0 0
        • DragON  

          jj, tady tím směrem jsme jeli v pátek – Obřany, Adamov – rozhledna, Babice, Ochoz, Bílovice

          0 0
      • JSt  

        me dneska malem srazil trabant ;) v lese. sjizdim z babic do bilovic (takova ta sotolinova cesta, co usti kousek pred bilovicama na silnicu) a ze zatacky proti me trabuk ja vysitej. nesvitil, jel v ramci moznosti hoodne rychle. poradne me vylekal. a musel to byt nejaky lesak, pac jinak by se pres zavoru dostaval tezko…

        0 0
      • rock  

        Asi jezdíš na špatných místech. Potkal jsem jenom partu lesních dělníků (měli kouřovou. Kdo ví, jak už dlouho) … a jeden postarší pár na poobědové (spíš předvečeřové) vycházce. Ale souhlasím s rozježděnými cestami od lesáků – a tam, kde se nedostali lesáci, to bylo alespoň rozryté od koní …

        0 0
    • Martula  

      Včera by jsi potkal Polku, Sloua, bráchu i mě na trase Z Nového Města na Moravě do Brna… po modré, po červené..na skalách, v rokli…v brodě:)

      0 0
      • Martula  

        Jedna…z rokle.)

        0 0
        • Polka  

          Takze uz mam jasno. Po vcerejsi intervenci kolegyne Zackove, admin smazl misto jeji nedotahle fotky, moji (vlastne Slouovu) uplnou fotku rokle a bohuzel i dalsi prispevky :-(

          Takze tady je opet fotka z rokle. A ne, ze to zas nekdo smaze ;-)

          0 0
      • Splinter  

        Jedna z brodu:)

        (vystřihnutá z videa)

        0 0
      • Polka  

        Druha z brodu:)

        (vystřihnutá z videa)

        0 0
        • raceman  

          vam nezavidim v te zimě

          0 0
          • slou  

            :) Zima začne až to pude po ledě :) Bylo to na pohodu :)

            0 0
            • Martula  

              Na pohodu.) mně se to líbilo..na mou duši na psí uši;)

              0 0
              • Polka  

                No v Tisnove nevypadalas 2× vesele :-)

                0 0
                • Martula  

                  Hold, když někdo nejed ani snídani, aby mu nebylo ve vlaku blbě…kořínky nebo kůra ze stromů se mi okousávat nechtěla..:) moje první jídlo bylo až na té benzince..jinak jen voda..:(
                  …ale to je moja chyba…

                  0 0
                  • Polka  

                    Melas upict toho kozla, co byl v tym tabore :-DDD

                    0 0
                    • Martula  

                      Škoda, že Tě nepotrkal, na mě prej vrtěl ocáskem..sám jsi to říkal..to bych mu udělat nemohla..;)

                      0 0
                    • Splinter  

                      Ježiš:-D Dost nebo se usměju :o)))))))

                      0 0
                    • Martula  

                      Byl jeden pán, ten kozla měl,
                      velice si s ním rozuměl,
                      měl ho moc rád, opravdu moc,
                      hladil mu fous na dobrou noc.

                      2. Jednoho dne se kozel splet',
                      rudé tričko pánovi sněd',
                      když to pán zřel, zařval „jéjé“,
                      svázal kozla na koleje.

                      3. Zapískal vlak, kozel se lek':
                      „to je má smrt“, mečel „mek, mek“,
                      jak tak mečel, vykašlal pak
                      rudé tričko, čímž stopnul vlak.

                      0 0
      • Polka  

        Nezapomneli jsme na treti z brodu? :-)

        0 0
      • Polka  

        Tak pro velky ohlas jeste ctvrta z brodu se Slouem a uz na to seru ;-)

        0 0
      • Paja  

        ze to hrabu z historie…

        Ty brody  jsou na cervene Tisnov-Skryje-Trenckova rokle-Habri nebo dal na modre smerem na Sikluv mlyn?

        V patek jedu ke kamosum na chalupu do Mezibori a rikal jsem si, ze bych to vzal po te cervene az do Habri, jestli je to ale samej brod a skala jak na tech fotkach niz, tak bych to mozna jeste prehodnotil:o)

        0 0
      • Paja  

        Maňas: ???

        0 0
    • Excel  

      Včera. Česká-Lelky-lesem nad Adamov-modrá-Adamov-žlutá-červená-Křtiny-červená-Bukárna (šnicel, fidorka) 12:30 nikdo známej-silniční Bílovice-žlutá (trošku bahýnko a někdo mě tu dojel u závory)-Útěchov-sjezd-Lelky-Česká. Skoro dva měsíce byla pauza, tak to tak vypadalo :-) V neděli zkusím zas něco

      0 0
    • perry  

      Dnes Juliánov, Velká Klajdovka, zelená a neznač. podle silnice do Ochoza, po modré a červené na Bukárnu. Starobrno 11 a dršťková pol. Zpátky přes Kalečník, Hostěnice, Mokrá, Podolí, Stránská skála a Julec

      0 0
      • Santus  

        no jo Julec, pochazim z Julca, tam je dobre, Vapno, Sokec.
        Na Bukarnu jsem dnes nakonec taky po dvou defektech dorazil, sice po ceste trochu blatka, ale teplotka dobra, treba to tak vydrzi celou zimu. Jinak cesta z Marianskyho ud. pres Podoli,Kandie, Strandu je paradni ze se nemusi vubec po silnici.

