jezdíte někdo nakupovat do Regensburgu ?

8 nepřečtených
  • BB

    Jezdíte někdo nakupovat do tohohle cyklo obchoďáku ? www.zweirad-stadler.de/…er/index.php?…

    slyšel jsem na to dobrý ohlasy, co se týče sortimentu a slušné ceny a z Prahy je to po dálnici až před vrata, tak uvažuji, že bych se tam podíval na výlet.

    0 0
    • biker007  

      sma tam byli jednou, kdyz to bylo po ceste (sme jeli zrovna na gardu ve vsedni den). jinak sortiment super, jen nahradnich rafku na zapleteny mavici vseho druhu tam meli celej regal:) a ceny dobry, obcas je tam i neco dost pod cenovou urovni ceskych eshopu. a od dalnice je to 2 svetelne krizovatky, opravdu primo u dalnice.muzu doporucit.

      0 0
    • SELMIRA  

      jo, jo už několik let sice co se týče sortimentu jsou spíš orientovaní na německý rentnery, ale občas se tam něco najde a mívaj velký slevy naposled na podzim jsem tam výhodně koupila XTčkovou kazetu a pedály a gripy Vlastně tu kazetu jsem nekoupila v tom velkym, ale v tom menšim Štádlerovi na starym městě, v tom velkym měli myslim jinou cenu. A ještě u nádraží jsou 2 bikeshopy. /Hlavně se mi líbí ten 4cycle bajk co maj v půjčovně. Jsme odhodlaní si to někdy půjčit a dojet s tim na Wallhallu! :o))/

      0 0
    • peeet  

      Jestli tam někdo máte cestu, tak dejte určitě vědět, mám tam vybranej Flightdeck…dík :)

      0 0
    • ZuzicK  

      V pohodě po dohodě pošlou i přes PPL.. slušná cena za dopravný (mám odtamtud vidli).. A co se týče kol, tak prý dokážou skvěle vyhovět požadavkům ;) (já tam sice nebyla, ale býček má taky původ tam :))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.