• Janouch

    Ahoj.

    Máte nějaky tipy na plaště ke stylu jizdy allmountain moje představa kevlarova patka šíře 2,1–2,3 uvažuju o but Albert 2,25 snake skin a nebo Fat Albert 2,35 snake skin ten bych dal dozadu.Myslím ,že ty Racin Ralfy budou spíš na XC ne ?A pokud máte lepší tip tak pište dík moc všem.

    0 0
    • alex33  

      conti verical kevlar 2.3 skutečná šířka 51mm přes špunty 57mm výborně vedou dokonce i na asfaltu celkem jedou.Asi slušná výdrž najeto 1700 a pořád tam více jak polovina vzorku je

      0 0
    • endroo  

      Ja bych si dal asi Noby Nic 2.25 UST. Dobre drzi, rychle se cisti a v UST jsou sirsi nez dusova verze.

      0 0
      • MlokCZ  

        Jen dodám, že šířka NN UST 2,25 je na stejném ráfku (STčka) stejná jako Fat Albert 2,35 (oboje 56mm). Tedy ta šířka je opravdu dost znát oproti klasické verzi.

        0 0
    • ememem  

      Albert 2.25 vpredu, SS 2.25 vzadu oboje v uprave alpencreoss. neni to zrovna lacne ani ultra light na xc o­kruh ale sa mi zda ze je to neznicitelne (prerazeni, defekt, ojazdenie). vpredu drzi, vzadu celkom slusne odvaluje. super do kocpov (n. tatry, dolomity) a da sa s t­ym aj maraton­. (myslim taky mtb, nie prasny okruh)

      0 0
      • MlokCZ  

        Pokud chce něco jezdivějšího, tak souhlas, taky jsem tohle přes 3tis. km vozil (teď už ne, protože jsem přešel na UST, Albert je v UST těžký jako prase a SS ve 2,25 v UST není vůbec).

        Pokud chce něco agresivnějšího na těžší terén, tak klidně Fat Albert/Fat Albert.

        0 0
    • Blabas  

      Osobně vozim Conti Vertical PROtection. Neměl jsem lepší gumy, který by tak tlumily/držely/je­ly! Myslim, že jsou fakt povedený a váha je 620g

      Jen trochu dražší a nevim jestli jsou k sehnání. DOPORUČUJU!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.