        0 0
        • Jaroslávek  

          Kdo dneska vyjel, vyhrál. Já byl včera a to nebylo vončo.

          0 0
          • Blade  

            ja byl v patek, sobotu i dneska a kazdej den stal za to;-) i kdyz dneska nebylo tolik casu..

            0 0
          • rimka  

            Jó, dnes bylo opravdu suprově…mohlo by to vydržet až do března a pak se oteplit :-))…jináč jezdím na Chebsku, se přidejte ;-)

            0 0
          • Santus  

            k Soutoku-po Bobrave-Rosice-Ricky-Smelcovna-Prygl a dom, peknych 105km, dobry to dnes bylo, jen to zavodnicka Bubis tak hnal az Komar vytuhnul:-))

            0 0
    • Martula  

      Tak dneska naša obvyklá sestava ochuzená o jednoho člena-Sloua se vydala brázdit zdejší silnice směr-Šlapanice-Tvarožná-Pozořice-Viničné Šumice-Vítovice-Habrovany-Račice-Bukovinka-Bukovina-Křtiny-Adamov-Bílovice-směr Brno-Slatina-Šlapky :) Polka, brácha a já;) počasí krásný na to, kolikátého už je listopadu..mňo, co víc si přát..;)

      0 0
      • Splinter  

        Doplním nějaký suchý data:) Najeli sme fajn 73km za 2:49:39h průměrem 26,4–27,2 km/h. Tepák ukázal průměrnej tep 143. IMHO hezkej okruh:)

        P.S. Co je na obrázku? (omluvte sníženou kvalitu obrazu)

        0 0
        • Blade  

          tož nějaké piškotové dort ;-)

          0 0
        • Martula  

          Tiramisu…!!! ;o)

          0 0
        • Loner  

          Ahoj, dejte sem prosím ve zkratce cestu NMNM-Brno. Jezdím to taky, ale myslím že od Trencka do Skryjí jste utrpěli časovou ztrátu a velké nasrání přes spadený stromy. Nebo jste to fakt táhli Loučkou přímo? (Já to jezdím za Trenckem na Víckov a pak zas dolů na Loučky a pak z Předklášteří už zadem Malhostovice)… Dík za tip na cestu.

          0 0
          • Polka  

            Tak to te asi zklamu. Vzhledem k tomu, ze to tam nikdo z nas moc nezna, tak jsme to srabsky vzali na Drahonin, protoze tahat biky po skalach byl peknej vopruz :-) A trosku nas tlacil cas.

            Jinak jsme teda jeli: NMnM – Olesna – po modre do Habri – po cervene do Trenckovy rokle – Drahonin – Tisnov – Kurim – Brno uz po asfaltu.

            0 0
      • Karaya  

        Nepojedete někam v sobotu? Že bych se zas podíval ven.. :-)

        0 0
    • Splinter  

      A ještě Slou:)

      0 0
      • Splinter  

        Sakra:)

        0 0
        • slou  

          A kterej to je??? :D

          0 0
          • Martula  

            Ten černo-žlutej je nějakej kačer co si ráchá nohy, aby moh rychle do bot..pak jedna oranžová..ta nestojí za řeč..takže zbývá…;)

            0 0
          • Splinter  

            To všici vidí:) Dá se to logicky odvodit:-)

            0 0
            • Jaroslávek  

              Za to včera bylo tak, že se o tom nedá ani psát, natož jezdit !!

              0 0
              • Polka  

                Ja sem jezdil! Ale do te doby, nez sem najel na rozbitou sklinku :-)

                0 0
                • Jaroslávek  

                  Hmm, určitě potmě. Ale bude líp, snad.

                  0 0
                  • Polka  

                    No v tom miste, kde byla ta sklinka, byla zrovna tma :-D

                    0 0
                    • Jaroslávek  

                      Já mám totiž problém (ek). Občas se zapomenu a přetáhnu km najeté na řetětu (třeba 13oo-14oo) a pak musím měnit nejmenší nebo 2.nejm. kolečko. Kazetu mám XTčkovou. Jakto, že se to nikomu nestává ?

                      0 0
                      • Splinter  

                        Bortíš strukturu BF:)

                        0 0
                        • Jaroslávek  

                          Vysvětli pro blbce.

                          0 0
                          • Jaroslávek  

                            Za chvíli vyrážím. Doufám, že sklinky už vysbíral Polka.

                            0 0
                            • Jaroslávek  

                              Dneska jsem byl taky. Furt se dá. Akorát jsem sebou trochu švihnul v zatáčce na mokrým listí a mám modřinu na kyčli.

