Jaký vybrat trenažer cross nebo eliptický?

6 nepřečtených
  • mastergen

    Zdravím,

    Na úvod se chci ommluvit, pokud jsem tento post nezařadil do správné kategorie… a teď k věci.

    Chtěl bych koupit jako dárek cross nebo elipticky trenažer. Bohužel vůbec těmto věcem nerozumím, a proto bych po vás chtěl radu, lépe však doporučení jaký přístroj vybrat. Cenová hranice je 10 000,–

    0 0
    • ememem  

      no nechcem byt sprosty ale zadaj do vyhladavania slovo „trenazer“ alebo „valce“. je tu toho aj z nedavneho obdobia plno.

      0 0
      •  

        nechci taky být sprostý, ale na tom na co se zakladatel treadu ptá se na kole jezdit nedá

        0 0
    • rf  

      Obávám se, že tyto levné stroje nejsou dobrá volba. Vodítkem může být váha setrvačníku. 12 nebo 14 kg je opravdu málo. Simulovaný pohyb (otáčení)není pak plynulý. Osobně doporučuji přístroje alespoň okolo 20 tis. Kč.

      0 0
    • výletník  

      Elyptický trenažér doma mám, používám ho hlavně jako náhradu za běhání, když je venku ultrahnusně. Další využití je jako pozvolná zátěž po zranění, nebo nemoci. Moje rada je – nekupuj nic pod 15tis. U tohoto druhu trenažéru je obzvláště důležité, aby byl masivní, z kvalitního materiálu a s kvalitní servisní podporou. Já kupoval Kettlera asi za 17tis, instalace a veškerý servis doma, což oceníš, protože to váží 80Kg a tahat se s tím někam do servisu je opruz. Měl jsem možnost srovnání s levnými stroji a věř mi, že to je pocitově někde jinde. Na tom lepším trenažeru je to úplně jiné kafe než na rozvyklaném stroji za 10tis.

      Přeju šťastnou ruku.

      0 0
    •  

      druhým rokem mám tanto Kettler Verso 307 a max. spokojenost, je ale fakt že na něm je víc manželka než já http://www.fitham.cz/…er-verso-307

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.