• Dan.45

    Chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějakým jarním MTB kempu jako přípravu a najetí km před sezónou pod vedením nějakého zkušeného trenéra, cena by měla být trochu uměrná, záleží na lokalitě(čr x zahraničí), termín nejllépe březen/duben, dík moc.

    0 0
    • Ondry  

      no určitě je na to nejlepší alltreining… né to si dělám prdel

      březen/duben je už u nás fajn a kolem šumperka se to dá motat po pardáních cestách. A trenera nepotřebuješ, na to lokální ježdění, si všechny rady vygoogluješ nebo se pohrabeš tady ve vyhledavači je toho tahy hromada od lidí co jezdí víc nebo míň, pokud necheš vyhrávat MR tak ti to bude stačit.

      0 0
      • Dan.45  

        ale moc do hor se nedá, přecházím prvním rokem do A mužů tak se snažím dát přípravě vše co je v mých silách

        0 0
        • Ondry  

          tak do hor zas bych to s těma horama nepřeháněl když je tady maximálka kolik ani nevím ±1400… hele řeknu ti prostě jezdi něco přes 4h s jedním kopcem, supr je to do Hanušovic, není tam ani moc provoz, pak já to mám hodně rád na dlouhý stráně jak je odbočka tak 3km za karlovicema dobrá cesta 0 provoz ne ják na praděd tam je to na hovno hlavně ten konec. Nebo červenohorský sedlo a kdyby jsi měl dost energie tak ještě kolem pradědu.

          A v šumperku není ani jeden hobby team s kterýma by jsi mohl najíždět?

          0 0
          • blaf  

            mi ty tvoje rady prijdou trochu jako placani, nic ve zlym ;)

            jestli to ma za neco stat tak je trener, kterej uz neco vi vic nez vhodnej, ty placnuty 4 hodiny jsou podle me blbost, zalezi to na typu zavodu, ktery planujes, pokud budes jezdit dvouhodinovy zavody tak nepotrebujes najizdet 4 hodiny, a kdyz chces natrenovat na 10ti hodinovej zavod tak to bude asi trochu malo, potom v ty tvy rade chybi stridani dlouhych a kratkych vyjizdek, superkompenza­ce apod.

            tohle vsechno se samozrejme vycist da, ale pokud bych mel nejaky vyssi ambice tak je mnohem lepsi nekdo zkusenej kdo dokaze poradit

            0 0
            • Ondry  

              Já trenéra nikdy neměl, ale co jsem slyšel od lidí co se v tom pořádně pohybujou tak jedinej smysl má trenér na kterýho máš kdykoliv zpětnou vazbu a ne že je to nějakej místní koho to baví a kdysi cosi jezdil a udělal si trenerskou licenci tohle nic neznamená, takovej temeř profi trener stojí 10000,– za rok.

              Když jsme u toho plácání tak vím co přibližně bude jezdit za soutěž jaký tam jsou tratě.

              Sám mi řekni kteří 19 letí kluci jezdí desetihodinvky? každej snad ví že starší jsou na tohle mnohem lepší a mladí by to s žádnýma ultramaratonama neměli hrotit to je tak aby se odpárali na měsíc

              0 0
              • blaf  

                tomu neverim, urcite jsou treneri co to delaji jen jako konicek a to neznamena, ze jsou spatni, muzou toho vedet dost stejne jako spousta lidi tady, a v pripade takovyho trenera si myslim je lepsi ho mit nez se „trenovat“ sam

                pokud vis co jezdi za zavody tak pak jo, ultra takhle mladi nejezdi to mas pravdu

                0 0
                • Ondry  

                  Tihle ,,nejmenší" dostávají treninkový plány od různejch center kde jsou právě ti dobří trenéři, jinak z vlastní zkušenosti vím, že tihle trenéři neříkají to stejný co mně radí zkušení aktivní závodníci.

                  Jinak je dobře že tihle ,,malí" trenéři jsou, páč každej člověk co za tisícovku nebo dvě měsíčně, věnuje hromadu svýho volnýho času děckám a rozvíjí ten náš opomíjenej sport!

                  0 0
    • John Tequila Lemon  

      Je hele … oba dva moji rodaci … toz jo kluci, udelame si trenink, ne? Kdyz Dan po tom tak touzi …

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.