                              0 0
                              • Blade  

                                No jóó, chce to fištróna jezdit v tomhle počasí a nepadat ;-) Já dneska necelých 80 a bez nehody :o)

                                0 0
                                • Excel  

                                  Dneska jsi mě minul v České na mostě, šel jsem z vlaku a než jsem stačil říct Bléééééjd, byls f …eli. :-)

                                  0 0
                                  • Blade  

                                    :-D jéžíš tak to mě mrzí :-D no ona už bylo docela tma a ja neměl ani tu blbou bludičku, tak sem uháněl co se dalo ;-)

                                    0 0
    • Treker  

      Trochu po termínu ale přeci. byl jsem 16–19.11 v krkonoších a bylo to boooží. Drandil jsem si nad hranicí mraků po hřebenech hor, inverze jak bejk … žádní pěší ani cyklisti…prostě ráj na zemi :-)))))

      0 0
      • Eli  

        Tak to zní libově!! Znám takovej ráj v Jeseníkách – Zlaté Hory, Jeseník, Praděd, Ramzová atd. Už se tady těším do hor…

        0 0
    • ygy  

      ciao snažím se snažím,ale do Brna to už fak nedám.

      0 0
    • pepek  

      Zase jsem dnes nikoho nepotkal (akorát dva, co jeli do Vranova zbaběle po cestě:-) Přitom bahýnko je snesitelné a teploučko bylo taky, tak co se děje?

      0 0
      • Martula  

        Dneska byla silnice…dokud nedoskládám bika..tak…jen cross;)

        0 0
        • pepek  

          Na silnicu je čas, až bude blato, ne? V tom větru to na silnici musí být pakárna (pokud nemáš k dispozici tak 20-ti členný peloton). Já se těšil, že někdo pojede na můj objev: „Nový Vranovský Trail“ a on nikdo, žádný stopy tam nebyly. (Aspoň mě nebude nikdo nadávat :-)

          0 0
          • Splinter  

            Jel bych tam.. Ale su línej přezout a s wormdrivem to asi jetelný nebude.. Ale těším se tam…

            0 0
            • pepek  

              Sem myslel, že nejlínější jsu tady já: např: mám ještě zablácenou bundu a boty z minulého víkendu. Ale gumy někdy přezuju aji 2× za týden (Ale to je dáno jenom tím, že pohon je slabý a vyžaduje vždy gumy s minimálním, ještě pro danou trasu použitelným jízdním odporem.)

              0 0
          • Karaya  

            Ale on je :-) ten peloton teda.. Alespon na srazu od XCR byva lidi hodne…

            0 0
            • pepek  

              Ale to nejsou lidi, to sou chrti, ne? kromě toho: co na té silnici vidíte? To už najíždíte jarní kilometry? Dyť tam není žádnej ekšn, kromě těsného kontaktu s nákladní tatrou, nebo inhalace jejích výfukových plynů

              0 0
              • Martula  

                Náhodou..někdy je děsná sranda…:)

                0 0
              • Karaya  

                mě to docela baví, s pelotonem se jezdi dobre, to se neda se solo jizdou po silnici srovnavat.. Tatru jsme nepotkali ani jednu a vetsinou se jede po takovych silnicich, ze moc aut nepotkas..

                0 0
      • Splinter  

        Já sem dneska jel kolem řeky na prygl a zpatky k Olympii a pak domu.. asfalt:)

        0 0
        • pepek  

          A cos tam našel novýho ?

          0 0
          • Splinter  

            Krom lidí kteří neví po které straně se chodí a pár pejskařů s proklatě dlouhým vedením nic novýho:) Takže vlastně nic novýho:)

            0 0
      • Blade  

        No já jel úplně na druhou stranu než je Vranov..a zbaběle po silnici..Výmluvu mám podobnou jako pan Splinter, a sice těžce sjetý Tiogy :) A poznatky na cestě opět ty samý jako pan Splinter, pěšáci nerozlišující strany a stáda psů kolem… :o) Ale přijde den, a já odhodím stud a ten Vranov zdolám ;-)

        0 0
        • pepek  

          Kuwa, nevymlouvejte se na ty gumy pořád. A dyž ti vadí pěšáci: já jsem tam nepotkal nikoho, slovy: n i k o h o :-)

          0 0
          • Blade  

            Dobřéé, dobřéé, jsem vinen, hned zítra tam jedu :-)) …a na náhrobek mi nech vytesat: Zde leží ten, jehož zradily pláště :-D

            0 0
            • pegas  

              poopravil bych to…zde lezi ten jehoz zradily smysly..nesvadej to na plaste:-)

              0 0
              • Blade  

                Ještě nějaká poznámka ty pěší kryso? ;-)

                0 0
                • pegas  

                  trenuj trenuj..v lete zas vyjedem..kdyz nespadnes tak me treba porazis..

                  0 0
                  • Blade  

                    Víš co je na tom nejsmutnější? Že ten, kdo neví, jaká seš ty na kole sračka, ti ty tvý řečičky může baštit :)

                    0 0
          • Polka  

            Mno dobre, tak ja to tam zejtra pojedu trochu projet ;-) (s fotakem)

            0 0
            • pepek  

              No eště, že tak. Člověk se tady snaží, čeká nějakou odezvu a oni si jezdí po cestě :-) A ne abyste mě pak nadávali, že jste museli pořád slízat z kola !

