• Tomas237

    Ahoj. Mám prozbičku. Nemohl by mi nekdo neco napsat o těchto volných kryťasech Sensor Freeride? Jakou s tim mate zkušenost a jestli jsou pohodlne a nei v nich teplo. dneska jsem na ně koukal a docela se mi zamlouvají, ale radši se zeptám na názor. Předem děkuji. www.ultrasport.cz/…reeridek.htm

    0 0
    • JMT  

      me se moc nezdaj, na xc sou moc neprodysny a na fr se podle me s touhle prodysnosti daj sehnat i mnohem pevnejsi, podle me sou to zaparkoule a co se tyce toho vnitrku tak ten zadnejm ani tem nejlevnejsim foxum nesaha ani po kotniky

      0 0
    • Volf  

      Sensor vlastní člověk co na kole hodně odjezdil a ještě odjezdí. Raději si přečti v historii různý recenze a pak se rozhodni. Já volný kraťasy nejezdím a když použiju terminologii JMT tak jsou podle mýho všechny ,, zaparkoule,,. Jinak protože se s majitelem hodně dlouho znám, tak jezdím dneska už skoro všechno od Senzoru a jestli jsou i ty volný kvalitativně stejný s elastickejma, tak by jsi měl být spokojenej. Ale zajdi si někde do obchodu kde je prodávaj a budeš vidět sám. Jo a jak je JMT zapřisáhlej odpůrce Sensoru, tak se tady najdou i opaky:-)

      0 0
      • JMT  

        ja sem spis zaprisahlej priznivec sensoru, mam od nich opravdu hodne veci, ale proste kratasy nic moc

        0 0
    • Tušnak  

      taj já jezdím přímo v těkle kraťasecha můžu je vřele doporučit! Super je i vnitřní vložka a velkou výhodou je, že je odnimatelná a můžeš je tak obléknout i na třičtvrteční kalhoty, nebo na pěší turistiku. Je fakt, že ta prodyšnost svrchní vrstvy by mohla býtlepší, ale není to strašné a zvykneš si. Jinak mají výborný střih, když jdeš za sedlo,tak se o něj nezasekávají a nikde ti nepřekáží, když na kole ptracuješ s těžištěm. Je to ale hodně subjektivní, mnoho lidí se stále drží špurtek,ale myslím si,že tyhle kalhoty rozhodně nejsou vůbec špatné.

      0 0
    • Blackbiker  

      zdarec-Senzory vozí Cippolini odsud-tak se ho optej,jinak já si koupil Pearl Izumi Launch Short a jsou super-nejsou tuhé jako ostatní kraťasy,takže se s nima dá i xc švih,jsou v pohodě.Vložka ok.Nedřou.

      0 0
      • Matony  

        Senzory jsem si koupil jedny dlouhý elastický a opravdu už nikdy. Možná jsem trefil špatnou serii, a to po dvou vytažení se rozpáraly švy na několika místech(musím říct, že mě to ochotně přešili) za další takovej ten plastickej potisk nevydržel ani do prvního praní a oloupal se, dvě díry na zadku, nevím? možná moji vinou. a poslední takový to žmolkovatění v rozkroku a na vnitřku stehen jak se do dře o sedlo. Už bych za to ty peníze nedal.

        0 0
    • Hurka  

      za ty prachy si myslím, že koupíš lepší. mám senzor dlouhé elasťáky, ty jsou OK, ale kraťasy jsou opravdu málo prodyšné, za polovic ceny senzoru jsem koupil Craft Valhalla a jsem spokojený…

      0 0
    • weekend warrior  

      No já si pořídil sensor nomad. Bomba. Vydržely celých 20minut. Slejzám z kola a křuply v rozkroku. Něco jako krokovej klín atd… by takovejm kalhotám slušelo. Nebo alespoň lepší provedení švů. Nechal jsem si vložku a jezdím v kapsáčích.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.