              0 0
              • Polka  

                Buhvi jestli to vubec najdu.Poznam nak tu odbocku doleva co vede k bodu 2 od toho potoka? Beru smer od Zdravas Maria. Aspon tam prozkousim ty novy nanoraptory :)

                0 0
                • pepek  

                  Od té studánky musíš dávat pozor jenom na tu odbočku pod kopcem doprava, jak o tom píšu v tom druhým příspěvku. Pak už nemůžeš zabloudit, jsou tam ty svislý čárky na stromech. Prostě se pořád drž na tom 30–40 cm chodníčku, moc se nedívej doprava (dolů) a šlapej :-) V pozitivním případě vyjedeš na tu červenou TZ a pak na tu asfaltku pod Vranovem. V negativním: vyplaveš na jezu za Adamovem :-)

                  0 0
                  • Polka  

                    Ja tam zadnou odbocku doprava nevidim. Proste to za Vranovem napalim z kopca, u Studanky prejedu par duchodcu, dolu podel potoka a pak nekde jak se tam napravo mota ta zluta, tak ja kousek za tim odbocim doleva na tu vrstevnicu, ne?

                    0 0
                    • pepek  

                      Né, tu červenou jsem tam nakreslil jen tak narychlo. Žádnej potok ani žlutou nehledej. (Žlutá je vpravo na druhém hřebenu) Musíš najít tu studánku (je na mapě), kolem ní jedeš kamenitým širokým sjezdem dolů, pořád široký sjezd se změní na měkký hlinitý a když by to mělo už jít do kopca, tak zpomal, pod upatím toho výjezdu je šikmo doprava odbočka na stezku. (přes tu širokou cestu jsem tam dal haluz, ta Tě musí trknout). Dál už je to fpohodě.

                      0 0
            • Splinter  

              jedem spolem:) A náhrobek si přeji stejný jako pan Blade

              0 0
              • Splinter  

                teda s Polkem :-D

                0 0
                • Polka  

                  S panem Polkem! :D

                  0 0
                  • Lišák  

                    V kolik budete na Vranově? Zhruba.

                    0 0
                    • Karaya  

                      Myslim tak okolo 12:45.. Ja mam na tebe cislo, tak ti muzu brnknout az tam budem…

                      0 0
                      • Lišák  

                        Až tam budete, to bude pozdě vyjíždět z Kuříma. 12:45 tam budu. Pokud bych nejel, dám ti vědět na mobil.

                        0 0
              • pepek  

                No když vás tam bude tolik, tak si dejte trochu brigádu a odkulte nějaké stromy z cesty. Já jsem ty větší sám nezvládl. Jsou docela lehký, bo jsou ztrouchnivělý :-) Ekologové prominou, snad se tím nezhroutí koloběh života v tomto pralese.

                0 0
              • Běžec  

                Hm, tak už je dávno tma a stále žádné zprávy…kdo jako ty náhrobky bude platit?

                0 0
            • Karaya  

              Bych se pridal, ale muzu az ve 12…

              0 0
      • Martinaa  

        já byla dneska na Americe a taky jsem moc cyklistů nepotkala,což je škoda, protože to tam bylo fakt supr…příště si asi vezmu foťák

        0 0
      • Lance  

        na kole jsme jel naposled a sedel na nem 20. rijna 2006

        0 0
    • Tesak  

      mě se dneska naskytl tento plenér (české středohoří) a trailek byl super

      0 0
      • BOBEK  

        Chtěl jsem tě poprosit, neměl bys tipy na nějaké zajímavé trasy středohořím ? Předem díky !

        0 0
    • mr.antik  

      já byl v jizerkách a za 3 hodiny potkal celkem 4 cyklisty. Ti dva s nejlepšími koly ani nepozdravili..

      0 0
    • wendak  

      zdá se že všichni jezdíte jenom kolem Brna, je tadyněkdo kdo jede zejtra ze Sokolova do Slavkovskýho lesa ? ať tam nejsem zase sám. :))

      0 0
    • Martinaa  

      chystáte se někdo zítra na kolo? je sraz v 11:30 pod Baranďákem…

      0 0
    • wendak  

      dneska mi to porvý v životě foukalo do zad do kopce a byl to super pocit, pak v lese tuny bahna a príma poježděníčko, potkal jsem jednoho bajkera a dva silničáře a asi sto pěších turistů na cestě po Krudumem ve Slavkovskym lese.

      0 0
      • wendak  

        ty silničáři nebyli v lese, ale jeli z Vítkova po silnici :)))

        0 0
    • Luma  

      V sobotu a neděli jsem byl na Palkovických hůrkách a taky jsem nikoho nepotkal.Sice jel jsem až po 15h,měl jsem ranní tak dříve nestíhám

      0 0
    • pepek  

      Sem zase nikoho nepotkal! Turisti a důchodci se tentokrát moc nesnažili, ujeto a ušlapáno to moc nebylo: max 3 běžkaři + 3 důchodci-to je málo. Furt jsem se motal jenom nad Klajdou a vždycky jsem narazil na hluboký sníh. Ale zato jsem experimentálním způsobem postupně stanovil optimální tlak pro tyto dnešní podmínky: překvapivě je to pouhých: 1,5 barů (21 píesáj pro anglofily) na RR 2,25. Teprve pak se to přestalo bořit (87 kg aji s batohem). Je zajímavé, jak i pouhých 0,3 barů znamená rozdíl mezi plynulou, poměrně rychlou jízdou a „Burlaci na Volze“.

      0 0
      • Polka  

        Jsme na tebe se Splinterem vzpominali, jestli te nepotkame ;-) Byli jsme na Pekarne, pak sme to vzali kolem potoka do Ochoza a lesem na Klajdu. A potkali sme jednoho bezkare ******, ostatni byli v poho :-)

        0 0
        • pepek  

          Ale tu Pekárnu jste nesjížděli. Neříkejte že jo, bo budu mít zase komplex méněcennosti.

          0 0
          • pepek  

            A v Říčkách to bylo dobrý? Sem tam chtěl jet, ale oblíbená žlutá od silnice k Chochole byla neprošlapaná, tak jsem to zbaběle otočil.

            0 0
            • Polka  

              Dole v udoli dobry, dalo se to. Ale od Pekarny do Ochoza sme misty museli tlacit. Stejne byl ale nejlepsi ten freeride v hlubokym snehu mezi stromama :-)

              0 0
          • Polka  

            No, sjizdeli, ale nesjeli :-) Vrsek absolutne ne e, trochu niz uz to slo, ale klouzalo to jak prase – kdyztak pak nekam treba hodime video.

            0 0
      • Blade  

        Já jezdil jen v okolí Kuřimi.. Potkal jsem 2 bajkery, 2 běžkaře, několik pěšáků a nepočítaně sáňkujících dětí :-) Jezdí se fajn, už je to docela prošláplý, za takový 2 dny to bude ideální. Na to, že mám vzadu 1,9" plášť, to jezdí docela slušně :o) Akorát mě mrzí, že mě po dvou hodinách zahnala domů zamrzká přehazovačka a jak na potvoru zrovna na největším pastorku :-)

        0 0
        • Splinter  

          Se nediv, když jedeš hodinu na kašpárka tak ti to tam zamrzne no:)

          0 0
          • Blade  

            Náhodou :-) Sem na kašpárka jel jen od vysílače na vršek Kuřimské hory ;-)

            0 0
        • pepek  

          Zamrzlá přehazka neexistuje, to Ti zamrzlo lanko v Bowdenu-špatná příprava na zimu. Sem na podzim zapouzdřil všechna odkrytá lanka tou plastovou trubičkou + koncovky s brčkem-za pár korun maximální výsledek. Chodí lehce v blatě i v mrazu.

          0 0
          • Blade  

            Veř mi, že to nebylo lankem:-) Lanko bylo pohyblivý po celé délce, od rapidů až po přehazku.

            0 0
            • pepek  

              Tak tu přehazku počurám, ne? Teda, pokud nejseš ten materiálový fetišista, jak Jane.

              0 0
              • Blade  

                Ty woe, tak to mě vážně nenapadlo:-D No příště budu vědět no.. Dík za tip ;-)

                0 0
      • pepek  

        Eště fotečka z brněnských velehor

        0 0
      • rock  

        Ani na této stezce moc narváno nebylo :-) …

        0 0
        • rock  

          A na to, jak nádherný bylo počasí, se tůristi flákali i tady (někde od Tří Javorů)

          0 0
    • Polka  

      Toz soudruzi, dneska napisu „report“ ja. Vypad sem driv z prace, ze jako pojedu projet ty moje haxny, jestli uz jsou ok. No a jelo to docela pekne, oskar taky vylezl, teplota akorat. Sice sem prijel dom zaliskanej jako prase, ale velice spokojen ;-)

      No a to hlavni – objevil sem peknej sjezdik nad Lachemou. Nekteri drive narozeni soudruzi ho budou urcite znat. Kdyz se jede ze Sobesic po zlute do Zamilca, tak se narazi jeste na zacatku na rozcestnik, hodne doprava to vede dolu k Lacheme, mirne doprave vede asfaltka na „muj“ sjezdik, rovne pokracuje zluta do Zamilca a doleva to vede nekam doprdele. Takze po ty asfaltce dal k jakesi rozvodne elektriky bo co to je – da se to tam pekne rozpalit, pak se hned vlitne do lesa, mirnej stoupacek, minete krmelec a uz to musite hoodne dupat abyste si uzili mezi stromama (rychla pasaz), pak zbrzdit, protoze se to svazuje a nasleduje pomalejsi technictejsi pasaz sesupem dolu na cestu u trati vlaku.

      Hodne uvolnenych endorfinu preje Polka :-D

      0 0
      • Jaroslávek  

        To vypadá jako dobrá inspireca, ale pro mě až osuchne.

        0 0
        • Jaroslávek  

          A hele, to jsem nechtíc vytvořil zajímavý slovo :)(

          0 0
        • Polka  

          No proto to sem davam. Za sucha to uz ale nebude vono, to da kazdej.

          0 0
          • Lišák  

            Ten závěrečnej sjezdík sem jel loni na podzim. Hodně se mi líbil! Jednou, nebo dvakrát sem si šlápnul-ta cestička byla klouzavá. I za sucha. Ale spíš to bude mojí „netechnikou“ :-/

            0 0
      • Loner  

        Po té rozbité asfaltce směrem k Soběšicům je po 100 m před tyčkou odbočka vpravo, následují asi dvě vlásenky – první doprava a jste na trailu pana Pepka.

        0 0
    • jonys  

      Se vzpomínkou na málem utonulého zakladatele debaty to tu oživuji konstatováním,že v těchto vedrech jezdím nerad a když už vyjedu,tak si aspoň kousek trasy naplánuju pomalým tempem po plážích brněnské přehrady,abych se zorientoval v nejnovějších trendech opalovacích úborů a tak :-)

      0 0
      • Vymi  

        no kolikrat se neda zorienovat kdyz na sobe nic nemaji :-DDD

        0 0
    • pepek  

      Kua gde ste všichni: byl jsem na Buku v uterý: nikdo, byl jsem tam dnes: zase nikdo. To jste našli jinou hospodu ?

      0 0
      • Blade  

        Byl sem na Buku v pátek, Pepek nikde.. byl sem na Buku v neděli, Pepek nikde…

        0 0
        • pepek  

          Přestože prostor je předem daný, tak se nepotkáme v čase, no. Byl jsem tam aji v sobotu, „přiběhl“ jenom Běžec. Tak zítra to eště jednou zkusím…

          0 0
      • Martula  

        Dneska na Buku : Slou, brácha a já a to je vše :))

        „Pepku, Pepku ;)“

        0 0
        • pepek  

          Dnes jsem nemohl, ale byl jsem tam fčera po silnici, aji gulášek byl a soudruzi nikde.

          0 0
      • mastihuba  

        cpu se Erdometem. :(

        0 0
        • pepek  

          Co, jaký minomet? (seš na cvičení?) Sem si hned říkal, že když Mastihuba není na Buku, tak je to vážný :-)

          0 0
      • Jaroslávek  

        Byl jsem si nahřát starý kosti v Büku (maďarský lázně, podoba s Bukem čistě náhodná). Měli jsme tam sice kola, ale víceméně na okrasu. Nehorázně jsme se přecpávali a přepíjeli.-)

        0 0
        • Paja  

          jj, my zas byli zkontrolovat zasoby burcaku na palave a v prilehlych oblastech rakouskyho pohranici:oD

          0 0
      • Paja  

        Tak co tuto stredu? Jdu zalozit novy vlakno…

        0 0
        • Jaroslávek  

          Pájův čtvrtek – nic ? Když momentálně nepadá nic ? Nemyslím nic jako „nic“ !

          0 0
          • Paja  

            Pajuv ctvrtek nic, bo zitra odpoledne bude nejspis snezit, ale pro zajemce, dnes jsme s Karayou domluveni na nocni vyjizdku, sraz 18.15–18.30 ve Slapanicich u Zacku.

            0 0
            • Splinter  

              Tak já vás odstartuju, když teda u nás:-D

              0 0
              • Paja  

                A nechces odstartovat s nama?

                0 0
                • pepek  

                  A vezměte s sebou aji Meresjeva, určitě už má absťák. Nějak mu tu haksnu přigumičkujte na pedál a na Buku ho sundejte, no :-)

                  0 0
            • Jaroslávek  

              Chlapíci nemusíte říkat nic.-) Sucho, teplo, bezvětří prostě pohoda.

              0 0
              • mastihuba  

                dnes rozebraný kolo :( ale už zítra!!!! :)))))))))

                0 0
              • JSt  

                ty tu desitku beres vazne ;-). jsem te vcera videl u veteriny bratru kolem 16:45. rozumni lidi jsou v tomto necase v hospode a nenici si telo na kole ;-).

                0 0
                • Jaroslávek  

                  Ha, ha to byl origoš brácha (fousáč). Ale dneska odpol. to du hrotit ať se děje co se děje ! A běžcovi dej návod na ty hroty !-)

                  0 0
                  • Jaroslávek  

                    Pardon, Pepkovi.

                    0 0
                    • pepek  

                      Pepek ho nechce, Pepek by to neutáhl, má slabý motor. Použiju i nadále svoje miloučké, měkoučké přilnavé gumičky na nízkém tlaku asi 1,5 barů (ale ten odpor, ten odpor…)

                      0 0
                    • JSt  

                      pepka odradilo, ze celopevnacek s tema okovanejma gumama je tezsi nez trance s flyweightama :-). ja na rozdil od pepka ten led chcu, pac na nem to drzi uplne neskutecne :-p. ve snehu je jedno, jestli tam hreby jsou nebo ne…

                      0 0
                      • pepek  

                        Ten Tvůj celopevňáček.­........to je výplod chorého mozku a je určitě těžší aji bez gum :-)

                        0 0
                        • JSt  

                          ze ti prsty neupadnou, tohle napsat… :-))

                          0 0
                          • pepek  

                            No mně to připadá, jak dyž můj starý šéf měl Hondu Accord v garáži a do práce jezdil favoritem, A když se favorit pokazil, tak si pučil jinýho z půjčovny na : 20 km (slovy 20 kilometrů denně-za 600Kč. (V půjčovně ho pak podezřívali, že odpojil tachometr, což ho velmi popudilo)

                            0 0
                  • JSt  

                    ja videl jen tak zbezne z busu borca v tym tvym kompletku. jsem myslel, ze jsi to ty…

                    0 0
              • Běžec  

                Já jsem včera vyměkl a otočil to v Ochozi. Jsem bohatší o cennou zkušenost – v mrazu letní tretry nespasí ani dvojitá ponožka :-)

                0 0
                • JSt  

                  a tos mel urcite jeste bezprstovy rukavice :-).

                  0 0
    • prvniodkonce  

      Když to tady je, tak si postěžuju:

      1. počasí tady v Praze nanic :-( – kdyby sníh ležel, vytáhnul bych běžky, takhle je to srajda a nedá se v tom dělat nic :-(
      2. je brzy tma a na bajk se dostanu až večer. Výsledek je, že jezdím za tmy po naklouzaných chodnících mezi pejskařema a v příšerný kose :-(
      3. najedu tedy málo (za listopad dosud jen 307km) a na trenažér nemám prachy :-(
      4. v sobotu jsou wtb a já se tam asi zabiju, protože si vůbec nevěřim na ledu :-(
      0 0
    • saab  

      Já jezdim po Jizerkách a v pondělí jsem tam potkal nějaké dva totální magory, co jeli na biku.. Nechápu.. A ještě měli tu drzost říct nám normálním běžkařům: fuj, lyžaři! Tak jsem jim odpověděl, že už se dávno jezdí na prknech a ne na biku..:-) Ale byla to docela sranda je tam pozorovat, jak se rozhodli jet dolů z české chalupy lesem, kde je to docela slušný sjezd i v létě…

      0 0
      • pepek  

        Sis spletl forum, ne? Toto měls napsat na tom druhým, lyžařským. Kde je napsaný, že se nemá jezdit na biku? Jestli ty taky neohrožuješ nás bikery těma špičatýma hůlkama.

        0 0
        • saab  

          :-))) nene, já ne, to spíš vy celoroční bikeři se mi pletete pod lyže.. :-)

          0 0
    • Jaroslávek  

      Když jsem před polednem viděl na teploměru, jak to šplhá ke dvacítce, tak jsem vyrazil tentokrát na jih. Něgde u Bratčic asi kolem 14-té jsem hořce litoval, tam to bylo peklo, fukec, mlha … Ještě že mám doma zásoby pálinky.

      0 0
    • vlkouš  

      v sobotu jsem brousil v dolnim posazavi. bikeri zadny. na pozarech bylo nadherne nasnezena a umrznuto, kolem sazavy hnusne a blato. asfaltu jsem se vyhybal. ale jinak 75 km a moc fajne. v.

      0 0
    • Eko914  

      Tak ted sem přijel trasa.Líseň-Obřany,Bílovi­ce,Kopaniny,Há­dy a potkal sem jednoho rybáře na kole,pár kočárků a bikeři asi pracujou všici:D

      0 0
    • pepek  

      Tož gde ste všichni, nepotkal sem za dva dni ani bikera, natož nějaký známý xicht. Fšude kopa listí, není pod tím nic vidět, někdo to musí ujezdit !

      0 0
      • Jaroslávek  

        To je zajímavý, já tě nepotkal už nejmíň 3 týdny. A s tím uklízením se necamrej, na Ob.hr. zametáme furt.-))

        0 0
        • pepek  

          No 3 týdny, aji víc. To bude tím, že organizuješ ty odjezdy v blbým čase a z blbýho místa :-)

          0 0
      • Howgh  

        jezdíme mezi smrkama néééé ?!  Tam listí není.

        0 0
      • hribik A1  

        co ja viem, ja mam zase pocit ze bikerov, motorkarov, proste vsetkych je vylezenych tak nejak vyse nez by sa na tuto rocnu dobu patrilo :-D

        0 0
    • Radez  

      Dneska sem právě potkal bajkerů aj bajkerek(zadanejch) jak nikdy jindy.

      0 0
    • Martula  

      Já nepotkala nikoho.....

      0 0
      • Krocan  

        já tě dneska viděl…ve slatině jak si jela asi dom tam kolem lidlu:-)

        0 0
    • Splinter  

      Nejezdím odpočívám:) Ale od listopadu zase začnu:) Snad…

      0 0
    • mastihuba  

      ani netušíte jak su rád že nikoho nepotkáváme a užívám me si samoty v lese :)

      0 0
      • pepek  

        No tak idylický to zas není, dnes bylo turistů, děcek a psů plno, furt sem musel brzdit. Nasranej důchodce na mně řval (přestože jsem skoro zastavil) : „Kolo za 20 tisíc máš a na zvonek ti nezbylo !“

        0 0
        • mastihuba  

          nemáš se motat mezi důchodcama. svůj svému :) u nás po lese ani noha.

          0 0
          • pepek  

            No vy tam furt chlastáte asi. Toto bylo u Ochoza, asi všichni chtěli naposled na výlet

            0 0
            • mastihuba  

              jestli dvoum kofolám řikáš chlast, tak tos u mne klesl ještě níž než tě mám zapsanýho, krom toho skrz samej les a kolo sem na Buk ani nedojel. (to by snad vysvětlilo ty kofoly)

              0 0
        • mastihuba  

          ja temu řikám ten city bajking, bo než se vocuď vymotáš tak seš nasranej a než se dostaneš dom tak je to ausgerechnet stejný.

          0 0
        • Krocan  

          nezbylo…páč je za 20, ale asi 3 krát:-D

          0 0
          • pepek  

            Šak jak sem slyšel ten zlostný tón tak sem na něho dozadu zařval: „za  šedesát ! “

            0 0
            • mastihuba  

              to ses chlubil nebo sis stěžoval? :)

              0 0
              • Krocan  

                :-D

                0 0
                • mastihuba  

                  u tebe je to jasný že si stěžuješ :) ale u Pepika, kterej pamatuje fáčko za dvanáct stovek to neni uplně jasný :)

                  0 0
                  • Krocan  

                    njn já si stěžuju to máš pravdu…furt na něco:-D…ale většinou na málo peněz na upgrade a opravy biku:-(

                    0 0
                    • drtyc  

                      no vidis. treba dedek pochopil, ze ti na ten zvonek uz vazne nezbylo ;-)

                      0 0
                  • pepek  

                    No ale těch 12 stovek byl měsíční plat. Takže když za 60 máš víc kvaltů a nějaký ty péra navíc, tak je to skoro v normě-akorát s těma pohonama za těch 40 let nic neudělali :-(

                    0 0
              • pepek  

                Ne, jenom sem ho nasral-dobře mu tak.

                0 0
            • Krocan  

              hele tak vyměníme biky…pak by měl pravdu kdyby řval za 20:-D…a já bych se tomu epicovi nebránil:-P

              0 0
              • pepek  

                Tak jo, když u toho necháš aji ten zánovní motor.

                0 0
                • Krocan  

                  :-D…to asi nepude…leda by doktoři postupovali tak rychle aby to dokázali:-D

                  0 0
              • mastihuba  

                hele když dáš 20kk tak to moje ti zítra říká pane.

                0 0
                • Krocan  

                  kde bych proboha tolik peněz vzal??

                  jinak si myslim bych i bral:-P

                  0 0
                  • mastihuba  

                    nabídka platí :)  včil přecházím na zimáka takže do jara na tom stejně jezdit nebudu.

                    0 0
                    • Krocan  

                      a to budeš mít příští sezónu novýho mazlíka?

                      0 0
                      • mastihuba  

                        ani ne, učarovala mi výdrž, lehkost a rychlost mojeho zimáka. :)

                        0 0
                        • Krocan  

                          tak z fullu přímo na total HT?…já myslel že většinou se člověk chce postupem času spíš víc houpat a že se přesedlává naopak z HT na fully a ne z fullu přímo na total HT:-)

                          0 0
                          • mastihuba  

                            to jsou takový periody 4roky na total HT, pak 4roky na HT s vidlou a tři roky na FS, potřebuju si ujasnit kam mne to táhne :)

                            0 0
                            • Krocan  

                              furt lepší než mít novýho bika na každou sezónu…třeba trenér to dělá tak že z jara a přes léto se o kolo pěkně stará a na podzim už s ním dělá chujoviny protože ho stejně potom prodá a na novej rok si koupí nový…mít tak taky na tohle prachy:-(

                              0 0
        • Radez  

          S tím zvonkem, mi včera taky jeden pantáta něco vykládal. Jako, roztažení důchodci kurňa po celej cestě, jak kdyby jim to patřilo.

          0 0
    • RomanH  

      Vcera jsem se motal v lesich do 10km od baraku a hledal nove cesticky. Pekne pojezdeni, na 20 km jsem ztravil 2 hodiny a nastoupal 700 metru. Nepotkal jsem nikoho.

      0 0
    • pepek  

      Dnes jsem nepotkal ani pastorek . . . .

      0 0
    • prvniodkonce  

      Dneska jsem potkal jednoho borce :)

      0 0
    • hribik A1  

      dneska som sa vyše nachodil než najazdil. 32 km na biku, defekt, následne sa rozletela pumpa (uprostred hôr) a 32 km peši

      0 0
      • mastihuba  

        neni jednoduší nechat kolo doma? :)

        0 0
        • hribik A1  

          niekedy hej, a nikdy nevieš, kedy to bude, aj pred rokom sa mi to stalo podobne, vtedy sa pre zmenu rozpadnul starý plášť čo bol predtým pár rokov v pivnici… ale jedno pozitívne je, že ešte predtým sa mi podarilo vyjsť kopec, ktorý auto nevyšlo :-)

          0 0
  • Polka

    Zackova! :-) Takze jedna…z rokle.

    0 0
    • slou  

      :)) nj holt některým to padá :)

      0 0
      • Polka  

        Spis tam chtela nacpat tu origos fotku, ktera mela pres 2MB ;-)

        0 0
    • Loner  

      No to by mě interesovalo, jak jste pokračovali na Skryje po červené, leda že jste u lávky hned vyjeli nahoru na Víckov. Když tak dejte stručný popis trasy NMnM – Královo Pole, já to jezdím taky.

      0 0
      • Polka  

        Z rokle sme to srabsky vzali nahoru do Drahonina (viz foto), protoze tahat furt kola po skalach se nam fakt uz nechtelo a cas kvapil ;-) Priste musime namyslet lepsi trau.

        Jinak jsme jeli: NMnM – Olesna – po modre do Habri – po cervene do Trenckovy rokle – Drahonin – Tisnov – Kurim – Brno uz po asfaltu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.